Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Labai smagu buvo su visomis susipazinti thumbup.gif Labai butu smagu pamatyti keleta nuotraukyciu, kad ir kinderiuku 4u.gif
Kita karta reiketu atsnesti daugiau nuotrauku ir pasidaryti maza fotoparodele viena kitai ax.gif

Merginos, atleiskit, kad nesutampa mano nuomone su Jusu, bet Elinos blykstes panaudojimas nera toks tobulas kaip kiti cia sakote. Jei pastebite, veidukas apsviestas ir priekio, o ausytes yra tamsoje. Gerai yra tiek, kad jinai parinko tamsius drabuzius, taip pat tamsia aplinka ir jie neatspinejo, todel gavosi aiskus veiduko apsvietimas, o visa kita mazai apsviesta. Tai dave gera veiduko israiskos akcentavima.

Ji tai padare, bet pati nesuprato kodel ir kaip jai tai isejo - o tai yra labai svarbu, jei kazka darai turi suvokti kodel tai darai ir kokiu tikslu ir ka is to gausi ir ka nori tuom perteikti.
Elina galima pasveikint uz ideja thumbup.gif

Pasiulymas Jum visom: Ismokit primiausia fotografuot be blyksciu ir gauti gera vaizda naturalaus apsvietimo salygomis, o po to jau zinosit kur reikia panaudoti blykste ir is kurios puses ir buten kokio apsvietimo Jums reikia ir ka tuo norit gauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 07 gruodžio 2007 - 10:28
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 12 07, 11:23)

Ji tai padare, bet pati nesuprato kodel ir kaip jai tai isejo - o tai yra labai svarbu, jei kazka darai turi suvokti kodel tai darai ir kokiu tikslu ir ka is to gausi ir ka nori tuom perteikti.

Dėkui, pati prisipažinau, kad netyčia čia man pasisekė biggrin.gif . Vakare vėl bandysiu. Nes dieną neturiu ką fotkinti unsure.gif . Noriu su blykste atsižaisti unsure.gif
Atsakyti
žodžiu taip, yra pora fotkių, kurioje su fokusu daugiau mažiau ok, bet tai - žaislinės policijos mašinos fotkės..biggrin.gif

dabar kontrolinis klausimas - ar dėti fotkes, kurioje su fokusu bėdavota, ar pasilaikyti sau ir viltis, kad Desiree turės, ką parodyti? biggrin.gif biggrin.gif

p.s. dieve dieve, nu kada aš ką nors išmoksiu? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 11:40)
žodžiu taip, yra pora fotkių, kurioje su fokusu daugiau mažiau ok, bet tai - žaislinės policijos mašinos fotkės..biggrin.gif

dabar kontrolinis klausimas - ar dėti fotkes, kurioje su fokusu bėdavota, ar pasilaikyti sau ir viltis, kad Desiree turės, ką parodyti? biggrin.gif biggrin.gif

p.s. dieve dieve, nu kada aš ką nors išmoksiu?  verysad.gif

Dėk viską, kur ką nors įžiūrėt galima biggrin.gif
Atsakyti
Kaip noriu pamatyt nuotraukas bigsmile.gif
Atsakyti

žinoma, kad dėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 07, 10:50)
Dėk viską, kur ką nors įžiūrėt galima biggrin.gif

atrinkinėju dabar.. daug nedėsiu, net gėda daugelį rodyt..biggrin.gif

tuoj įdėsiu pirmas tris. pamažu atrinkinėju, pakarpau kai kurias, po vieną taip ir sudėsiu iki dienos pabaigos. deja, iš manęs toks grybas, kad ne visi dalyviai bus užfiksuoti..sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 gruodžio 2007 - 10:58

na vien i masian ziureti nelabai idomu..... biggrin.gif
tai kelk ir su nuklydusiais fokusais smile.gif
pilnai suprantama, vaikai istisai judesy buvo, o apsvietimas irgi ne koks...
Atsakyti
Opa, o tu pašarpinai prieš įkeliant į internetą? g.gif nes fokuso tikrai nesimato šiame variante.

laukiam foto iš meeto. gaila, kad taip mums gavosi. bet kad tik tiek bėdos tebūtų mirksiukas.gif azartas yra, gal ir antras rimtesnis meetukas ne už kalnų, su daugiau fotoapratų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 11:57)
atrinkinėju dabar.. daug nedėsiu, net gėda daugelį rodyt..biggrin.gif

tuoj įdėsiu pirmas tris. pamažu atrinkinėju, pakarpau kai kurias, po vieną taip ir sudėsiu iki dienos pabaigos. deja, iš manęs toks grybas, kad ne visi dalyviai bus užfiksuoti..sad.gif

manes gali ir bebuti irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
yra albumas ND, passwordas bendras, pirmos trys fotkės yra. komentuokit, dalinkitės, džiaukitės. norėjau mamų paklausti - ar parašyti, kurios vaikai? ar galiu prie Jūsų pačių nuotraukų nikus surašyti?

iš anksto atsiprašau už kokybę, aš tikrai tikėjausi kažko geresnio, bet.. yra kaip yra.. manau, kad Desiree kompensuos..smile.gif

ai, ir visur grūūūūūdas didelis, ISO 1600.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 gruodžio 2007 - 11:08
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 12:03)
yra albumas ND, passwordas bendras, pirmos trys fotkės yra. komentuokit, dalinkitės, džiaukitės. norėjau mamų paklausti - ar parašyti, kurios vaikai? ar galiu prie Jūsų pačių nuotraukų nikus surašyti?

iš anksto atsiprašau už kokybę, aš tikrai tikėjausi kažko geresnio, bet.. yra kaip yra.. manau, kad Desiree kompensuos..smile.gif

ai, ir visur grūūūūūdas didelis, ISO 1600.

kokia garbe smile.gif pirmas vaikis Drumbaceles Faustas smile.gif blush2.gif
Antri nzn kieno hihihi.gif
Trecias, Labradoriukes Matukas smile.gif

ir ka vaikuciai taip spokso??? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 07 gruodžio 2007 - 11:21