Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

California, vakar tave kaip tik apkalbėjom, kad dingus kažkur biggrin.gif man tie šalti atspalviai visai patinka. taip maloniai žiūrisi. pirmos nuotraukos man veidas pernelyg išbalęs ax.gif

Westa, pirmoj nuotraukoj man viršaus šiek tiek mažiau norisi ir daugiau apačios. o antroj nuotraukoj dešinės gerokai prikirpt.

Elina, pabandyk su PS tik sumažint nuotraukas ir tada mums parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 07, 21:58)

Elina, pabandyk su PS tik sumažint nuotraukas ir tada mums parodyk  mirksiukas.gif

blush2.gif tik sumažinau

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
wauga, kaip as tave suprantu... ir mano pirmos su skaitmeniniu gan panasios, ir cia paskaitinejus atrodo kad kazka praleidau gyvenime... bet - visi cia draugiski, taip kad pirmyn smile.gif
Elina, tu ryski, vaikai tavo super, bet manes paskutiniai eksperimentai kazkaip visai nekabina... ir nors nieko neismanau - visvien istrink PS
Papildyta:
westa, man tavo antroji patiko - vaikino israiska gera. gal kairej vos vietos palikciau, nors bendrai man gerai ir taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 07 gruodžio 2007 - 21:21
QUOTE(vauga @ 2007 12 07, 20:58)
na, skaitau skaitau ir nusprendziau... netinku as jusu bureliui. Kalbat  spec. terminais, kurie man nelabai ka sako, visi jau susidraugave, susisnekeje, per diena vos ne tema prirasot - neturiu as elementariai laiko tiek, kad kas 5 min kazka rasyt, idant suprasciau, apie ka kalbama... o siaip nuo 5 metu su tevu palinkusi prie ryskalu ir fiksazu stebejau ta fotografijos atsiradimo stebukla, velaiu pati eksperimentuodavau, todel myliu fotografijos mena.... bet toli man iki jo. Nors, manau, jei suprantu tai, tai jau zingsnis link supratimo smile.gif

vienzo jei igusiu kazkada ( o labai labai noriu ) ir jei priimsit, sugrisiu.  4u.gif  Einu mokytis  drinks_cheers.gif
ai beje siaip imetu foto, kuri daryta su mano senuoju buvusiuoju fotiku. Nors turbut neverta, gi tikrai nera nei gera, nei kokybiska, nei faina, ale kazkodel imetu  g.gif tai buvo viena pirmuju mano foto su skaitmeniniu fotiku.

Yra du keliai. Vienas pareikšti tą, ką tu pareiškiai ir tyliai kiūtinti į kampą arba antras - tai ką daro pvz. Elina: stengtis ir eit į priekį.
Nuotraukai iki įdomios dar tikrai nemažai trūksta, bet, turbūt pasikartosiu, vien nuo vaikystės prisiminimų ji geresnė nepasidarys.

QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 21:11)
blush2.gif  tik sumažinau

Elina, per trumpai eksponuota. Tai gali reikšti, kad: 1. fotike įvesta neigiama ekspokorekcija 2. diafragma per daug uždaryta 3. blykstė per toli 4. blykstės galia kažkur apribota
Papildyta:
Norėčiau išgirsti jūsų nuomones

user posted image
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 07, 22:23)
bet manes paskutiniai eksperimentai kazkaip visai nekabina... ir nors nieko neismanau - visvien istrink PS

Geriau pažiūrėjau, tikrai nieko gero tos foto, ištryniau lauk
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 21:28)
Yra du keliai. Vienas pareikšti tą, ką tu pareiškiai ir tyliai kiūtinti į kampą arba antras - tai ką daro pvz. Elina: stengtis ir eit į priekį.

hm. atrodo, aiskiai parasiau, jog einu mokytis, o ne kiutinu i kampa, skambiai pasiskelbusi, jog "labai labai noriu". Jei cia reikia atsiskaitineti, tai pranesu, jog atsispausdinau siandien virs 70 psl. rusu kalba apie savaji naujai isigyta nikon d40, taigi norejau pasakyt, jog butent ta medziaga ir einu studijuot.

kazkaip... nezinau, bet nelabai skanu pasidare cia but... g.gif arba cia man pms lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 21:28)

Norėčiau išgirsti jūsų nuomones

kad ir kaip stengčiaus žiūrėt į tą jaunuolį kairėje, neina nulaikyt ant jo žvilgsnio.. o turbūt reikėtų, kad taip būtų smile.gif

naujos temos reik...
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 22:28)
Tai gali reikšti, kad: 1. fotike įvesta neigiama ekspokorekcija 2. diafragma per daug uždaryta 3. blykstė per toli 4. blykstės galia kažkur apribota

susinervinau mad.gif
Sillwio, tavo nuotrauka- tobula mano akiai. O ar nešarpinta kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 07, 21:34)
hm. atrodo, aiskiai parasiau, jog einu mokytis, o ne kiutinu i kampa, skambiai pasiskelbusi, jog "labai labai noriu".  Jei cia reikia atsiskaitineti, tai pranesu, jog atsispausdinau siandien virs 70 psl. rusu kalba apie savaji naujai isigyta nikon d40, taigi norejau pasakyt, jog butent ta medziaga ir einu studijuot.

kazkaip... nezinau, bet nelabai skanu pasidare cia but...  g.gif  arba cia man pms  lotuliukas.gif

oi nesakyk irnesakyk.gif elgies kaip ir aš prieš kokį mėnesį.. tik išėjau su dideniu triukšmu.. bet vėl grįžau smile.gif ... kažkiek pasimokisu terminų, pastudijavus ankstesnes temas smile.gif ..
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2007 12 07, 22:34)

kazkaip... nezinau, bet nelabai skanu pasidare cia but...  g.gif  arba cia man pms  lotuliukas.gif

Ramiakas biggrin.gif . Būk čia ir mokykis. Aš neseniai net nesupratau ką jie kalba apie kažkokį triukšmą nuotraukose lotuliukas.gif , neįsivaizdavau, maniau, gal kokiu nors būdu girdi wacko.gif . O dar visokie bliurai, sharpao, tulpės, štatyvai blink.gif . Manai, man lengva čia pas juos buvo? O būtum mačiusi mano pirmasias foto su kiuašiniais ir ryškia blykste. O kaip pykau, kad aniems nepatinka. Rėkiau, kad jie nieko neišmano apie tikrą meną lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti