Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 21:55)
vvvvv, kas per avarija? blink.gif

ai prie susitikimo vietos biski atsitrenkiau ir sulanksciau trantalui dureles.... ir i meeta pavelavau... ir siaip susinervinau...... pirma avarija tai keistai jauciuosi...... dabar tik suprantu, kad kazkas ivyko tai kazkaip liudna, bet nesuprantu kodel doh.gif
Atsakyti
Elina, internetui aš šarpinu su unsharp mask sumažinus nuotrauką (apie 700 pikselių ilgoji kraštinė) tokiu santykiu - Amount iki 30%, Radius priklausomai nuo detalių smulkumo (kuo smulkesnės tuo mažesnis) 1-2, Threshold nekeičiu - 3 nustatyta. Kai šarpini, preview langely išsididink vietą, kur daug smulkių detalių ir žiūrėk, kad neatsirastų "aureolių" aplink tas detales.. O šiaip sharp ryškumo neprideda mirksiukas.gif iškarto matosi, jei sharp darai dėl to, kad nugrybavai su fokusu.. fotografuok serijomis ir atrinkinėk nuotraukas, pridaryk 50 fotkių vieno siužeto ir tikrai atrinksi, kur fokusas bus vietoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Elina, neturiu pagyrimo žodžių tiek, kad išreikščiau pasigerėjimą tavo seimūnu thumbup.gif juolab kad blykstė pirma diena pas tave, o objektyvas vos pora dienų 4u.gif atkaklumas laimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 06, 23:02)
Elina, internetui aš šarpinu su unsharp mask sumažinus nuotrauką (apie 700 pikselių ilgoji kraštinė) tokiu santykiu - Amount iki 30%, Radius priklausomai nuo detalių smulkumo (kuo smulkesnės tuo mažesnis) 1-2, Threshold nekeičiu - 3 nustatyta. Kai šarpini, preview langely išsididink vietą, kur daug smulkių detalių ir žiūrėk, kad neatsirastų "aureolių" aplink tas detales.. O šiaip sharp ryškumo neprideda  mirksiukas.gif iškarto matosi, jei sharp darai dėl to, kad nugrybavai su fokusu.. fotografuok serijomis ir atrinkinėk nuotraukas, pridaryk 50 fotkių vieno siužeto ir tikrai atrinksi, kur fokusas bus vietoj  mirksiukas.gif

Labai ačiū. O čia aš nugrybavau su fokusu? unsure.gif ( jei ir nugrybavau, tai šarpinau ne dėl to) O "seimūno" kadrų tai pridariau tikrai apie 50 biggrin.gif , nes nustatinėjau blykstę, atrinkau, mano galva, labiausiai vykusias.
Tuoj parodysiu originalą ( bent internete jis kažkaip pradangina RYŠKUMĄ unsure.gif , gal kad mažinu? Dar į temą keldama papildomai mažinu g.gif )
Nežvenkit tik biggrin.gif ( čia seimūnas sysio nori, bet aš nepaleidžiu)) , belekokią ištraukiau, visų nustatymai vienodi buvo

user posted image

user posted image

Čia originalai, tiesiai iš kortelės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 gruodžio 2007 - 22:29
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 22:55)
Šarpinau dėl kompo, matyt, vėl persistengiau. Beje, gal nebereikia šarpinti, nes nuotraukos labai ryškios ir taip gaunasi, tik vis neatprantu doh.gif
Jo, teks įprasti vaikščioti su 50-tuku unsure.gif . Nėra zoomo g.gif . Kaži kodėl? Pirkdama net nežinojau blush2.gif

Kaip aš jums pavydžiu, kad susimeetinot verysad.gif . Kaip norėčiau. Bet nieko smile.gif , mes su Žvėriuku susimeetinsim ax.gif

Puikiai pavyko ivaldyt blykste. Spaudziu desine, as jau turiu blukste gal kokius 4 men, bet vis nesuvaldau jos. Siandien fotkinau su blykste pas vaikus mokykloj, tai ziuriu jos zoom'as neveikia:( jmj kad susinervinau.. bet greit susitvarkiau:) O del pasi'meet'inimo, tai laukiu kol pasveiksi. Kaip tik, duok signala ir pirmyn smile.gif Busimam deputatui sekmes karjeros laiptuose smile.gif
Atsakyti
meetas buvo visai neblogas smile.gif ivertinant tai kad praktiskai su niekuo nepabendravau, visa laika ''ganiau'' savo vaika smile.gif Bet tikrai buvo faina visas realiai pamatyti ir ju vaikiukus (neisiminiau visu vardu, nes man pasirode labai sudetingi blink.gif blush2.gif )
Buvo smagu, kad Bilekas prisijunge, tik va ir su juo nepabendravau....

Labai noreciau sulaukti nuotrauku is musu dvieju sauniu fotografiu smile.gif Siuskit meilais prasyciau smile.gif , nes gal kurios nors labai asmeniskos (ar nefotogeniskos ) gavosi blush2.gif tai nenoreciau kad jas viesai ikeltumet.....Labai labai lauksiu smile.gif
Atsakyti
Vistiek parodykit kaip Jums pavyko susitikt, juk idomu visiems. Beje kiek ten Jusu buvo?
Atsakyti
kiek ivykiu per pusdieni bigsmile.gif
kur cia toks smagus meetas buvo g.gif Vilniuj?as galvojau kad Pupeliukas ir Dejavu is USA blush2.gif klaidingai galvojau blush2.gif
Elina,giriu ir as,saunuole 4u.gif 4u.gif
Zuzu,man ziurint i tavo nuotraukas verkt norisi,lb liudnos unsure.gif bet kai as siuos mazius pazystu,man miela juos matyt 4u.gif sveikateles jums daug,ir pati nesusirk 4u.gif
vvvv,uzjauciu del avarijos,zinau kad nemalonu dabar unsure.gif laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 23:01)
ai prie susitikimo vietos biski atsitrenkiau ir sulanksciau trantalui dureles.... ir i meeta pavelavau... ir siaip susinervinau...... pirma avarija tai keistai jauciuosi...... dabar tik suprantu, kad kazkas ivyko tai kazkaip liudna, bet nesuprantu kodel  doh.gif

Eik tu sau verysad.gif . Vargšikė
Atsakyti
vvvv - na kaip mokinukas ne mokinukas be dvejeto, taip vairuotojas ne vairuotojas be avarijos 4u.gif Svarbu, kad visi sveiki 4u.gif neliudek 4u.gif

Kaip smagu apie meeta skaityt - pavydziu biggrin.gif Idekit nuotraukas i ND albuma, gis norisi susipazint ax.gif

Ir svarbiausia! Elina - malacius malacius malacius clap_1.gif . Jei ir tolaiu tokias tempais eisi i prieki, tai greit visus mus cia aplenksi bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 07, 00:17)
Jei ir tolaiu tokias tempais eisi i prieki, tai greit visus mus cia aplenksi bigsmile.gif

nu jau kurgi biggrin.gif . Dėkui 4u.gif . Aš išvis pradedu galvot, kad visai netyčia man čia pasisekė irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 21:55)
Jo, teks įprasti vaikščioti su 50-tuku unsure.gif . Nėra zoomo g.gif . Kaži kodėl? Pirkdama net nežinojau blush2.gif

nes tai fiksuoto zidinio nuotolio objektyvas mirksiukas.gif
Atsakyti