Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(fotolama @ 2007 12 06, 13:32)
Man patinka. Jabai gerai jaučiasi erdvė. Tik kiek tamsoka ir mažoka kontrasto.
Reiktų prie jos truputį padirbėti ir būtu išvis super!

O ka siulytumet daryti?

Beje, jei niekieno fotografiju dabar netaisom, gal galeciau sia pasiulyti variacijom su ps?
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 12 06, 12:37)
O ka siulytumet daryti?

Beje, jei niekieno fotografiju dabar netaisom, gal galeciau sia pasiulyti variacijom su ps?

siūlyk. bet būtų gerai gauti originalą, o ne sumažintą variantą smile.gif
Atsakyti
Ką tik paskambino vyras, parveža man blykstę bigsmile.gif . Sigma EF-500 SUPER. Gal nebloga? Blin, kaip džiaugiuosi blush2.gif , gal pagaliau pavyks nebe plokščias, be nereikalingų atspindžių foto padaryt bigsmile.gif . Nu kaip laukiu smile.gif Gaila, pozuotojų nėra namie unsure.gif

Vvvvv, kad žinotum kaip aš tave sveikinu clap.gif . Kokia tu nereali šaunuolė bis.gif . Tik....tema tai man- sudėtinga verysad.gif . Su fantazija- ne kas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 06 gruodžio 2007 - 12:43
QUOTE(fotolama @ 2007 12 06, 12:00)
vvv, kokį konkretų fotografijos elementą nori bandyti įvaldyti fotografuodama šia tema? smile.gif

na manau lavinti sugebejima fotografija iamzinti tai kas banalu, kasdieniska, bet ne visada apciuopiama... cia gal labiau lavinamas ne fotogafijos elementas, bet pats fotografas biggrin.gif

gal ir abstraktu, bet tikrai sunku iamzinti taip, kad paziurejus i foto sustresuotum ta akimirka pats...

jei visgi netinka si tema, galiu ir ka nors kito sugalvot mirksiukas.gif

Atsakyti
Aš streso tema sugebėjau sugalvoti tik skaudžiai raudoną spalvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 12:42)
Aš streso tema sugebėjau sugalvoti tik skaudžiai raudoną spalvą biggrin.gif

oi cia daug galima sugalvoti...
pradedant banalia diena/naktim, sviesa/tamsa... ir baigiant judesiu, israiskinga faktura, bauginanciu objektu ir t.t. ir pan 4u.gif
Atsakyti
Fotolama, zinoma 4u.gif

Tada dabar jau siūlau - kas nori koreguoti mano fotografiją, prašau parašyti savo eleltroninio pašto adresą biggrin.gif Atsiųsiu originalą ax.gif
Atsakyti
Aš labai norėčiau sužinoti, kaip fotografuojant gauti juodą foną blush2.gif . Na, neseniai mergaitė buvo įkėlusi obuolį juodame fone. Bloge gal neradau, mačiau tik apie baltą foną unsure.gif . Ar juodam fonui būtina tamsa? Ar konkretus juodas audinys? Kokie nustatymai naudojami? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 13:46)
oi cia daug galima sugalvoti...
pradedant banalia diena/naktim, sviesa/tamsa... ir baigiant judesiu, israiskinga faktura, bauginanciu objektu ir t.t. ir pan  4u.gif

manau, kad tikrai verta pasukti galvas wink.gif

opa, atsiusk man i diana.zak@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 gruodžio 2007 - 12:56
QUOTE(Elina @ 2007 12 06, 12:51)
Aš labai norėčiau sužinoti, kaip fotografuojant gauti juodą foną blush2.gif . Na, neseniai mergaitė buvo įkėlusi obuolį juodame fone. Bloge gal neradau, mačiau tik apie baltą foną unsure.gif . Ar juodam fonui būtina tamsa? Ar konkretus juodas audinys? Kokie nustatymai naudojami? unsure.gif

yra filmukas ir apie juodą foną Blog'e. mirksiukas.gif keliais punktais žemiau, nei baltame 4u.gif nežiūrėjau, bet tikrai nuoroda yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 06, 13:56)
yra filmukas ir apie juodą foną Blog'e.  mirksiukas.gif keliais punktais žemiau, nei baltame  4u.gif nežiūrėjau, bet tikrai nuoroda yra  4u.gif

Ale ot tundra doh.gif , pražiopsojau, muset
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 06, 12:56)
yra filmukas ir apie juodą foną Blog'e.  mirksiukas.gif keliais punktais žemiau, nei baltame  4u.gif nežiūrėjau, bet tikrai nuoroda yra  4u.gif

filmukas daugiau apie tai, kaip nufotografuoti švytintį daiktą juodame fone, kad pats fonas neapsišviestų.

Elina, paprasčiausias būdas juodam fonui - juodas audeklas.

Dėl ND pritariu fotolamai. Bet, vvvvvv, laimėtoja tu, tu ir sprendi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 06 gruodžio 2007 - 13:00