Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 12:58)
o man j/b nekas gavosi.. visas veidas isdeges... tiek tos  biggrin.gif

o Desiree fotkino ne su juostiniu tai tikrai...

Pamegink fotosope atsidarius nuotrauka reguliuoti EXPOSURE (Image-adjustments-exposure...)
Atsidarys langelis su 3 punktais. pirma exposure pareguliuok, ir neliks isdegusiu vietu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 12 07, 12:58)
Sayonara, dekui uz kelias jusu susitikimo akimirkas  4u.gif

Sansara, sarpinau, bet minimaliai.

Bandau dar viena ikelt, kaip sitoj  g.gif
user posted image

Tikrai daug geriau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 13:02)
tikrai mačiau, kad su Canon'u.. tai gal ne juostiniu?..
Papildyta:
prašom.. įtariu, kaip visi laukia Desiree fotkių, nes iš maniškių pšššš....smile.gif

labai šilta nuotrauka, išraiška super. man patinka smile.gif

aš labai laukiu rytojaus dienos, nes su naujuoju objektyvu pirmą kartą turėsiu galimybę fotkinti mažių dienos šviesoje..biggrin.gif

laukciau visu foto, kas butu fotografaves smile.gif kaip jau minejau salygos buvo sh... tai manau ir tie keli kadrai yra pasisekimas smile.gif . Taip kad auksciau nosi wink.gif Galesi kada susimatyti prie geresnio oro ir salygu ir visos pafotografuoti smile.gif

na o del rytojaus vavo vaiko fotografavimo, tai pataisysiu.... kad turesi galimybe fotkinti ne dienos sviesoje, bet dienos RUKE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 07, 12:13)
na o del rytojaus vavo vaiko fotografavimo, tai pataisysiu.... kad turesi galimybe fotkinti ne dienos sviesoje, bet dienos RUKE smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif i to xleb biggrin.gif
Atsakyti
Opa, man antroji sauni... spalviskai labai traukia....
plius nuotaika, zvilgsnis.... viskas tarpusavy dera...
gal akyciu ryskesniu noretusi, dabar ryskesne nosyte, bet bendras vaizdas man gerai mirksiukas.gif

Drumbacele, pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Elina, ar gali priminti kokia blykste tu pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 07, 13:45)
Elina, ar gali priminti kokia blykste tu pirkai?

Sigma Electronic Flash EF-530 DG Super
Blin, aš jau bijau kelti foto, bijau, kad lauk manęs neišgrūstumėt unsure.gif . Greit čia bus ne tema "Mokomės fotografuoti", o Elinos bandymai doh.gif
Dar partijikę įkeliu. "Draugė blush2.gif " gedi vasaros". Čia autopotretas. Šįkart prasčiau ir blykstės nustatymais, ir su fokusu, ania? unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Šakės blink.gif , gal kojas nukirpti? blink.gif Kaip rachitikės kokios susisukusios ir dar lupasi po Egipto fear.gif. Pedikiūro viliuosi neįžlibinsit biggrin.gif
Papildyta:
Tikiuosi, nepyksit, šitų ilgai nelaikysiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 07 gruodžio 2007 - 13:27
papildžiau keliomis nutoraukomis albumą.
jeigu kas nenorit ten būti, sakykit, ištrinsiu.

p.s. man su vertimu į j/b - bėėėdos.. sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 gruodžio 2007 - 13:43
lotuliukas.gif viska izlibinau ir be tavo komentaru wink.gif
Elina, baik vienakarta kuklintis, sunuole, kad nors tu viena kazka darai sad.gif va asis vis apspangus sedziu... sad.gif fotiko i rankas nepaimu. Balionas TAU 4u.gif

