Kiekvieno organizmas yra daugiau ar maziau skirtingas ir negalima kategoriskai teigti-prauskites ir nera cia ko tepliotis dezodorantas ir pan... teisingai Silvia sake, kiekvienas ziuri is savo varpines. Tik, merginos, bukit tolerantiskos, nereikia galvoti, kad zmones be reikalo domisi, skaito, iesko ir perka tokius dalykus, jei butu galimybe tik su vandeniu apsiprausus issprest si reikaliuka
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 14, 16:56)
Matau nelabai kai kurios supranta kas yra gausus prakaitavimas. Kai prakaituojama vos pasikeitus oro temperatūrai: iš lauko įėjus į bet kokią patalpą, įlipus į automobilį ar pan. \Išgėrus kavos, didesnį kiekį skysčių, kaskart kai tenka dėl ko nors nervuotis
Kaip tokiu atveju gali pagelbėt servetėlės, gal jas lipdyt prie pažąstų , kad sugertų prakaitą
Taip, atėjus į darbą aš galiu nueiti ir nusiprausti, bet pažąstų vietose rūbai būna šlapi, tai ką kaskart neštis persirengti? O jei einu į susitikimą, tai ką daryti, bėgti į tuliką apsiprausti o po to eiti benrauti.
Kaip tokiu atveju gali pagelbėt servetėlės, gal jas lipdyt prie pažąstų , kad sugertų prakaitą
Taip, atėjus į darbą aš galiu nueiti ir nusiprausti, bet pažąstų vietose rūbai būna šlapi, tai ką kaskart neštis persirengti? O jei einu į susitikimą, tai ką daryti, bėgti į tuliką apsiprausti o po to eiti benrauti.
Na pas mane ta pati problema is pazastu bega kaip is kibiro Naudoju certain dri pasitepu tik nakciai pamirsau kas yra slapios pazastys. O servieteles naudoju kaip dezika
Sveikos!!! As norėčiau isigyti driclor dezodoranta. Jei kuri turit rašykit į až. AČIŪ !!!
SVEIKUTES GAL KAS VILNIUJE PLATINA ARBA TURI PARDUOTI TA DRICLOR DEZODORANTA?DIDELIS ACIU IS KARTO
Papildyta:
GALIT PARASYT I AZ
Papildyta:
QUOTE(999999999 @ 2008 05 16, 10:24)
SVEIKUTES GAL KAS VILNIUJE PLATINA ARBA TURI PARDUOTI TA DRICLOR DEZODORANTA?DIDELIS ACIU IS KARTO
GALIT PARASYT I AZ
Mergaites o jus neturite blogu atsiliepimu apie Driclora?
Naudoju ji ape 1 men.bet man jis veikia tik kokias 4-5 dienas...ar viskas gerai??gal ka netaip darau??
Naudoju ji ape 1 men.bet man jis veikia tik kokias 4-5 dienas...ar viskas gerai??gal ka netaip darau??
QUOTE(Kaciuke @ 2008 05 19, 20:08)
Aš irgi naudoju diclor apie mėnesį ir man laiko kažkur paie savaitę
QUOTE(Kaciuke @ 2008 05 19, 18:08)
manau zinok kad viskas gerai bent jau man taip atrodo, nes man irgi panasiai ir tuo dziaugiuos, juk dar irgi priklauso nuo tavo aktyvumo...
QUOTE(Kaciuke @ 2008 05 19, 20:08)
As irgi manau, kad normalu. Nes Driclor kiekvienai veikia skirtingai, vienom kas 4-5 dienas, o kitoms reikia tepti kas kelios savaites. O tu bandei tarpe tarp Driclor naudojimo panaudoti ir paprastus antiperspirantus? Galbut ne visa laika, bet pvz. nakciai, ar dienai ar pan? Galbut reikes dar reciau tepti Driclor. Nes man antiperspirantu naudojimas tikrai prailgina laika tarp Driclor naudojimo.
As asmeniskai esu naudojus tiek driclor tiek odorex:
driclor- jeigu teoi dvi dienas is eiles tada isties oda labai stipriai sudirginama ir ryte matosi raudoni plemai, kurie yra jautrus, jeigu kas tris dienas jokiu problemu nekyla, pats poveikis isties geras, man asmeniskai pazastys sausos lkdavo ~3dienas....
Odorex- ji galima tept kone kasdien jis jokio dirginimo neiissuke, deja yra kur kas silpnesnis ir man ji reikejo tept kasdien ir dar vienas pastebejimas, kadangi odorex yra losjonas ty. tiesiog buteliuke ir ji reikia tept pirstu, po keliu menesiu norom nenorom buteliuke atsiranda apnasu....
Na panaudojus siuos preparatus po karta pasilikau prie driclor...
driclor- jeigu teoi dvi dienas is eiles tada isties oda labai stipriai sudirginama ir ryte matosi raudoni plemai, kurie yra jautrus, jeigu kas tris dienas jokiu problemu nekyla, pats poveikis isties geras, man asmeniskai pazastys sausos lkdavo ~3dienas....
Odorex- ji galima tept kone kasdien jis jokio dirginimo neiissuke, deja yra kur kas silpnesnis ir man ji reikejo tept kasdien ir dar vienas pastebejimas, kadangi odorex yra losjonas ty. tiesiog buteliuke ir ji reikia tept pirstu, po keliu menesiu norom nenorom buteliuke atsiranda apnasu....
Na panaudojus siuos preparatus po karta pasilikau prie driclor...
certain dri arba odorex yra Lietuvoj pirkt?
Odorex pirkau is cia alma10@mail.ru
QUOTE(frigidiska @ 2008 05 20, 20:45)
As asmeniskai esu naudojus tiek driclor tiek odorex:
Gal prieš naudojant tokius dalykus reikėtų išsiaiškint kaip naudoti
Negalima driclor tepti dvi dienas iš eilės. Manau net kas tris dienas yra per dažnai.
Tepti reikia vakare prieš miegą, nusiprausus ir gerai nusišluosčius. Ir tą dieną kaip planuojat teptis negalima nei depiliuoti nei skusti pažąstų, kad nebūtų jokių odos pažeidimų. Tuomet nebus problemų su odos sudirginimu