Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(westa @ 2007 12 07, 13:52)
O su dryžuotais namų darbais  g.gif gal iki kalėjimo pavažiuot hihihi.gif ten daug dryžuotų motyvų  biggrin.gif

nepadės. dryžuotos kalinių uniformos būna tik filmuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 13:54)
nepadės. dryžuotos kalinių uniformos būna tik filmuose biggrin.gif

mastau.gif sakai.... senai bebuvau mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:52)
o aš daba pasakysiu  biggrin.gif .. Elina nemėtyk akmenais ... Su mažiau ryškiu makiažu Tu daug gražesnė 

Nu blin, tas makiažas kuo paprasčiausias: trys brūkštelėjimai per žandus, tušas ir lūpų pieštukas g.gif . Aš gi juoda, žinai. Plaukus ryžao nusidažiau, gal todėl taip išryškėja tas makiažas blink.gif. Tikrai nesigriminau ryškiai schmoll.gif . O nesidažiusi jau savo amžiuje nebedrįstu fotkintis unsure.gif unsure.gif
Beje, kartą gavau barti ( forume), kad dukrytę ryškiai dažau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 gruodžio 2007 - 14:05
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 13:56)
mastau.gif sakai.... senai bebuvau mastau.gif hihihi.gif

aš tai ką tik iš ten... žinau tiksliai.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 13:57)
O nesidažiusi jau savo amžiuje nebedrįstu fotkintis unsure.gif  unsure.gif

nu ninada irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 14:59)

Pamiršai mano metus. Neestetika tadum gaunasi beee.gif , taop ir nori pasijuokti, ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 14:06)
Pamiršai mano metus. Neestetika tadum gaunasi beee.gif , taop ir nori pasijuokti, ania? mirksiukas.gif

niekada ir nežinojau.. žinau, tik kad sūnus didelis ir toks gražus cool.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 09:15)
gal kitas meetas - Londone? biggrin.gif biggrin.gif

aha bigsmile.gif as uz,kad tik greiciau bigsmile.gif
Sayonara,galiu pagirt uz nuotraukas 4u.gif nesikuklink,ten viskas gerai,svarbu veidus galima iziuret rolleyes.gif na va ir su Bilekas susipazinau smile.gif
Elina,bet pas tave fantazija,as jos pavydziu blush2.gif biggrin.gif lb grazi moteris ta tavo drauge tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 07, 13:52)

Degute tarka ten neatsispindėjo  smile.gif , greičiausiai ten lempos vidus taip sužaidė  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labai malonu buvo susipažinti su kompanija bigsmile.gif Fainai, kad sukėlėt nuotraukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 12 07, 15:19)

Elina,bet pas tave fantazija,as jos  pavydziu blush2.gif 

nepavydėk smile.gif . Gaila, kad tų fantazijų nesugebu kokybiškai realizuoti. Ir jau per ilgai doh.gif. Nu kiek aš galiu mokytis doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Ka manot?
kadriukas:

user posted image

Cia aisku be blykstes wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 07 gruodžio 2007 - 14:30
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 14:25)
nepavydėk smile.gif . Gaila, kad tų fantazijų nesugebu kokybiškai realizuoti. Ir jau per ilgai doh.gif. Nu kiek aš galiu mokytis doh.gif  unsure.gif

vek žyvi , vek učys umn.gif: smile.gif

mano modelis kol kas namie tik mano mopsikas..
user posted image

dar norėjau paklaust apie pagalbinius šviesos šaltinius fotografuojant.. ar kas turi prožektorių spec? ar naudojat kažką dar? ar visgi blicą? norėčiau pabandyt pafotografuot, kaip va tie vaisiai juodamfone su apšvietimu .. ką geriau įsigyt? g.gif
Atsakyti