QUOTE(peppi @ 2007 12 07, 19:40)
Elina, itariu tuojau pirksi juostinuka
Nesijuok . Nusipirkt nėra sunku, bet nutariau vistik dar mokytis . Nu negaliu koks nervas suima, kuomet ir su gera aparatūra negaunu to ko noriu . Dar kursus noriu palankyt
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 18:45)
Nesijuok . Nusipirkt nėra sunku, bet nutariau vistik dar mokytis . Nu negaliu koks nervas suima, kuomet ir su gera aparatūra negaunu to ko noriu . Dar kursus noriu palankyt
nesitycioju tiesiog matau, kad apsirgai fotkinimu
nenorek iskart gauti superines nuotraukas vienas protingas zmogus yra pasakes, kad svarbiausia fotografavimo technika yra smegenineje o ir laikas praleistas perziurinejant kitu autoriu darbus bei paciam fotografuojant iseina tik i gera tikiuosi neperdegsi ir toliau su entuziazmu mokysies
ir issitrink Photoshopa kuriam laikui kaip kazkas cia siule bet liko neisgirstas
Smagu, kad pagaliau susitikimas įvyko, nors aš ten ir nebuvau. Pavydžiu draugiškai. Gal sekantį Švedjoj?
O kas sumažino nuotrauką?
Mielas vaikas, o nuotrauka nelabai. Ta prasme nematau nieko įdomaus.
Šarpo dar nevaldai, bet žymiai geriau. Man pirma patinka.
Vengčiau žmones fotografuoti iš viršaus ir dar plačiu kampu. Bet čia tik mano nuomonė.
Truputį kailis peršviestas, o kompozicija tvarkinga.
Pirmoj trūksta fokuso, o antroj man sepija nepatinka. Jei jau sendint, tai kaip reikiant Antroj truputį kompozicija akį pjauna. Galva nukirpta nei šiaip nei taip.
Nepyk, labradoriuke, bet paskaičius suėmė juokas Kaitrinės lempos spinduliuoja daug šilumos, bet iš šilumos šviesa neišsiskiria. Nebūna ir šiluminės šviesos. 60-100kw galios kaitrinių lempų aš nemačiau. Gal 60-100W.
Dėl Sea antros nuotraukos, tai ji pati parašė, kad ten tik banalioji sepija. Nėra ten raudonų ir geltonų atspindžių.
Čia šiaip, lyrinis nukrypimas.
Dėl šarpo nežinau. Lyg ir ne, bet kai kurios lyg ir neryškios vietos atrodo ištrauktos šarpo pagalba.
Myliu juostos grūdą. Spalvos tikrai šaltos.
Papildyta:
Pirma suspausta, antroj nereikėjo taip su spalvom. Erdvės dešinėj daugoka.
QUOTE(Opa @ 2007 12 07, 10:03)
Pavydziu jums susitikimo. O man siandien slogi nuotaika, lyja/sninga, tamsu namie. Su vaikais prie lango skaiciavom snaiges...
Bandziau fokusuoti Al servo, kaip Wyshnia rase, bet susimazino nuotrauka ir ziuriu kad snipst... O programoj fokusa rode ant akytes ir skruostuko...
Bandziau fokusuoti Al servo, kaip Wyshnia rase, bet susimazino nuotrauka ir ziuriu kad snipst... O programoj fokusa rode ant akytes ir skruostuko...
O kas sumažino nuotrauką?
QUOTE(Opa @ 2007 12 07, 11:58)
Bandau dar viena ikelt, kaip sitoj
Mielas vaikas, o nuotrauka nelabai. Ta prasme nematau nieko įdomaus.
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 13:29)
Sigma Electronic Flash EF-530 DG Super
Blin, aš jau bijau kelti foto, bijau, kad lauk manęs neišgrūstumėt . Greit čia bus ne tema "Mokomės fotografuoti", o Elinos bandymai
Dar partijikę įkeliu. "Draugė " gedi vasaros". Čia autopotretas. Šįkart prasčiau ir blykstės nustatymais, ir su fokusu, ania?
Blin, aš jau bijau kelti foto, bijau, kad lauk manęs neišgrūstumėt . Greit čia bus ne tema "Mokomės fotografuoti", o Elinos bandymai
Dar partijikę įkeliu. "Draugė " gedi vasaros". Čia autopotretas. Šįkart prasčiau ir blykstės nustatymais, ir su fokusu, ania?
Šarpo dar nevaldai, bet žymiai geriau. Man pirma patinka.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 14:27)
Vengčiau žmones fotografuoti iš viršaus ir dar plačiu kampu. Bet čia tik mano nuomonė.
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:41)
mano modelis kol kas namie tik mano mopsikas..
Truputį kailis peršviestas, o kompozicija tvarkinga.
QUOTE(Sea_ @ 2007 12 07, 15:16)
Stai keletas mano bandymu, fotografuota naturalioje sviesoje. Ka manot? Antrai nuotraukai uzdejau sepia su PS.
Pirmoj trūksta fokuso, o antroj man sepija nepatinka. Jei jau sendint, tai kaip reikiant Antroj truputį kompozicija akį pjauna. Galva nukirpta nei šiaip nei taip.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 15:55)
Kaitrines lempos duoda daug silumos, nuo kurios issikiria sviesa. O ta silumine sviesa buna dazniausiai geltonos ir raudonos atspalviu, tai reiskia, ju nesama energija yra labai maza. Tai reiskia, kad naudojant tokias lempas gausi ne tikslu spalvu perteikima. Todel butina statyti wb ant kaitriniu. O be to prie tokiu lempu islaikymas vis tiek turi but pakankamai ilgas, nes kaip rasiau nesama energija yra menka.
