Įkraunama...
Įkraunama...

Prakaitas -kaip jį sustabdyti, dėl ko prakaituojam

Kiekvieno organizmas yra daugiau ar maziau skirtingas ir negalima kategoriskai teigti-prauskites ir nera cia ko tepliotis dezodorantas ir pan... teisingai Silvia sake, kiekvienas ziuri is savo varpines. Tik, merginos, bukit tolerantiskos, nereikia galvoti, kad zmones be reikalo domisi, skaito, iesko ir perka tokius dalykus, jei butu galimybe tik su vandeniu apsiprausus issprest si reikaliuka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 15 gegužės 2008 - 08:32
QUOTE(Ferrari @ 2008 05 14, 16:56)
Matau nelabai kai kurios supranta kas yra gausus prakaitavimas. Kai prakaituojama vos pasikeitus oro temperatūrai: iš lauko įėjus į bet kokią patalpą, įlipus į automobilį ar pan. \Išgėrus kavos, didesnį kiekį skysčių, kaskart kai tenka dėl ko nors nervuotis  doh.gif
Kaip tokiu atveju gali pagelbėt servetėlės, gal jas lipdyt prie pažąstų , kad sugertų prakaitą g.gif
Taip, atėjus į darbą aš galiu nueiti ir nusiprausti, bet pažąstų vietose rūbai būna šlapi, tai ką kaskart neštis persirengti? O jei einu į susitikimą, tai ką daryti, bėgti į tuliką apsiprausti o po to eiti benrauti.  rolleyes.gif

Na pas mane ta pati problema is pazastu bega kaip is kibiro verysad.gif Naudoju certain dri pasitepu tik nakciai thumbup.gif pamirsau kas yra slapios pazastys. O servieteles naudoju kaip dezika smile.gif
Atsakyti
Sveikos!!! 4u.gif As norėčiau isigyti driclor dezodoranta. Jei kuri turit rašykit į až. AČIŪ !!! smile.gif
Atsakyti
SVEIKUTES wink.gif GAL KAS VILNIUJE PLATINA ARBA TURI PARDUOTI TA DRICLOR DEZODORANTA?DIDELIS ACIU IS KARTO smile.gif
Papildyta:
QUOTE(999999999 @ 2008 05 16, 10:24)
SVEIKUTES wink.gif GAL KAS VILNIUJE PLATINA ARBA TURI PARDUOTI TA DRICLOR DEZODORANTA?DIDELIS ACIU IS KARTO smile.gif

GALIT PARASYT I AZ
Atsakyti
Mergaites o jus neturite blogu atsiliepimu apie Driclora? blush2.gif
Naudoju ji ape 1 men.bet man jis veikia tik kokias 4-5 dienas...ar viskas gerai??gal ka netaip darau?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2008 05 19, 20:08)
Naudoju ji ape 1 men.bet man jis veikia tik kokias 4-5 dienas...ar viskas gerai??gal ka netaip darau?? doh.gif

Aš irgi naudoju diclor apie mėnesį ir man laiko kažkur paie savaitę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2008 05 19, 18:08)

manau zinok kad viskas gerai ax.gif bent jau man taip atrodo, nes man irgi panasiai ir tuo dziaugiuos, juk dar irgi priklauso nuo tavo aktyvumo...
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2008 05 19, 20:08)

As irgi manau, kad normalu. Nes Driclor kiekvienai veikia skirtingai, vienom kas 4-5 dienas, o kitoms reikia tepti kas kelios savaites. O tu bandei tarpe tarp Driclor naudojimo panaudoti ir paprastus antiperspirantus? Galbut ne visa laika, bet pvz. nakciai, ar dienai ar pan? Galbut reikes dar reciau tepti Driclor. Nes man antiperspirantu naudojimas tikrai prailgina laika tarp Driclor naudojimo.
Atsakyti
As asmeniskai esu naudojus tiek driclor tiek odorex:
driclor- jeigu teoi dvi dienas is eiles tada isties oda labai stipriai sudirginama ir ryte matosi raudoni plemai, kurie yra jautrus, jeigu kas tris dienas jokiu problemu nekyla, pats poveikis isties geras, man asmeniskai pazastys sausos lkdavo ~3dienas....
Odorex- ji galima tept kone kasdien jis jokio dirginimo neiissuke, deja yra kur kas silpnesnis ir man ji reikejo tept kasdien ir dar vienas pastebejimas, kadangi odorex yra losjonas ty. tiesiog buteliuke ir ji reikia tept pirstu, po keliu menesiu norom nenorom buteliuke atsiranda apnasu....
Na panaudojus siuos preparatus po karta pasilikau prie driclor... smile.gif
Atsakyti
certain dri arba odorex yra Lietuvoj pirkt?
Atsakyti
Odorex pirkau is cia alma10@mail.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frigidiska: 22 gegužės 2008 - 14:03
QUOTE(frigidiska @ 2008 05 20, 20:45)
As asmeniskai esu naudojus tiek driclor tiek odorex:
driclor- jeigu teoi dvi dienas is eiles tada isties oda labai stipriai sudirginama ir ryte matosi raudoni plemai, kurie yra jautrus, jeigu kas tris dienas jokiu problemu nekyla, pats poveikis isties geras, man asmeniskai pazastys sausos lkdavo ~3dienas....

Gal prieš naudojant tokius dalykus reikėtų išsiaiškint kaip naudoti blink.gif
Negalima driclor tepti dvi dienas iš eilės. Manau net kas tris dienas yra per dažnai.
Tepti reikia vakare prieš miegą, nusiprausus ir gerai nusišluosčius. Ir tą dieną kaip planuojat teptis negalima nei depiliuoti nei skusti pažąstų, kad nebūtų jokių odos pažeidimų. Tuomet nebus problemų su odos sudirginimu 4u.gif
Atsakyti