Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:41)
ką geriau įsigyt?  g.gif

Svarbiausia nenaudoti katriniu lempu. Tokiam apsvietimui tinka ivairios lempos ir tos kurias namie turi, tik turi but pakanakamo galingumo.
Jei naudoji kaitrines lempas, statyk wb ant kaitriniu lempu, bet ir tai negarantuoju, kad iseis geras vaizdo atkurimas spalvine prasme.

Juodas fonas neatspindi sviesos, todel jis juodas.
Atsakyti
man mopsai labai patinka dar nuo "Vyrai juodais drabužiais" laikų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 14:48)
Svarbiausia nenaudoti katriniu lempu. Tokiam apsvietimui tinka ivairios lempos ir tos kurias namie turi, tik turi but pakanakamo galingumo.
Jei naudoji kaitrines lempas, statyk wb ant kaitriniu lempu, bet ir tai negarantuoju, kad iseis geras vaizdo atkurimas spalvine prasme.

Juodas fonas neatspindi sviesos, todel jis juodas.

bet lempos namie yra bile kur sakykim sukabintos.. kiek teko matyt, nestacionarios lempos ant stovų būna kaitrinės . .ar apsirinku g.gif .. norėčiau kažko tokio, ką galėčiau persikelt iš vienos vietos į kitą, reikalui esant g.gif
Atsakyti
Kuo tas bilekas toks ypatingas, kad visos džiaugiatės jį sutikusios? smile.gif
Aš kiek pamenu trumpiausiai iš visų buvau susitikime. Ir jaučiausi kaip visiškas forumo naujokas, nes iš ten buvusių man tik bitė maja ir labradoriuke buvo "pažįstamos".
Šiaip kaip pirmam kartui visai maloniai ir idomiai pasėdėjom. Kitą kartą reikėtų kokioje gamtoje ir su aparatais meet'ą padaryti. Gal net masinę fotosesiją kokią surengti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 12 07, 14:59)
Aš kiek pamenu trumpiausiai iš visų buvau susitikime. Ir jaučiausi kaip visiškas forumo naujokas, nes iš ten buvusių man tik bitė maja ir labradoriuke buvo "pažįstamos".
Šiaip kaip pirmam kartui visai maloniai ir idomiai pasėdėjom. Kitą kartą reikėtų kokioje gamtoje ir su aparatais meet'ą padaryti. Gal net masinę fotosesiją kokią surengti  mastau.gif

eik į namų darbus nuotraukų kelių pažiūrėti. tik netarkuok, aš iškart prisipažinau kalta ir nemokša smile.gif
Atsakyti
O Kaune prie Vytauto baznycios treciadieni niekas nesimeetinot? Autobusu vaziuodama uzmaciau grupele su fotoaparatais 4u.gif

Stai keletas mano bandymu, fotografuota naturalioje sviesoje. Ka manot? Antrai nuotraukai uzdejau sepia su PS.
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 12 07, 16:16)

Kaip gražu wub.gif . Aš vis tokią šukuoseną noriu išbandyt smile.gif, pati nemoku, gal Naujiems kirpėjos prašysiu
Nežinau ar čia persišarpinau unsure.gif , bet man kiek ryškumo trūksta tavo foto g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 gruodžio 2007 - 15:30
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:54)
bet lempos namie yra bile kur sakykim sukabintos.. kiek teko matyt, nestacionarios lempos ant stovų būna kaitrinės . .ar apsirinku  g.gif .. norėčiau kažko tokio, ką galėčiau persikelt iš vienos vietos į kitą, reikalui esant  g.gif

Kaitrines lempos duoda daug silumos, nuo kurios issikiria sviesa. O ta silumine sviesa buna dazniausiai geltonos ir raudonos atspalviu, tai reiskia, ju nesama energija yra labai maza. Tai reiskia, kad naudojant tokias lempas gausi ne tikslu spalvu perteikima. Todel butina statyti wb ant kaitriniu. O be to prie tokiu lempu islaikymas vis tiek turi but pakankamai ilgas, nes kaip rasiau nesama energija yra menka.

Gali naudoti pora lempu, kad ir staliniu dienos sviesos (ji turi visas 7 spektro spalvas, tai reiskia, kad visos spalvos bus atspindetos), apie 60-100kw galios. Tikrai duoda gera sviesa. Jos tikrai yra keliamos. cia tiesiog sakau, kaip namu salygom suskurti gera dirbtini apsvietima.
Papildyta:
QUOTE(Bilekas @ 2007 12 07, 14:59)

Nes vienas tarp merginu laugh.gif liezuvis.gif
Be to senas vilkas mirksiukas.gif

Kad ir SEA abiejuose nuotraukose matosi atspindejimai. Pirmoje yra naturalus - tokie turetu buti prie dienos sviesos, o antroje yra geltonos/raudonos spalvu atspindejimai. Todel ir siena ir veidas yra geltoni. Toki efekta galima gauti prie kaitriniu lempu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 07 gruodžio 2007 - 16:02
Labradoriuke, kad antra nuotrauka irgi naturalioje sviesoje daryta, tik as dejau sepia ir geltona ar tai ruda spalva issirinkau.

Elina 4u.gif
Atsakyti
Elina, pritariu dauguma, man antroji geriausia. Trecia - tai poza nei sis, nei tas, o pirmoj su spalvom siek tiek.

Labradoriuke, idomus kadras. Ale man dabar fokuso marokuso laikotarpis, visur jo ieskau, ir man jis tame kadriuke nuplaukes... Bet mintis patinka, tik noreciau kad tos merginos butu vienodo ugio g.gif

Sea, ar man vel vaidenasi tas fokusas marokusas doh.gif Arba akyse mirga nuo kompo, jauciu reik pailset doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 15:55)
Kaitrines lempos duoda daug silumos, nuo kurios issikiria sviesa. O ta silumine sviesa buna dazniausiai geltonos ir raudonos atspalviu, tai reiskia, ju nesama energija yra labai maza. Tai reiskia, kad naudojant tokias lempas gausi ne tikslu spalvu perteikima. Todel butina statyti wb ant kaitriniu. O be to prie tokiu lempu islaikymas vis tiek turi but pakankamai ilgas, nes kaip rasiau nesama energija yra menka.

Gali naudoti pora lempu, kad ir staliniu dienos sviesos (ji turi visas 7 spektro spalvas, tai reiskia, kad visos spalvos bus atspindetos), apie 60-100kw galios. Tikrai duoda gera sviesa. Jos tikrai yra keliamos. cia tiesiog sakau, kaip namu salygom suskurti gera dirbtini apsvietima.

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

turiu ir aš štatyvą pagaliau bigsmile.gif
Atsakyti
gerai kad spejau uzmatyt Elinos fotkes, o tai nesuprasciau apie ka jus cia...
Opa, grazus tavo vaikiukas; ir Sea bandymai idomus...
ech, kad man taip...
Atsakyti