Sea. trūksta ir man fokuso. antroji "sepia" nepatinka gal todėl kad pasikeitė tik odos atspalviai, o raudona liko pakankamai ryški. tai mergina atrodo serganti "gelta". jei jau dėt sepija, tai ant visos foto... kaip JB, tik sepia, visiškai panaikinat kitas spalvas. manau retro stilius ir sepia gerai derėtų nes dabar nelabai man.
Labradoriuke, visai nesupratau ką tu tuo kadru norėjai parodyt rakursas įdomus, iš viršaus. bet daugiau matau tik dvi drauges, dar ir su proporcijomis iškraipytomis. nieko daugiau
siandien bandziau gaudyt vaiko sypsena
cia kaip pasakytumet seimyniniam albumui bet turiu kelis klausimukus
sioje kaip suprantu fokusas pavaziaves nuo vienos akies?
o sioje jau atrodo vietoj...? bet ar su sharpu nepadauginta?
cia kaip pasakytumet seimyniniam albumui bet turiu kelis klausimukus
sioje kaip suprantu fokusas pavaziaves nuo vienos akies?
o sioje jau atrodo vietoj...? bet ar su sharpu nepadauginta?
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 14:25)
Nu kiek aš galiu mokytis
visa gyvenima
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 14:27)
patiko nuotaika nepatiko seseliai
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 16:23)
turiu ir aš štatyvą pagaliau
sveikinu, geras daiktas
QUOTE(de Nada @ 2007 12 07, 16:27)
gerai kad spejau uzmatyt Elinos fotkes, o tai nesuprasciau apie ka jus cia...
o as nespejau tai laukiu kada jau bus nauju
vvvv... man labai matosi, kad su blicu vaikutis fotografuotas tad nuvaziaves fokusas ne pats blogiausias dalykas, seseliai nuo blico negrazus
Labradoriuke, as kai nemegstu rakurso is virsaus tai sunku vertint.. man zmones tokie neproporcingi gaunas
dar grindu vienspalviu noreciau, nes blasko siek tiek, akis begioja aukstyn zemyn... bet judesiukas rankose man pasirode idomus akcentas
westa, labai spalvos patiko nuotraukytes su suniuku... gal nugara pabalus siek tiek, bet mielas kadras
Sea_, man norisi ryskumo.. modelis dailus
bet va nemegstu nei sepijos nei j/b su spalviniu akcentu...
pirmojoj kazkaip ranku noretusi kitoj vioetoj gal kirptu, o antrojoj galvos visos
lengva komentuot, o padaryt sunku
Papildyta:
supratau
kur be blico visos issiliejusios nu nepapozuoja man vaikas visai... pagaut neina
dar grindu vienspalviu noreciau, nes blasko siek tiek, akis begioja aukstyn zemyn... bet judesiukas rankose man pasirode idomus akcentas
westa, labai spalvos patiko nuotraukytes su suniuku... gal nugara pabalus siek tiek, bet mielas kadras
Sea_, man norisi ryskumo.. modelis dailus
bet va nemegstu nei sepijos nei j/b su spalviniu akcentu...
pirmojoj kazkaip ranku noretusi kitoj vioetoj gal kirptu, o antrojoj galvos visos
lengva komentuot, o padaryt sunku
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 12 07, 17:08)
vvvv... man labai matosi, kad su blicu vaikutis fotografuotas tad nuvaziaves fokusas ne pats blogiausias dalykas, seseliai nuo blico negrazus
supratau
kur be blico visos issiliejusios nu nepapozuoja man vaikas visai... pagaut neina
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:19)
supratau
na kur tau toks bambyzas pozuos va kai bus tokie kaip Elinos tai net siusiu noredami pozuos
naturalaus apsvietimo palauk
va rytoj visa diena iseigine
bandysiu laukt rytojaus....
bet turbut geriausia butu ant saves bandymus daryti tai bent papozuot galesiu
bet siaip zmones turbut mano silpniausia vieta
ech laukiu sviesesniu dienu.... kada gi ta vasara ateis
bet turbut geriausia butu ant saves bandymus daryti tai bent papozuot galesiu
bet siaip zmones turbut mano silpniausia vieta
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:41)
Westa, isimylejau tavo suneka Ir nuotrauka patinka
Patiko Opos nuotraukytes su berniuku prie lango...kiek "minkstokos", bet visai tinka tokiai melanholiskai nuotaikai
Paziurejau susitikimo nuotraukas Uzpavydejau iki pazaliavimo Jums visiems Saynora visai geros nuotraukos, ytariu apsvietimas ten ne koks, tai tikrai labai neblogai Labai patiko Labradoriukes Matuko nuotrauka, kur mazgis liezuvi rodo
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:28)
O ziema dar tik prasidejo, mergyt
California girl, taip retai bepasirodai
o man pries akis vis stovi Fotolamos mergytes ant lovos foto...
jau tokia naturali, tokia silta.... spalvos labai namines....
ech.............. pasvajot......
o man pries akis vis stovi Fotolamos mergytes ant lovos foto...
jau tokia naturali, tokia silta.... spalvos labai namines....
ech.............. pasvajot......
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:48)
California girl, taip retai bepasirodai
Sventem artejant mano gyvenimas CRAZY pasidaro 3 vaikai, seimynos yra, dovanu pripirkti visiems.... Plius dar dickiai biski apsirge...
Turiu pora juostiniu kadru...noreciau pasidalinti
Pupeliuk, kokia juostele tu naudojai savo spalvotiems kadrams? Man labai patiko spalvos!!!!!!!!!!Kodak gal? Mano Fujifilm, kiek saltokos spalvos O dar prisipirkus as ju visa kruva Sekanti karta sakiau Kodak isbandysiu...
Na cia lynojo jau, tik lietaus nesimato Paskui stipriau pradejo lyt, ir pakeiciau juostele...dar neisryskinta, tai taaaaip knieti pamatyt ar busiu uzfiksavus lietu
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 18:44)
Kaip aš čia pražioplinau westos knarkliuką , labai graži foto, spalvos nerealiai šiltos. Bet koks miegallius
Californiagirls, kokios gražios man juostinės nuotraukos . Kažkur pas mamą turi būti mano senutėlis juostinukas
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 19:01)
Ar čia dėta sharpo? Man tai gražu , bet įdomu ar čia juostelė tokį ryškumą išlaiko, ar tu pasharpinai?