Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Sveiki, mes vel po ligoniniu pasirodo rotas cia mums prikibes buvo.. verysad.gif
ir israse ne kad pasveikom, o todel kad as silpt pradejau doh.gif
fotikas jau baigia dulkiu sluoksniu pasidengt... tai siaip ne taip issiverkiau kad i ligonine ji atveztu ax.gif pasistengsiu iki vakaro sukraut i kompa... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 06, 13:47)
a tai pikta buvau, kad uz akiu apkalbejot mirksiukas.gif

g.gif reiktu paskaityt ar ten pletkai ar daugiau nuostaba buvo g.gif
bet nesvarbu - mir, druzba, zuvacka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 06, 13:25)
Vokietijoj, Vokietijoj biggrin.gif Ale, Uzuolaida, prisikalbesi - sesim ir atskrisim tongue.gif

žiūrėk, kad pati neprisišnekėtum tongue.gif aš planuoju kovo viduryje Londonan skirst tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 13:49)
man nuo temos "Stresas" - stresas. kaip tai įamžinti? biggrin.gif biggrin.gif

man irgi drinks_cheers.gif

aš renkuosi dryžuotą temą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 06, 13:54)
g.gif reiktu paskaityt ar ten pletkai ar daugiau nuostaba buvo g.gif
bet nesvarbu - mir, druzba, zuvacka drinks_cheers.gif

neverta jau dabar...po to vel spamint reikes doh.gif
seniai pamirsta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 06, 14:07)
žiūrėk, kad pati neprisišnekėtum  tongue.gif aš planuoju kovo viduryje Londonan skirst  tongue.gif

drinks_cheers.gif Bitele, sakykim jau prisisnekejau - jei tik atskrisi davai susitinkam 4u.gif

peppi - drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 06, 13:49)
Del Niurnbergo drinks_cheers.gif Myliu wub.gif kaip fotografuoji? Jei gyvus objektus, bandyk nusistatyt Al Servo ir kad fotografuotu kelias nuotraukas is eiles. Man asmeniskai taip daugiau sansu ''pataikyt'' 4u.gif

al servo nuolat naudoju..smile.gif

QUOTE(peppi @ 2007 12 06, 13:50)
knisk giliau

kriu kriu - tinka knisimo būdas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 14:15)
kriu kriu - tinka knisimo būdas? biggrin.gif

kriu kriu + musulmonas = stresas biggrin.gif
(nieko asmenisko jei turime cia musulmonu unsure.gif )
Atsakyti
siai minutei

STRESAS - 4
DRYZUOTA - 4

biggrin.gif
Atsakyti
aš už stresą, nes jau kelias valandas apie tai galvoju ir turiu kelias idėjas... 4u.gif
Atsakyti
Nu va, kol diskutavot, nubegau i kromeli valgyti nusipirkti. Ir vos nagu nenusigrauziau, kad fotoaparato nepasiemiau. Siandien juk Nikolausas. Tai vakar vaikai i parduotuve tuscius batukus nese, o siandien jie pirpildyti saldumynu po egle stovi ir laukia, kol mazuliai juos pasiims. thumbup.gif

Wyshniuk, tai beveik musu uosvijon traukiat. Lauksim butinai sveciuose 4u.gif

Vvv, tai darom 2 konkursus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 06, 14:25)
aš už stresą, nes jau kelias valandas apie tai galvoju ir turiu kelias idėjas...  4u.gif

kur gi ne - tau tik ir padavai kuo sunkesne tema biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 06, 14:07)
žiūrėk, kad pati neprisišnekėtum  tongue.gif aš planuoju kovo viduryje Londonan skirst  tongue.gif
man irgi drinks_cheers.gif

flirt.gif nepamirsk ir man pranest mirksiukas.gif aisku jei noresi su manim susitikt blush2.gif
na ka diskusijos apie nauja tema rolleyes.gif Sveikinu vvvvsu laimejimu 4u.gif 4u.gif aisku mano balsas nieko nelems,bet man stresas nilabai rolleyes.gif nors man ar taip ar taip nera laiko,jausiuosi didvyre,nos issiuntimui suspet padaryt foto blush2.gif
Atsakyti