Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Elina, itariu tuojau pirksi juostinuka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 07, 19:40)
Elina, itariu tuojau pirksi juostinuka lotuliukas.gif

Nesijuok verysad.gif . Nusipirkt nėra sunku, bet nutariau vistik dar mokytis cool.gif . Nu negaliu koks nervas suima, kuomet ir su gera aparatūra negaunu to ko noriu gun_rifle.gif. Dar kursus noriu palankyt
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 18:45)
Nesijuok verysad.gif . Nusipirkt nėra sunku, bet nutariau vistik dar mokytis cool.gif . Nu negaliu koks nervas suima, kuomet ir su gera aparatūra negaunu to ko noriu gun_rifle.gif. Dar kursus noriu palankyt

nesitycioju mirksiukas.gif tiesiog matau, kad apsirgai fotkinimu biggrin.gif

nenorek iskart gauti superines nuotraukas mirksiukas.gif vienas protingas zmogus yra pasakes, kad svarbiausia fotografavimo technika yra smegenineje mirksiukas.gif o ir laikas praleistas perziurinejant kitu autoriu darbus bei paciam fotografuojant iseina tik i gera mirksiukas.gif tikiuosi neperdegsi ir toliau su entuziazmu mokysies mirksiukas.gif

ir issitrink Photoshopa kuriam laikui kaip kazkas cia siule bet liko neisgirstas mirksiukas.gif
Atsakyti
ech ir man neišeina kokybiškai pafotografuot.. gražus kadras, bet...

,,Say, cheessss"
user posted image

,,Pertraukėlė"
user posted image
Atsakyti
Smagu, kad pagaliau susitikimas įvyko, nors aš ten ir nebuvau. Pavydžiu draugiškai. Gal sekantį Švedjoj? smile.gif

QUOTE(Opa @ 2007 12 07, 10:03)
Pavydziu jums susitikimo. O man siandien slogi nuotaika, lyja/sninga, tamsu namie. Su vaikais prie lango skaiciavom snaiges...
Bandziau fokusuoti Al servo, kaip Wyshnia rase, bet susimazino nuotrauka ir ziuriu kad snipst... O programoj fokusa rode ant akytes ir skruostuko...  g.gif

O kas sumažino nuotrauką?

QUOTE(Opa @ 2007 12 07, 11:58)
Bandau dar viena ikelt, kaip sitoj  g.gif

Mielas vaikas, o nuotrauka nelabai. Ta prasme nematau nieko įdomaus.

QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 13:29)
Sigma Electronic Flash EF-530 DG Super
Blin, aš jau bijau kelti foto, bijau, kad lauk manęs neišgrūstumėt unsure.gif . Greit čia bus ne tema "Mokomės fotografuoti", o Elinos bandymai doh.gif
Dar partijikę įkeliu. "Draugė blush2.gif " gedi vasaros". Čia autopotretas. Šįkart prasčiau ir blykstės nustatymais, ir su fokusu, ania? unsure.gif

Šarpo dar nevaldai, bet žymiai geriau. Man pirma patinka.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 14:27)
Ka manot?
kadriukas:

Vengčiau žmones fotografuoti iš viršaus ir dar plačiu kampu. Bet čia tik mano nuomonė.

QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:41)
mano modelis kol kas namie tik mano mopsikas..

Truputį kailis peršviestas, o kompozicija tvarkinga.

QUOTE(Sea_ @ 2007 12 07, 15:16)
Stai keletas mano bandymu, fotografuota naturalioje sviesoje. Ka manot? Antrai nuotraukai uzdejau sepia su PS.

Pirmoj trūksta fokuso, o antroj man sepija nepatinka. Jei jau sendint, tai kaip reikiant smile.gif Antroj truputį kompozicija akį pjauna. Galva nukirpta nei šiaip nei taip.

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 15:55)
Kaitrines lempos duoda daug silumos, nuo kurios issikiria sviesa. O ta silumine sviesa buna dazniausiai geltonos ir raudonos atspalviu, tai reiskia, ju nesama energija yra labai maza. Tai reiskia, kad naudojant tokias lempas gausi ne tikslu spalvu perteikima. Todel butina statyti wb ant kaitriniu. O be to prie tokiu lempu islaikymas vis tiek turi but pakankamai ilgas, nes kaip rasiau nesama energija yra menka.

