Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 12 06, 13:25)
treniruokis treniruokis treniruokis, daugiau negaliu nieko patart biggrin.gif Ar cia tik ne toks pats kaip peppi objektyvas (kaip ji pradzioj sake kazkoks labai ypatingas mirksiukas.gif )

viena išdūrikė, kita priekaba biggrin.gif (nuo žodžio kabinetis smile.gif )
na taip...reikia ismokti su juo dirbti, isplaukima padaryti tai kaip du pirstus ap... bet va ryskia nuotrauka su juo isgauti tai jau uzduotis smile.gif
bet pas mane ispeiktasis 1,8 o Sayon bandosi 1,4

QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 13:26)
aš nelaimėjau.... ne man temą siūlyti, bet va paburbėti leidžiama, tai ir burbu biggrin.gif

aš siūlyčiau "NUODAIIIIIII" biggrin.gif biggrin.gif

burbulas... g.gif
apsivardžiojam tai iki galo biggrin.gif

"nuodai" jusu supratimu butu cigaretes, ismetamosios dujos, alkoholis...kas dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 12 06, 13:25)
treniruokis treniruokis treniruokis, daugiau negaliu nieko patart biggrin.gif Ar cia tik ne toks pats kaip peppi objektyvas (kaip ji pradzioj sake kazkoks labai ypatingas mirksiukas.gif )
Vokietijoj, Vokietijoj biggrin.gif Ale, Uzuolaida, prisikalbesi - sesim ir atskrisim tongue.gif

pas mane šviesesnis čiut, 1,4

dėl Vokietijos.. aš kasmet Vokietijoj būnu, prisikalbėsit, ciocytės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 13:28)
koki fotografijos elementa noretum ivaldyti?  lotuliukas.gif

va va biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 13:31)
na rinkites po viena tema iki 15 valandos  4u.gif

1. STRESAS
2. SPALVOTAS NESPALVOTAME
3. DRYZUOTA

stresas ax.gif
Atsakyti
4u.gif Wyshniuk, lauksim su dudom ir vaisem 4u.gif Tik skriskit. Va pas Californiagirl vasarop rengiuosi (jeigu ji nores mane matyti biggrin.gif ).
Sayonara, tai laukiu su lietuviska duonyte smile.gif

Renkuosi STRESA.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 14:31)
na rinkites po viena tema iki 15 valandos  4u.gif

1. STRESAS
2. SPALVOTAS NESPALVOTAME
3. DRYZUOTA

pasirinkimas platus... suskaiciuosim ka daugiausia pasirinksit ta ir padarysim  mirksiukas.gif
nes negaliu dabar nusprest kai tiek priestaraujanciu nuomoniu....

o streso idejas tai jau savo kaip ir isdaviau  doh.gif   tongue.gif

man tinka visos temos, bet dabar kai kilo kelios idejos tai visai noreciau igyvendingi ja DRYZUOTA temoje smile.gif
cia ir butu mano pasirinkimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 gruodžio 2007 - 13:36
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 06, 14:29)
Elina, tai kada sulauksim tavo nauju bandymu su blykste smile.gif

Nesityčiok verysad.gif , ką tik į emeilą atėjo tokia blykstės instrukcija wacko.gif wacko.gif , o juk niekam ne paslaptis kaip man sekasi perprasti instrukcijas mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 14:36)
Nesityčiok verysad.gif , ką tik į emeilą atėjo tokia blykstės instrukcija wacko.gif  wacko.gif , o juk niekam ne paslaptis kaip man sekasi perprasti instrukcijas mad.gif

visiskai nesitycioju, as rimtai.
o instrukcijoj svarbiausia atsirinkti kas svarbiausia smile.gif

p.s.prisidejo Elinos balsas
turim
STRESAS 3 balsai
DRYZUOTA 1 balsas

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 gruodžio 2007 - 13:39
QUOTE(peppi @ 2007 12 06, 14:34)
va va  biggrin.gif
stresas ax.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 06, 14:35)
Renkuosi STRESA.

Aš gal irgi stresą blush2.gif , bet galva kol kas tuščia idėjų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 12 06, 13:32)
viena išdūrikė, kita priekaba biggrin.gif (nuo žodžio kabinetis smile.gif )
na taip...reikia ismokti su juo dirbti, isplaukima padaryti tai kaip du pirstus ap... bet va ryskia nuotrauka su juo isgauti tai jau uzduotis smile.gif

o kas maike plesesi? biggrin.gif mirksiukas.gif
niu baigiau baigiau jau - nebesikabinesiu tongue.gif 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 13:32)
pas mane šviesesnis čiut, 1,4

nu tai cia dar daugiau treniruotis reik biggrin.gif pas mane 1.4, pas californiagirl, pas Desiree... jokiu problemu, kai pataikai sufokusuot kur reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 06, 12:29)
Perziurineju savo archyvus. Noreciau jusu nuomones apie sita fotografija:
user posted image

Gražu. Ale pamačius korekcijai nuotrauką, išsižiojau ax.gif Kažin, ar kas geriau gausis...

QUOTE(dejavu @ 2007 12 06, 13:20)
Degute, esu pirkusi iš fotofabriko, viskas labai tvarkingai supakuota, kurjeris į darbą atvežė, nes namie nieko nerado.

Na, man kažkaip nepatikimas tokio daikto transportavimas paštu. Be to norisi pačiupinėti, gal vietoj ant fotiko užsidėti.

QUOTE(peppi @ 2007 12 06, 13:24)
ar tikrai 1,8? nes kainos tai kaip 1,4 g.gif 1,8 apie 300 turetu kainuoti... ax.gif

doh.gif taip taip... 1,4.

Dėl ND - nežinau... Kokia bus, tokia tema ir stengsiuosi. Stresas sunki būtų, dryžuota gal lengviau. Spalvota-nespalvota - gal ir nepadaryčiau, neturiu PS, tik elementus. Tai kažin, ar ką iš jų išpeščiau.
Atsakyti
na va.... dabar jau stresas lotuliukas.gif
palaukim kol pasisakys priestarave stresui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 06, 14:20)
Opa, super nuotrauka. Tik kaip fotolama sake, patvarkyti reiktu.

O gal noretum pabandyti ir Tu? ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 14:24)
Oi, Opa lotuliukas.gif , atsiuntei ir man PS koregavimui tokią gražią foto  doh.gif . Nejau nori gerai pažvengti? biggrin.gif

Elina, tai kad visa aprukavusi ta nuotrauka. Aisku, reikejo pamatyt, kaip atrode realiai ta diena vaizdelis - visur rukas, smogas ir dar vakarejanti saulute leidosi. Vaizdas buvo is ties grazus. O dabar tai nuotraukai reikia dar "prisilietimo", todel ir atsiunciau, kad kiekvienas savaip paziuretu.

Vvvv, nededu i fotki todel, kad pataisytas variantas tada bus mazas, negalesiu atsispausdinti, o as labai savanaudiskai si kart - noriu sia fotke padaryti tokia, kad butu verta kabinti ant sienos blush2.gif

Fotolama, o tu pabandysi?

"Atsakyma" galite siusti atgal man - as paskui sukelsiu i fotki, tik parasykit nuo ko (t.y. jusu varda SM)

Vvvvv, rikciausi Dryzuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 06 gruodžio 2007 - 13:49