Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 22:07)
O ar matosi, kad su blykste fotografuota? unsure.gif  ( aš paranojiškai bijau blyksčių nuotraukoje). Ir gal....rėmų nereikėjo? unsure.gif  O dėl erdvės. Nu niekaip dar su nauju objektyvu neišmokstu daugiau apimti blink.gif

Elina, kaip jau Silwio parase, tikrai tu saunuole, neisivaizduoju kaip su blicu tvarkytis, bet Tau ryskiai pavyko smile.gif
tai ar sunku??
o siaip nepasakyciau kad su blykste, galvociau kad tiesiog super apsvietimas buvo smile.gif o i kur kreipei blykste i sona kur ar i lubas?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 06, 22:08)
Elinaaaaa, tu šaunuolė!!!!

clap.gif clap.gif clap.gif karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 21:07)
O ar matosi, kad su blykste fotografuota? unsure.gif  ( aš paranojiškai bijau blyksčių nuotraukoje). Ir gal....rėmų nereikėjo? unsure.gif  O dėl erdvės. Nu niekaip dar su nauju objektyvu neišmokstu daugiau apimti blink.gif

Matosi, kad profesionaliai fotografuota su blykste smile.gif Taip toliau laikyk. Rėmeliai skonio reikalas. Man jie beveik niekur nepatinka. Mano akim erdvės užtenka tokioms nuotraukoms.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 06, 22:11)

o siaip nepasakyciau kad su blykste, galvociau kad tiesiog super apsvietimas buvo smile.gif o i kur kreipei blykste i sona kur ar i lubas?

Ačiū labai, blykstę nusukau į priešingą pusę blink.gif , na apie 100 laipsnių kampu blush2.gif. Žodžiu, nusukau už nugaros sau ir vos vos į viršų aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 06, 22:11)
Elina, kaip jau Silwio parase, tikrai tu saunuole,

QUOTE(sillwio @ 2007 12 06, 22:12)
Matosi, kad profesionaliai fotografuota su blykste smile.gif

Eikit sau, kokia išsiviepusi sėdžiu prie kompo biggrin.gif . Nu juk nedažnai jūs mane taip smarkiai pagiriat smile.gif . Kol neišgirdau, kad viskas gerai, bais pergyvenau, kad gal vėl ką ne taip padariau karsta.gif. Oi, nu kaip fainai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 12 06, 18:38)
Nu va susikeliau ligonines foto, laukiu komentaru..  blush2.gif  ax.gif

sorry, bet labai jau buitinės nuotraukos ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 20:56)
unsure.gif  Išvarysit mane iš temos doh.gif . Dar bandymas su naująja blykste blush2.gif .

prisidedu prie pagyrų. kokybė akivaizdžiai pagerėjusi thumbup.gif

ką tik grįžau iš mūsų susitikimo. buvo labai, labai smagu thumbup.gif labiausiai nustebino Bileko pasirodymas thumbup.gif biggrin.gif
labai smagiai pasėdėjom ir paplepėjom.

P.S. Pupeliuk, palikai vaiko buteliuką. teks dabar pas mane atvažiuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Elina, tikrai šauniai pafotkinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Na tai pasakokit įspūdžius iš susitikimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 06, 21:20)

ką tik grįžau iš mūsų susitikimo. buvo labai, labai smagu  thumbup.gif labiausiai nustebino Bileko pasirodymas  thumbup.gif  biggrin.gif
labai smagiai pasėdėjom ir paplepėjom.

o kur nuotraukos, fotografai mirksiukas.gif
Va ir minusas gyventi provincijoj, ner su kuo kartu fotografuoti eiti verysad.gif
Atsakyti
Žūžū, as nuotraukytes siek tiek patvarkyciau.. ar ta ligonines aplinka ar kas, bet labai subuitejusios atrodo.....
gaila vaikucio, nuotaika jo gerai perteikta.... ligoniukas.. sveikitos jums.. 4u.gif

Elina, nu jau seimuno foto... superines... man labai patiko... ir spalvos ir israiskos ir visa kita..... thumbup.gif

na ir mes jau gryzom....
aciu, kad siltai priemet i savo buri... 4u.gif smagu buvo susipazinti biggrin.gif
lauksim ir foto su musu vaikais padukeliais biggrin.gif
jei ne ta prakeikta avarija tai ir nuotaikos butu puikios... o dabar liudziu verysad.gif

Atsakyti
nuotraukos, nuotraukos..... tai, kad tik du žmonės turėjo fotikus doh.gif vat jums ir fotografai lotuliukas.gif reikia laukt Sayonaros ir Desiree pasirodant eteryje su nuotraukom.

galim padaryt ir tarpmiestinį meetą mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas, tikrai smagiai pasėdėjom smile.gif Bite, mano smegenys sukirmyjusios, atsisėdus į mašiną prisiminiau, bet kad toli mano mašina pastatyta buvo, tai nebegrįžau, o jamiau telefą paskambint, betgi niekam negaliu, nes neturiu numerio niekieno, tik Desiree blink.gif Ačiū, Bitele, reiks pasimatyt tada! Nuobettačiau tikras mamų susirinkimas buvo ir vieno tėčio biggrin.gif smagu pasimatyt ne virtualiai ax.gif

Elina! Super! Biški šarpo daugoka, nu nu nu nono.gif bet apskritai tai kokybė iš karto geresnė! O erdvės man irgi norisi daugiau - arba stipriai karpyk, arba daugiau apimk wink.gif su 50mm specifika tikrai kita, nes su zoomu, ten stovi vienoj vietoj ir zoomini, o su 50mm jau ir pavaikštinėt pirmyn atgal reikia smile.gif

Žužu, tikrai buitinės nuotraukos ax.gif

Tiesa, Opa, nieko geriau nepadariau su tavo nuotrauka, man ji be galo patinka! nebesinori nei kontrasto daugiau, nei nieko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 06 gruodžio 2007 - 21:49
Zuvialiuk, as vis dar 2 in 1. Bet jau laukiu nesulaukiu kada biggrin.gif

Idomi tema labai, bandysiu sudalyvauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 06, 22:47)
Elina! Super! Biški šarpo daugoka, nu nu nu nono.gif bet apskritai tai kokybė iš karto geresnė! O erdvės man irgi norisi daugiau - arba stipriai karpyk, arba daugiau apimk wink.gif su 50mm specifika tikrai kita, nes su zoomu, ten stovi vienoj vietoj ir zoomini, o su 50mm jau ir pavaikštinėt pirmyn atgal reikia smile.gif

Žužu, tikrai buitinės nuotraukos ax.gif

Šarpinau dėl kompo, matyt, vėl persistengiau. Beje, gal nebereikia šarpinti, nes nuotraukos labai ryškios ir taip gaunasi, tik vis neatprantu doh.gif
Jo, teks įprasti vaikščioti su 50-tuku unsure.gif . Nėra zoomo g.gif . Kaži kodėl? Pirkdama net nežinojau blush2.gif

Kaip aš jums pavydžiu, kad susimeetinot verysad.gif . Kaip norėčiau. Bet nieko smile.gif , mes su Žvėriuku susimeetinsim ax.gif

Žužu, nuotraukytės- eilinės, bet tik mums. O tau, suprantu, jos brangios. Juk tavo lialius- jose verysad.gif . Aš kartą irgi ligoninėj vaiką su lašinėm fotkinau, bet paskui nusprendžiau daugiau tokiose vietose nebefotkinti. Nes net prisiminti nesinori schmoll.gif . Sveikit 4u.gif

vvvvv, kas per avarija? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 gruodžio 2007 - 21:58