O del nuotrauku... su fokusu tikrai kazkaip ne to pirmoj nuotaukoj, ir kadravimas nepatinka... Antra kirpciau. O 3 tai labai linksma smile.gif nesupyk.... bet man ten niekas nedera blush2.gif Bet cia tik mano nuomone... blush2.gif
Kas del blykstes, nelabai as suprantu, bet manrodos antroj visai geraipanaudota, aisku gali ka nors idomiau meginti isspausti smile.gif (cia sneka ta kuri net rankoj tokio dayko neraturejusi blush2.gif

p.s. Elina, bent jau man asmeniskai patinka tavo reminimas juodai, kaip senam filme smile.gif

p.s. Cia juoktis ar verkti, kad nuotrauka su batais susilauke daugiausia komentaru?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 07 gruodžio 2007 - 13:49
Elina, antra patinka. tik gaila alkūnės neįtalpinai, todėl noris pakadruot. patiko švelnūs odos atspalviai, ko nėra kitose... paskutinė man visai į oranžinumą užneša... unsure.gif
pirma nebloga, bet ryškumo trūksta vos vos, paskutinė man visai nesižiūri, nei kadro užpildymas, nei poza (tikrai ne dėl nagų mirksiukas.gif ) gal jei galva kaip nors tarp kojų būtų padėta, gal suprasčiau, tą susigūžimą. dabar nelabai žiūrisi 4u.gif
šaunuolė už atkaklumą, entuziazmą ir idėjas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 07, 13:29)
Sigma Electronic Flash EF-530 DG Super
Blin, aš jau bijau kelti foto, bijau, kad lauk manęs neišgrūstumėt unsure.gif . Greit čia bus ne tema "Mokomės fotografuoti", o Elinos bandymai doh.gif
Dar partijikę įkeliu. "Draugė blush2.gif " gedi vasaros"

oi, Elina, man ta vidurinė labai patinka thumbup.gif gal šiek tiek šviesiau reikėtų, rėmas keistokas ir daugiau galėtų būti vietos dešinėj pusėj, o kairę prikirpt.

QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 13:41)
papildžiau keliomis nutoraukomis albumą.
jeigu kas nenorit ten būti, sakykit, ištrinsiu.

o kur aš??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 07, 13:42)
p.s. Cia juoktis ar verkti, kad nuotrauka su batais susilauke daugiausia komentaru?

tikriausiai verkti, kad tik tiek sugebu sad.gif

bite_maja, taigi sakiau, kad nerodomos nutoraukos.. visiškai buvo išplaukę, iškart ištryniau, bruožų nesimatė. nu peeeersiprašau, nu nekoks iš manęs fotografas, netarkuokit labai smarkiai..
Atsakyti
o aš daba pasakysiu biggrin.gif .. Elina nemėtyk akmenais ... Su mažiau ryškiu makiažu Tu daug gražesnė tongue.gif tongue.gif Nebent fotografijose jis taip išryškėja smile.gif ..

Įdėjau skelbimą, bandysiu savo Nikon'ą parduot unsure.gif .. Jei pavyks, pirksiu Nikoną, bet su autofokusu.. nepavyks - teks apsispręst dėl objektyvų.. tada irgi galėsiu bandyt pažaist kaip Elina.. labai noriu smile.gif

Degute tarka ten neatsispindėjo smile.gif , greičiausiai ten lempos vidus taip sužaidė smile.gif

O su dryžuotais namų darbais g.gif gal iki kalėjimo pavažiuot hihihi.gif ten daug dryžuotų motyvų biggrin.gif

beje, man irgi labiausiai antra foto patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 07 gruodžio 2007 - 13:54
QUOTE(bite maja @ 2007 12 07, 14:47)
oi, Elina, man ta vidurinė labai patinka  thumbup.gif gal šiek tiek šviesiau reikėtų, rėmas keistokas ir daugiau galėtų būti vietos dešinėj pusėj, o kairę prikirpt.
o kur aš???  blush2.gif

Biškutį pataisiau antrą, reikia paspaust Ctrl+F5 blush2.gif
Atsakyti