Gali naudoti pora lempu, kad ir staliniu dienos sviesos (ji turi visas 7 spektro spalvas, tai reiskia, kad visos spalvos bus atspindetos), apie 60-100kw galios. Tikrai duoda gera sviesa. Jos tikrai yra keliamos. cia tiesiog sakau, kaip namu salygom suskurti gera dirbtini apsvietima.
Todel ir siena ir veidas yra geltoni. Toki efekta galima gauti prie kaitriniu lempu.
Gali naudoti pora lempu, kad ir staliniu dienos sviesos (ji turi visas 7 spektro spalvas, tai reiskia, kad visos spalvos bus atspindetos), apie 60-100kw galios. Tikrai duoda gera sviesa. Jos tikrai yra keliamos. cia tiesiog sakau, kaip namu salygom suskurti gera dirbtini apsvietima.
Todel ir siena ir veidas yra geltoni. Toki efekta galima gauti prie kaitriniu lempu.
Nepyk, labradoriuke, bet paskaičius suėmė juokas Kaitrinės lempos spinduliuoja daug šilumos, bet iš šilumos šviesa neišsiskiria. Nebūna ir šiluminės šviesos. 60-100kw galios kaitrinių lempų aš nemačiau. Gal 60-100W.
Dėl Sea antros nuotraukos, tai ji pati parašė, kad ten tik banalioji sepija. Nėra ten raudonų ir geltonų atspindžių.
Čia šiaip, lyrinis nukrypimas.
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:07)
siandien bandziau gaudyt vaiko sypsena
cia kaip pasakytumet seimyniniam albumui bet turiu kelis klausimukus
sioje kaip suprantu fokusas pavaziaves nuo vienos akies?
o sioje jau atrodo vietoj...? bet ar su sharpu nepadauginta?
cia kaip pasakytumet seimyniniam albumui bet turiu kelis klausimukus
sioje kaip suprantu fokusas pavaziaves nuo vienos akies?
o sioje jau atrodo vietoj...? bet ar su sharpu nepadauginta?
Dėl šarpo nežinau. Lyg ir ne, bet kai kurios lyg ir neryškios vietos atrodo ištrauktos šarpo pagalba.
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 18:01)
Turiu pora juostiniu kadru...noreciau pasidalinti
Myliu juostos grūdą. Spalvos tikrai šaltos.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 19:52)
Pirma suspausta, antroj nereikėjo taip su spalvom. Erdvės dešinėj daugoka.
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 19:57)
Erdvės dešinėj daugoka.
egi žiūri gi tolii , dešinėn
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 20:00)
egi žiūri gi tolii , dešinėn
Viskas teisingai, bet ne per pusę kadro
westa, man pirma labai labai patinka
Blembaaa, aš vėl su nuotraukom atžygiavau ( jei ką, varykit mane lauk)
čia judėjo mergaitė
o šita man pačiai- labai jau buitinė
Papildyta:
Dėkui. ....o kaip tu matai? Aš juk ištryniau
Blembaaa, aš vėl su nuotraukom atžygiavau ( jei ką, varykit mane lauk)
čia judėjo mergaitė
o šita man pačiai- labai jau buitinė
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 20:57)
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 20:12)
Nežinau, bet matau. Dar kartą dabar pasižiūrėjau.
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 21:39)
Nežinau, bet matau. Dar kartą dabar pasižiūrėjau.
Gal tuo metu buvai prisijungęs. Tavęs tai nebijau , bijau kabikų, kurie paskui nešioja nuotraukas belekur
na, skaitau skaitau ir nusprendziau... netinku as jusu bureliui. Kalbat spec. terminais, kurie man nelabai ka sako, visi jau susidraugave, susisnekeje, per diena vos ne tema prirasot - neturiu as elementariai laiko tiek, kad kas 5 min kazka rasyt, idant suprasciau, apie ka kalbama... o siaip nuo 5 metu su tevu palinkusi prie ryskalu ir fiksazu stebejau ta fotografijos atsiradimo stebukla, velaiu pati eksperimentuodavau, todel myliu fotografijos mena.... bet toli man iki jo. Nors, manau, jei suprantu tai, tai jau zingsnis link supratimo
vienzo jei igusiu kazkada ( o labai labai noriu ) ir jei priimsit, sugrisiu. Einu mokytis
ai beje siaip imetu foto, kuri daryta su mano senuoju buvusiuoju fotiku. Nors turbut neverta, gi tikrai nera nei gera, nei kokybiska, nei faina, ale kazkodel imetu tai buvo viena pirmuju mano foto su skaitmeniniu fotiku.
vienzo jei igusiu kazkada ( o labai labai noriu ) ir jei priimsit, sugrisiu. Einu mokytis
ai beje siaip imetu foto, kuri daryta su mano senuoju buvusiuoju fotiku. Nors turbut neverta, gi tikrai nera nei gera, nei kokybiska, nei faina, ale kazkodel imetu tai buvo viena pirmuju mano foto su skaitmeniniu fotiku.