sveiki gyvi
lendu iš pogrindžio .... nenoriu tuoj savo vardą prie pradingusiųjų išvyst
pastaruoju metu man visai nesifotografuoja. keistas štilis apėmęs
o ir diskusijose nelabai išeina sudalyvaut
noriu pasitaisyt tad įkelsiu kelias "žiemines" fotografijas, kad sausai neplepėt ir dumsiu skaityt, ką praleidau
rūkas
apšerkšniję avietės
ačiū už komentarus
sillwio tai gal patarsi dėl Nikon objektyvo .. Pas mane D40, Roolys rašė, kad lyg ne visa optika tinka, nes nėra kažkokio fokusavimo . Kol kas pas mane irgi kitinis ...norėčiau daugiau galimybių turinčio
Elina, trikojį aš irgi pirksiu.. tik reik dar išsiaiškint jų visas funkcijas .. Kaži išneš mano galva tiek info kartu
nerandu kur namų darbai, gal spėsiu iki rytojaus.. gal ne kaip dalyvė, bet pabandyt
inc, man antra labai .. kitos man per niūrios..
sillwio tai gal patarsi dėl Nikon objektyvo .. Pas mane D40, Roolys rašė, kad lyg ne visa optika tinka, nes nėra kažkokio fokusavimo . Kol kas pas mane irgi kitinis ...norėčiau daugiau galimybių turinčio
Elina, trikojį aš irgi pirksiu.. tik reik dar išsiaiškint jų visas funkcijas .. Kaži išneš mano galva tiek info kartu
nerandu kur namų darbai, gal spėsiu iki rytojaus.. gal ne kaip dalyvė, bet pabandyt
inc, man antra labai .. kitos man per niūrios..
QUOTE(inc @ 2007 12 03, 10:46)
Kokybei ir kompozicijai pretenziju neturiu Sepija tik nepatinka.
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 10:46)
Viskas ka cia rasysiu yra subjektyvu. Sprendima turi priimti pati.
Tema "Objektyvai" perskaitei? Nikon d40 neturiu autofokuso variklio, reiskia jam tinka tik AF-S ir AF-I objektyvai. Jeigu pinigai ne problema ir noro kaitaliot objektyvus nera, tada manau geriausia alternatyva yra Nikon 18-200 VR. Siek tiek pigense alternatyva sigma 18-200 OS (taip pat su stabilizatoriumi).
Kadangi tu jau turi kitini, tai visgi gal neverta jo keisti kitu (kad ir platesnio zoom diapazono) objektyvu. Gal geriau papildomai nusipirkti Nikon 55-200 VR, o veliau, kai zinosi kokiam diapazone daugiau fotografuoji, ieskoti kazko dar rimtesnio? Beja, gruozdzio gale turetu pasirodyti ir 18-55 nauja versija su VR ir AF-S. Pats dabar galvoju apie ji. Reikia sulaukti testu rezultatu. Jis pakankamai pigus ir su VR, taigi labai masina. Juolab, kad uz mano sigma prastesnis tikrai nebus
QUOTE(peppi @ 2007 12 02, 13:50)
ohoho pati auginu namie kelias pasifloras, bet natūraliai augančių dar niekad nesu mačiusi
QUOTE(westa @ 2007 12 02, 22:14)
lab vakarėli,
nu išėjus pirmą kartą su trenksmu bandau vėl įsiliet.. šiandien apturėjom pirmus praktinius užsiėmimus kursuose.. užduotis - architektūra ir jos elementai..
Nu va kas šian pavyko.. tokiu nekokiu oru..
labai norėč kritikos
nu išėjus pirmą kartą su trenksmu bandau vėl įsiliet.. šiandien apturėjom pirmus praktinius užsiėmimus kursuose.. užduotis - architektūra ir jos elementai..
Nu va kas šian pavyko.. tokiu nekokiu oru..
labai norėč kritikos
man pirmoji labiausiai patiko tik grindinys apačioje kiek trukdo, o kitoms dviems man tvarkos norėtūsi daugiau
o šiaip tai labai gera išvysti Klaipėdos vaizdelius
QUOTE(dejavu @ 2007 12 02, 23:07)
Kadangi jau senokai savo nuotraukas dėjau, įkrausiu kelias (iš vakarykščio pasivaikščiojimo)
ramybė:
grįžtantis
Šitoj horzonto linija beveik per vidurį, bet kitaip nesižiūrėjo... dar yra horizontalus variantas..
minimalistinis tilto fragmentas
ramybė:
grįžtantis
Šitoj horzonto linija beveik per vidurį, bet kitaip nesižiūrėjo... dar yra horizontalus variantas..
minimalistinis tilto fragmentas
man labiausiai patiko pirmoji ir minimalistinis variantas -liuks, bet labai norėtųsi didesnį variantą pamatyt
trečioji man irgi akį patraukė ... parodyk kaip horizontalus variantas atrodo
QUOTE(bite maja @ 2007 12 02, 23:27)
įmetu dar du darbus.
penktadieninis su keistom šviesom . bandžiau keist WB, bet nieko gero neišėjo. tai tebūnie, kaip yra. be to, man patinka tas atspalvis.
ir vakarykštis darbas. su kontrastu gal persistengiau?
penktadieninis su keistom šviesom . bandžiau keist WB, bet nieko gero neišėjo. tai tebūnie, kaip yra. be to, man patinka tas atspalvis.
ir vakarykštis darbas. su kontrastu gal persistengiau?
man antroji su geltonu pastatu labiau patiko. dėl kontrasto net nežinau? lyg ir ne?
