QUOTE(sayonara @ 2007 12 03, 12:24)
ne fokusas ir kiti trūkumai, bet man šiaip gražu, todėl dalinuosi..
Viska pati pasakei
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 12:59)
dar kelios foto
Beveik klasikinis Klaipėdos vaizdelis.. siena tik apibėgus, nemoku nuplaut dar su PS
O man kol kas didžiausias skaudulys fotografuot patalpose su daug šviesos šaltinių..
žinau, kad išlaikymas per ilgas, kokie paprastai nustatymai daugiausia įtakos daro va tokioje aplinkoje gaut gerą foto?
Beveik klasikinis Klaipėdos vaizdelis.. siena tik apibėgus, nemoku nuplaut dar su PS
O man kol kas didžiausias skaudulys fotografuot patalpose su daug šviesos šaltinių..
žinau, kad išlaikymas per ilgas, kokie paprastai nustatymai daugiausia įtakos daro va tokioje aplinkoje gaut gerą foto?
Panasu, kad fotografavimo diena technika jau ivaldei. Manau pats laikas pradeti dometis kompozicija.
O kodel skaudulys? Kas negerai, kai sviesos saltiniu ne vienas?
Parametrai tokie pat, kaip ir kitoms foto - diafragma, islaikymas ir ISO. Norint, kad nuotrauka nebutu isplaukus, reiketu stengtis islaikyma laikyti trumpesni negu 1/objektyvo zidinio nuotolio. Jau daug kartu apie tai rasiau. Kaip uztikrinti toki islaikyma manau zinai. Jei nera galimybes pasiekti tokio islaikymo, belieka naudotis statyvu.