Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2007 12 06, 15:00)
vvvv sveikinu laimejus 4u.gif
Californiagirl  4u.gif

vvvv nu tu malacius!!svejkinimai bigsmile.gif 4u.gif o del temos..as duok die pasiruosciau dryzuotai.Bet jei pasirinksiu dryzuota,tai vien streso tema viska matysiu..zodziu vienaip ar kitaip jamu dryzuota wink.gif

Sea,labutis!Pasakok,kaip laikaisi..vis dar 2 in 1 ?degu nekantrumu... biggrin.gif
Atsakyti
kadangi islekiu i meetuka tai Zuvialia zodis tebunie lemiamas.... ax.gif

stresas - 5
dryzuota - 6

tema - "DRYZUOTA"
nors pati pasiuliau, o sia tema kol kas ne vienos idejos originalios neturiu doh.gif
tikiuosi issisukti biggrin.gif su stresu butu buve man lengviau ir idomiau, bet tiek to 4u.gif

na jei netycia vakarop atsiras daugiau norinciu streso lotuliukas.gif tai siandien dar tema galesim pakeist, bet kol kas lieka si mirksiukas.gif

iki......... lekiu.....
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 16:55)
na jei netycia vakarop atsiras daugiau norinciu streso  lotuliukas.gif tai siandien dar tema galesim pakeist, bet kol kas lieka si  mirksiukas.gif

tai gal jau nebekeičiam doh.gif
o tai pavargsiu jau mėtytis mintyse.... doh.gif

wyshnia, na kur jau man sunkios temos geros būna lotuliukas.gif paskutinė ND (mano sugalvota) tema blogiau nei blogai... anksčiau buvo stadija idėjos be kokybės, dabar kokybė be idėjų, labai tikiuos, kad sekanti bus kokybė+idėja lotuliukas.gif

Elina, nepatinka išblukintas kiemo draugas. jei jau draugai, tai visi turėtų būt ryškūs, na nebent tik savo vaikus akcentavai mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau blush2.gif , kol kas daugiau jūsų nuotraukomis netrukdysiu blush2.gif . Čia mano pirmieji bandymai su nauja blykste. Trys variacijos ( sukiojau visaip blykstę unsure.gif ). Nieko su PS nedariau, tik vieną kirpau, o visas surėminau. Daugiau nieko nejudinau smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 gruodžio 2007 - 18:03
Nu va susikeliau ligonines foto, laukiu komentaru.. blush2.gif ax.gif
Nenoriu koses...
user posted image
Isleiskit...
user posted image
As toks mazas, grazutis, vargsutis..
user posted image
Ohoooo
user posted image
Miegelis uz grotu..
user posted image
Sorriz, vel nesumazintos blush2.gif vos dar del to pacio PS doh.gif
Papildyta:
Elina, man paskutine graziausiai ziurisi.... Pirmoj aki rezia, kad puse pinigines sulieta, antroj blizgesys nepatinka, o trecia thumbup.gif (bet cia, aisku, tik mano neismaneles nuomone blush2.gif )
Atsakyti
Vargšiukas verysad.gif . O kas čia per ligoninė tokia baisi blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 19:56)
Vargšiukas verysad.gif . O kas čia per ligoninė tokia baisi blink.gif

kauno 2-oji, infekcinis... vaiku skyrius....
Atsakyti
unsure.gif Išvarysit mane iš temos doh.gif . Dar bandymas su naująja blykste blush2.gif . Serija čia unsure.gif -" Kai užaugsiu būsiu seimūnas"

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 20:56)
unsure.gif  Išvarysit mane iš temos doh.gif . Dar bandymas su naująja blykste blush2.gif . Serija čia unsure.gif -" Kai užaugsiu būsiu seimūnas"

neblogai, tik erdvės daugiau, nereiktų apkapoti rankų, kojų ar pakaušio smile.gif
Atsakyti
Zuzu, linkiu KALNUS SVEIKATOS tavo leliukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir kad ligonines prisiminimai kuo greiciau isblestu wink.gif

Elina, labai grazios ir israsikingos foto smile.gif Geras dalykas blykste wink.gif ir as noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 gruodžio 2007 - 21:08
QUOTE(dejavu @ 2007 12 06, 22:01)
neblogai, tik erdvės daugiau,  nereiktų apkapoti rankų, kojų ar pakaušio smile.gif

O ar matosi, kad su blykste fotografuota? unsure.gif ( aš paranojiškai bijau blyksčių nuotraukoje). Ir gal....rėmų nereikėjo? unsure.gif O dėl erdvės. Nu niekaip dar su nauju objektyvu neišmokstu daugiau apimti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 20:56)
unsure.gif  Išvarysit mane iš temos doh.gif . Dar bandymas su naująja blykste blush2.gif . Serija čia unsure.gif -" Kai užaugsiu būsiu seimūnas"

Elinaaaaa, tu šaunuolė!!!!
Atsakyti