Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 07, 11:10)
ir ka vaikuciai taip spokso??? smile.gif

labradoriukės vaikis spoksojo į mane dalyje kadrų lyg sustinges, pozavo nerealiai, vvvv mergica nežinau, kur spokso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 11:27)
vvvv mergica nežinau, kur spokso biggrin.gif

o tu dar sugebejai ja iamzint biggrin.gif ji gi ne karto nebuvo sustingus vietoj, ji kaip vijurkas, be knopkes "stop" biggrin.gif
tiesa ziuriu ji kazkokia zalia man nuotraukoj biggrin.gif visi vaikai kaip vaikai o manoji kaip visad kitokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 12:27)
labradoriukės vaikis spoksojo į mane dalyje kadrų lyg sustinges, pozavo nerealiai, vvvv mergica nežinau, kur spokso biggrin.gif

Atrodo, kad pozuoja visi iskyrus maniski smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 12:39)
o tu dar sugebejai ja iamzint  biggrin.gif ji gi ne karto nebuvo sustingus vietoj, ji kaip vijurkas, be knopkes "stop"  biggrin.gif
tiesa ziuriu ji kazkokia zalia man nuotraukoj  biggrin.gif visi vaikai kaip vaikai o manoji kaip visad kitokia  lotuliukas.gif

Apsvietimas laaaaabai prastas buvo, visiskai netinkamas fotografavimui. Reik dziaugtis kad is vis kazkas gavosi. Pavertus i j/b ji nebus zalia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 11:39)
o tu dar sugebejai ja iamzint  biggrin.gif ji gi ne karto nebuvo sustingus vietoj, ji kaip vijurkas, be knopkes "stop"  biggrin.gif
tiesa ziuriu ji kazkokia zalia man nuotraukoj  biggrin.gif visi vaikai kaip vaikai o manoji kaip visad kitokia  lotuliukas.gif

nežinau, žinok, kodėl žalsva, nesikoreguojoa visai spalvikės, gal kokią lempą pasigavus buvo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 07, 11:42)
Apsvietimas laaaaabai prastas buvo, visiskai netinkamas fotografavimui. Reik dziaugtis kad is vis kazkas gavosi. Pavertus i j/b ji nebus zalia smile.gif

tai jo.. apsvietimas niurus...
einu pasiversiu i j/b biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 11:03)
iš anksto atsiprašau už kokybę, aš tikrai tikėjausi kažko geresnio, bet.. yra kaip yra.. manau, kad Desiree kompensuos..smile.gif

ai, ir visur grūūūūūdas didelis, ISO 1600.

o mūsų veidelių neišvysim? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 11:47)
nežinau, žinok, kodėl žalsva, nesikoreguojoa visai spalvikės, gal kokią lempą pasigavus buvo? smile.gif

tebunie ir zalia biggrin.gif svarbu visa kompanija iamzinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 07, 11:52)
o mūsų veidelių neišvysim?  blush2.gif

nea, žinok... labai negejaj išėjo..sad.gif
lieka Desiree, tikiu, kad jai viskas gausis..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 07, 12:51)
tai jo.. apsvietimas niurus...
einu pasiversiu i j/b  biggrin.gif

as meginau su high key padirbeti... nesigavo, bet net ir paprastai veciant i j/b jau zymiai geriau atrodo nuotraukike smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 12:54)
nea, žinok... labai negejaj išėjo..sad.gif
lieka Desiree, tikiu, kad jai viskas gausis..smile.gif

Lauksim Desiree smile.gif
ji sekmadieni turi gryzti namo, tai arba vakare arba koki pirmadieni jau turetumem isvysti bent kelias foto smile.gif
tiesa, neatkreipiau su kokiu fotiku ji fotografavo? Ar juostiniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 07 gruodžio 2007 - 11:57
Sayonara, dekui uz kelias jusu susitikimo akimirkas 4u.gif

Sansara, sarpinau, bet minimaliai.

Bandau dar viena ikelt, kaip sitoj g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 07, 11:56)
as meginui su high key padirbeti... nesigavo, bet net ir paprastai veciant i j/b jau zymiai geriau atrodo nuotraukike smile.gif
Papildyta:

ji sekmadieni turi gryzti namo, tai arba vakare arba koki pirmadieni jau turetumem isvysti bent kelias foto smile.gif

o man j/b nekas gavosi.. visas veidas isdeges... tiek tos biggrin.gif

o Desiree fotkino ne su juostiniu tai tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 07, 11:56)
as meginau su high key padirbeti... nesigavo, bet net ir paprastai veciant i j/b jau zymiai geriau atrodo nuotraukike smile.gif
Papildyta:

tikrai mačiau, kad su Canon'u.. tai gal ne juostiniu?..
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 12 07, 11:58)
Sayonara, dekui uz kelias jusu susitikimo akimirkas  4u.gif
Bandau dar viena ikelt, kaip sitoj  g.gif
user posted image

prašom.. įtariu, kaip visi laukia Desiree fotkių, nes iš maniškių pšššš....smile.gif

labai šilta nuotrauka, išraiška super. man patinka smile.gif

aš labai laukiu rytojaus dienos, nes su naujuoju objektyvu pirmą kartą turėsiu galimybę fotkinti mažių dienos šviesoje..biggrin.gif
Atsakyti