Gali naudoti pora lempu, kad ir staliniu dienos sviesos (ji turi visas 7 spektro spalvas, tai reiskia, kad visos spalvos bus atspindetos), apie 60-100kw galios. Tikrai duoda gera sviesa. Jos tikrai yra keliamos. cia tiesiog sakau, kaip namu salygom suskurti gera dirbtini apsvietima.
Todel ir siena ir veidas yra geltoni. Toki efekta galima gauti prie kaitriniu lempu.

Nepyk, labradoriuke, bet paskaičius suėmė juokas smile.gif Kaitrinės lempos spinduliuoja daug šilumos, bet iš šilumos šviesa neišsiskiria. Nebūna ir šiluminės šviesos. 60-100kw galios kaitrinių lempų aš nemačiau. Gal 60-100W.

Dėl Sea antros nuotraukos, tai ji pati parašė, kad ten tik banalioji sepija. Nėra ten raudonų ir geltonų atspindžių.

Čia šiaip, lyrinis nukrypimas.

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:07)
siandien bandziau gaudyt vaiko sypsena  blush2.gif
cia kaip pasakytumet seimyniniam albumui  blush2.gif bet turiu kelis klausimukus  blush2.gif

sioje kaip suprantu fokusas pavaziaves nuo vienos akies?  g.gif

o sioje jau atrodo vietoj...?  g.gif bet ar su sharpu nepadauginta?

Dėl šarpo nežinau. Lyg ir ne, bet kai kurios lyg ir neryškios vietos atrodo ištrauktos šarpo pagalba.

QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 18:01)
Turiu pora juostiniu kadru...noreciau pasidalinti ax.gif

Myliu juostos grūdą. Spalvos tikrai šaltos.
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 19:52)
,,Say, cheessss"
,,Pertraukėlė"

Pirma suspausta, antroj nereikėjo taip su spalvom. Erdvės dešinėj daugoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 07 gruodžio 2007 - 19:58
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 19:57)
Erdvės dešinėj daugoka.

egi žiūri gi smile.gif tolii , dešinėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 20:00)
egi žiūri gi smile.gif tolii , dešinėn  smile.gif

Viskas teisingai, bet ne per pusę kadro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 20:03)
Viskas teisingai, bet ne per pusę kadro smile.gif

ok pioneer.gif
Atsakyti
westa, man pirma labai labai patinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Blembaaa, aš vėl su nuotraukom atžygiavau ph34r.gif wacko.gif ( jei ką, varykit mane lauk)

user posted image

čia judėjo mergaitė verysad.gif

user posted image

o šita man pačiai- labai jau buitinė unsure.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 20:57)

Šarpo dar nevaldai, bet žymiai geriau. Man pirma patinka.

Dėkui. ....o kaip tu matai? unsure.gif Aš juk ištryniau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 20:12)
Dėkui. ....o kaip tu matai? unsure.gif  Aš juk ištryniau unsure.gif

Nežinau, bet matau. Dar kartą dabar pasižiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 07, 21:39)
Nežinau, bet matau. Dar kartą dabar pasižiūrėjau.

Gal tuo metu buvai prisijungęs. Tavęs tai nebijau smile.gif , bijau kabikų, kurie paskui nešioja nuotraukas belekur
Atsakyti
na, skaitau skaitau ir nusprendziau... netinku as jusu bureliui. Kalbat spec. terminais, kurie man nelabai ka sako, visi jau susidraugave, susisnekeje, per diena vos ne tema prirasot - neturiu as elementariai laiko tiek, kad kas 5 min kazka rasyt, idant suprasciau, apie ka kalbama... o siaip nuo 5 metu su tevu palinkusi prie ryskalu ir fiksazu stebejau ta fotografijos atsiradimo stebukla, velaiu pati eksperimentuodavau, todel myliu fotografijos mena.... bet toli man iki jo. Nors, manau, jei suprantu tai, tai jau zingsnis link supratimo smile.gif

vienzo jei igusiu kazkada ( o labai labai noriu ) ir jei priimsit, sugrisiu. 4u.gif Einu mokytis drinks_cheers.gif
ai beje siaip imetu foto, kuri daryta su mano senuoju buvusiuoju fotiku. Nors turbut neverta, gi tikrai nera nei gera, nei kokybiska, nei faina, ale kazkodel imetu g.gif tai buvo viena pirmuju mano foto su skaitmeniniu fotiku.
user posted image
Atsakyti