Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

laba vakarėli 4u.gif

Oho kol perskaičiau viską, ką prirašėt smile.gif .. Tema įdomi g.gif ...

QUOTE(Degutė @ 2007 12 06, 14:58)
Dar labai daug nepasirašiusių prie nuotraukų ND  ax.gif
Man labai rūpi, kas ten burbuliuoja, kur tarkos matosi  ax.gif
Ir ačiū už balsus ir komentarus prie mano nuotraukų  4u.gif

mano burbulai blush2.gif .. ten lempa mirksiukas.gif ..

ačiū labai balsavusiems, džiugu, kad kažkam užkliuvo mano foto.. nedrąsiai bet visgi 4u.gif

Elina, nu suuuper.. ir aš blykstės užsinorėjau smile.gif
Atsakyti
tai tema vis tik kokia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 07, 09:28)
tai tema vis tik kokia?  blush2.gif

Tema, DRYZUOTA, ND jau atidaryta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 06, 23:38)

mano burbulai  blush2.gif .. ten lempa  mirksiukas.gif ..

Ir Geeras bigsmile.gif Ir ten tikrai tarka atsispindi, ar man vaidenosi?

Nu ir pasakykit kas nors, kas ruošiat nuotraukas ainams, kur jas spausdinat, kad nebūtų reklaminių popieriaus užrašų ant nugarėlės? Ar nekreipt dėmesio? Nepatinka man auksinėm raidėm tie užrašai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 06, 22:28)
meetas buvo visai neblogas smile.gif ivertinant tai kad praktiskai su niekuo nepabendravau, visa laika ''ganiau'' savo vaika smile.gif Bet tikrai buvo faina visas realiai pamatyti ir ju vaikiukus (neisiminiau visu vardu, nes man pasirode labai sudetingi  blink.gif  blush2.gif  )
Buvo smagu, kad Bilekas prisijunge, tik va ir su juo nepabendravau....

Labai noreciau sulaukti nuotrauku is musu dvieju sauniu fotografiu smile.gif Siuskit meilais prasyciau smile.gif , nes gal kurios nors labai asmeniskos (ar nefotogeniskos ) gavosi  blush2.gif  tai nenoreciau kad jas viesai ikeltumet.....Labai labai lauksiu smile.gif

aš pažiūrėsiu, ar bent viena fokuse yra..biggrin.gif biggrin.gif jeigu yra, atsiųsiu..
apšvietimas mano sugebėjimams laaabai nekoks buvo, todėl.. kaip sakoma.. nesupykit.. duok dieve pora fokuse bus biggrin.gif
ar galiu ND albumą formuoti ir abi su Desiree ten sumesim? juk po užraktu, viešai niekas nepamatys.. kokios nuomonės?

mano sūnus po meet'o visas nusilakstęs labai greitai smigo biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 06, 23:17)
Kaip smagu apie meeta skaityt - pavydziu biggrin.gif Idekit nuotraukas i ND albuma, gis norisi susipazint ax.gif

reveransas biggrin.gif

gal kitas meetas - Londone? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 09:15)
ar galiu ND albumą formuoti ir abi su Desiree ten sumesim? juk po užraktu, viešai niekas nepamatys.. kokios nuomonės?

aš už abu pasiūlymus biggrin.gif
Atsakyti
Žūžū, man tavoji "ohooo" smagiausia pasirodė. tik pabandyt kitaip kadruot dar norėtūsi rolleyes.gif

Elina, eik tu sau thumbup.gif tau labai šauniai gaunasi su naująja blykste!
taip ir toliau thumbup.gif

Sayonara, sakai, gal tik pora fokuse tebus biggrin.gif
beje, atsiųsk man el.pašto adresą, ok?

o mes grįžę dar iki išnaktų popierinį automobilį darželiui gaminom doh.gif

Bitemaja, mano Domira grįžus dar ilgai čiauškėjo, jog matė Bitę Mają. bigsmile.gif matyt, vaikui galvoj susimaišė, kuri ta bitė iš tikrųjų yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 07, 10:15)
aš pažiūrėsiu, ar bent viena fokuse yra..biggrin.gif biggrin.gif jeigu yra, atsiųsiu..
apšvietimas mano sugebėjimams laaabai nekoks buvo, todėl.. kaip sakoma.. nesupykit.. duok dieve pora fokuse bus biggrin.gif

mano sūnus po meet'o visas nusilakstęs labai greitai smigo biggrin.gif
reveransas biggrin.gif

labai laukiu fotografiju smile.gif greiciau sukelk smile.gif

namiskis tai migdomas ilgai dar kikeno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 12 07, 09:32)
Sayonara, sakai, gal tik pora fokuse tebus  biggrin.gif
beje, atsiųsk man el.pašto adresą, ok?

o mes grįžę dar iki išnaktų popierinį automobilį darželiui gaminom  doh.gif

Bitemaja, mano Domira grįžus dar ilgai čiauškėjo, jog matė Bitę Mają. bigsmile.gif  matyt, vaikui galvoj susimaišė, kuri ta bitė  iš tikrųjų yra biggrin.gif

el. p.
kristina@petrosius.lt

aš gi visą vakarą guodžiausi, kad man su fokusu bėdos biggrin.gif kodėl gi šitas vakaras negalėtų būti to įrodymas? biggrin.gif

Atsakyti
Zuzu, graudzios tokios tavo nuotraukytes. Labai jau liudnai viskas atrodo...

Elina, neturiu zodziu! Tikrai labai thumbup.gif

Pavydziu jums susitikimo. O man siandien slogi nuotaika, lyja/sninga, tamsu namie. Su vaikais prie lango skaiciavom snaiges...

user posted image

Bandziau fokusuoti Al servo, kaip Wyshnia rase, bet susimazino nuotrauka ir ziuriu kad snipst... O programoj fokusa rode ant akytes ir skruostuko... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 07 gruodžio 2007 - 10:06
sveikutes
nu jusu ir tempai!!!!!! nieko nespeju perskaityt ojojoj doh.gif
saunuoles.
o man vakar buvo absoliutus fiasko. paprasciausiai neisijunge blicas. Ir paparaciu paprasiau, kad pamaigytu fotika, ( buvau naujo Nedos albumo pristatyme) ir kolegos maige, ir pati visa vakara krapsciausi prie jo, nu neisijungia nors tu ka - tai nusprendem, kad turbut sugedes tas blicas, gal vaikas numete ar ka sad.gif nes siaip dangtukas atsidaro, tik pats blicas neveikia unsure.gif
o instrukcija atsisiunciau baisai issamia ir gera rusu kalba is googlio - aciu merginai, kuri patare pasiknaisioti google wink.gif
ir aciu uz patarimus del diafragmos, ISo ir islaikymo - kelias fotkes visgi padariau doh.gif vos ne vos, kokybe aisku nekokia, nu ale " i to xleb"... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 07, 11:03)

Koks pikčius biggrin.gif . Vos vos kontrasto norisi. Pas mus nesninga ir nelija g.gif . Netgi saulutė norėtų lįsti bigsmile.gif
Atsakyti