Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Sea. trūksta ir man fokuso. antroji "sepia" nepatinka ax.gif gal todėl kad pasikeitė tik odos atspalviai, o raudona liko pakankamai ryški. tai mergina atrodo serganti "gelta". jei jau dėt sepija, tai ant visos foto... kaip JB, tik sepia, visiškai panaikinat kitas spalvas. manau retro stilius ir sepia gerai derėtų mirksiukas.gif nes dabar nelabai man.

Labradoriuke, visai nesupratau ką tu tuo kadru norėjai parodyt blush2.gif rakursas įdomus, iš viršaus. bet daugiau matau tik dvi drauges, dar ir su proporcijomis iškraipytomis. nieko daugiau doh.gif

Atsakyti
siandien bandziau gaudyt vaiko sypsena blush2.gif
cia kaip pasakytumet seimyniniam albumui blush2.gif bet turiu kelis klausimukus blush2.gif

sioje kaip suprantu fokusas pavaziaves nuo vienos akies? g.gif

user posted image

o sioje jau atrodo vietoj...? g.gif bet ar su sharpu nepadauginta?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 14:25)
Nu kiek aš galiu mokytis doh.gif  unsure.gif

visa gyvenima mirksiukas.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 14:27)
Ka manot?
kadriukas:

Cia aisku be blykstes wink.gif

patiko nuotaika smile.gif nepatiko seseliai ax.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 07, 16:23)
turiu ir aš štatyvą pagaliau  bigsmile.gif

sveikinu, geras daiktas mirksiukas.gif

QUOTE(de Nada @ 2007 12 07, 16:27)
gerai kad spejau uzmatyt Elinos fotkes, o tai nesuprasciau apie ka jus cia...

o as nespejau tai laukiu kada jau bus nauju biggrin.gif

vvvv... man labai matosi, kad su blicu vaikutis fotografuotas tad nuvaziaves fokusas ne pats blogiausias dalykas, seseliai nuo blico negrazus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 07 gruodžio 2007 - 17:11
Labradoriuke, as kai nemegstu rakurso is virsaus tai sunku vertint.. man zmones tokie neproporcingi gaunas doh.gif
dar grindu vienspalviu noreciau, nes blasko siek tiek, akis begioja aukstyn zemyn... bet judesiukas rankose man pasirode idomus akcentas

westa, labai spalvos patiko nuotraukytes su suniuku... gal nugara pabalus siek tiek, bet mielas kadras

Sea_, man norisi ryskumo.. modelis dailus mirksiukas.gif
bet va nemegstu nei sepijos nei j/b su spalviniu akcentu...
pirmojoj kazkaip ranku noretusi kitoj vioetoj gal kirptu, o antrojoj galvos visos ax.gif

lengva komentuot, o padaryt sunku blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 12 07, 17:08)
vvvv... man labai matosi, kad su blicu vaikutis fotografuotas tad nuvaziaves fokusas ne pats blogiausias dalykas, seseliai nuo blico negrazus ax.gif

supratau doh.gif 4u.gif
kur be blico visos issiliejusios doh.gif nu nepapozuoja man vaikas visai... pagaut neina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:19)
supratau  doh.gif  4u.gif
kur be blico visos issiliejusios  doh.gif nu nepapozuoja man vaikas visai... pagaut neina  biggrin.gif

na kur tau toks bambyzas pozuos biggrin.gif va kai bus tokie kaip Elinos tai net siusiu noredami pozuos biggrin.gif

naturalaus apsvietimo palauk mirksiukas.gif
va rytoj visa diena iseigine biggrin.gif
Atsakyti
bandysiu laukt rytojaus....
bet turbut geriausia butu ant saves bandymus daryti biggrin.gif tai bent papozuot galesiu biggrin.gif
bet siaip zmones turbut mano silpniausia vieta doh.gif

ech laukiu sviesesniu dienu.... kada gi ta vasara ateis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 07 gruodžio 2007 - 17:32
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:41)
vek žyvi , vek učys umn.gifsmile.gif
mano modelis kol kas namie tik mano mopsikas..
user posted image

Westa, isimylejau tavo suneka wub.gif Ir nuotrauka patinka thumbup.gif

Patiko Opos nuotraukytes su berniuku prie lango...kiek "minkstokos", bet visai tinka tokiai melanholiskai nuotaikai rolleyes.gif

Paziurejau susitikimo nuotraukas bigsmile.gif Uzpavydejau iki pazaliavimo Jums visiems biggrin.gif Saynora visai geros nuotraukos, ytariu apsvietimas ten ne koks, tai tikrai labai neblogai thumbup.gif Labai patiko Labradoriukes Matuko nuotrauka, kur mazgis liezuvi rodo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aciu labai uz pastabas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:28)
ech laukiu sviesesniu dienu.... kada gi ta vasara ateis  doh.gif

O ziema dar tik prasidejo, mergyt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
California girl, taip retai bepasirodai ax.gif

o man pries akis vis stovi Fotolamos mergytes ant lovos foto...
jau tokia naturali, tokia silta.... spalvos labai namines....
ech.............. pasvajot......

Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 17:48)
California girl, taip retai bepasirodai  ax.gif

Sventem artejant mano gyvenimas CRAZY pasidaro biggrin.gif 3 vaikai, seimynos yra, dovanu pripirkti visiems.... doh.gif Plius dar dickiai biski apsirge...

Turiu pora juostiniu kadru...noreciau pasidalinti ax.gif
Pupeliuk, kokia juostele tu naudojai savo spalvotiems kadrams? Man labai patiko spalvos!!!!!!!!!!Kodak gal? Mano Fujifilm, kiek saltokos spalvos g.gif O dar prisipirkus as ju visa kruva biggrin.gif doh.gif Sekanti karta sakiau Kodak isbandysiu...

user posted image

Na cia lynojo jau, tik lietaus nesimato blush2.gif biggrin.gif Paskui stipriau pradejo lyt, ir pakeiciau juostele...dar neisryskinta, tai taaaaip knieti pamatyt ar busiu uzfiksavus lietu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 07 gruodžio 2007 - 18:06
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 18:44)
Westa, isimylejau tavo suneka wub.gif  Ir nuotrauka patinka thumbup.gif

Kaip aš čia pražioplinau westos knarkliuką biggrin.gif , labai graži foto, spalvos nerealiai šiltos. Bet koks miegallius lotuliukas.gif

Californiagirls, kokios gražios man juostinės nuotraukos wub.gif . Kažkur pas mamą turi būti mano senutėlis juostinukas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 12 07, 19:01)

Ar čia dėta sharpo? g.gif Man tai gražu thumbup.gif , bet įdomu ar čia juostelė tokį ryškumą išlaiko, ar tu pasharpinai?
Atsakyti