QUOTE(Degutė @ 2007 12 03, 10:28)
Sveiki Ateinu su kosmine saule
pati dar niekad fejerverkų nebandžiau, tai man ohoho kaip gražu
beje, ir aš mielai susitikime sudalyvaučiau.
data, laikas bei vieta man tinka
QUOTE(inc @ 2007 12 03, 11:32)
valio, valio
dejavu, man patiko ta, kur horizontas beveik per viduri
Degute, liuks saule
dekoju visiems uz komentarus
o as maniau, kad ji kokia tai egzotine ir Lietuvoje apskritai tokiu nera, pasirodo net populiari ji cia pas mus
jei jau apie floristikos nuotraukas tai tu paciu zmoniu kieme auga dar ir stai kas
akivaizdu, kad Anglijoje klimatas siltesnis nei pas mus
Degute, liuks saule
dekoju visiems uz komentarus
ohoho pati auginu namie kelias pasifloras, bet natūraliai augančių dar niekad nesu mačiusi
o as maniau, kad ji kokia tai egzotine ir Lietuvoje apskritai tokiu nera, pasirodo net populiari ji cia pas mus
jei jau apie floristikos nuotraukas tai tu paciu zmoniu kieme auga dar ir stai kas
akivaizdu, kad Anglijoje klimatas siltesnis nei pas mus
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 11:12)
Tema "Objektyvai" perskaitei? Nikon d40 neturiu autofokuso variklio, reiskia jam tinka tik AF-S ir AF-I objektyvai. Jeigu pinigai ne problema ir noro kaitaliot objektyvus nera, tada manau geriausia alternatyva yra Nikon 18-200 VR. Siek tiek pigense alternatyva sigma 18-200 OS (taip pat su stabilizatoriumi).
Kadangi tu jau turi kitini, tai visgi gal neverta jo keisti kitu (kad ir platesnio zoom diapazono) objektyvu. Gal geriau papildomai nusipirkti Nikon 55-200 VR, o veliau, kai zinosi kokiam diapazone daugiau fotografuoji, ieskoti kazko dar rimtesnio? Beja, gruozdzio gale turetu pasirodyti ir 18-55 nauja versija su VR ir AF-S. Pats dabar galvoju apie ji. Reikia sulaukti testu rezultatu. Jis pakankamai pigus ir su VR, taigi labai masina. Juolab, kad uz mano sigma prastesnis tikrai nebus
ačiū .. .. nu žodis žodin kaip Roolys. Ne veltui žvejot kartu ir ne tik einat Neskubėsiu, palauksiu kol jis grįš Kalėdom, tada paprašysiu ,kad ne virtualiai pakonsutluotų.. kol visi švęs, mes jaučiu fotikus apsikabinę sedėsim
man pirmoji labiausiai patiko tik grindinys apačioje kiek trukdo, o kitoms dviems man tvarkos norėtūsi daugiau
o šiaip tai labai gera išvysti Klaipėdos vaizdelius
ačiū ..
dar kelios foto
Beveik klasikinis Klaipėdos vaizdelis.. siena tik apibėgus, nemoku nuplaut dar su PS
QUOTE(sayonara @ 2007 12 03, 12:24)
labai graži išraiška, apkritai labai gražus vaikas
O man kol kas didžiausias skaudulys fotografuot patalpose su daug šviesos šaltinių..
Va įdedu savo mistiškai pradingstantį foto vadovą
žinau, kad išlaikymas per ilgas, kokie paprastai nustatymai daugiausia įtakos daro va tokioje aplinkoje gaut gerą foto?
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 12:59)
žinau, kad išlaikymas per ilgas, kokie paprastai nustatymai daugiausia įtakos daro va tokioje aplinkoje gaut gerą foto?
kaip ir kitur ISO, išlaikymas, diafragma. esmė - sutrumpinti išlaikymą. nesvarbu kiek šviesos šaltinių. ar vienas, ar šimtas.
sutrumpinti išlaikymą: didint ISO, atvert maksimaliai diafragmą. jei jau blykste nesinaudoji
QUOTE(Sansara @ 2007 12 03, 13:21)
kaip ir kitur ISO, išlaikymas, diafragma. esmė - sutrumpinti išlaikymą. nesvarbu kiek šviesos šaltinių. ar vienas, ar šimtas.
sutrumpinti išlaikymą: didint ISO, atvert maksimaliai diafragmą. jei jau blykste nesinaudoji
ačiū .. Blykstės neturiu ir kol kas neplanuoju pirkt.. Bandysiu pirma be jos išmokt
dar viena foto.. Kažkur prie Ventės rago
Noriu duoti porą pastabų dėl susitikimo vietos ir laiko:
1. Specialiai sugalvojot tokį laiką, kad niekas, išskyrus vilniečius negalėtų sudalyvauti?
2. Būtų daug įdomiau, jei tai būtų susitikimas kokioje nors fotogeniškoje vietoje, dienos metu: ne tik susitiktumėt bet ir pafotografuotumėt būtų tikras fotografių mytas, o ne eilinis supermamų susibėgimas kabake...
1. Specialiai sugalvojot tokį laiką, kad niekas, išskyrus vilniečius negalėtų sudalyvauti?
2. Būtų daug įdomiau, jei tai būtų susitikimas kokioje nors fotogeniškoje vietoje, dienos metu: ne tik susitiktumėt bet ir pafotografuotumėt būtų tikras fotografių mytas, o ne eilinis supermamų susibėgimas kabake...