Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 06, 10:57)
Vakar destytojas apie fototechnika pasakojo. Nezinojau pvz., kad 80% visu blyksciu gamina Panasonic (kitas Metz). Is esmes nera didelio skirtumo, ar Sigma, ar originalas. Tas pats su standartiniais objektyvais. Viduriai ju vienodi, tik apvalkalas kitoks. Papasakojo dar tokiu kurioziniu istoriju apie tai.

Skirtumas ar sigma ar originalas yra netgi jei abi bus visiskai vienodos. Esme ne gelezis, o programa viduje, t.y. kiekvieno gamintojo nuosavi ir pastoviai tobulinami valdymo algoritmai. Daugelis siuolaikiniu gamintoju gelezi (komponentus) uzsakineja pas kitus gamintojus.
Kad objektyvus kopijuoja girdejau ir as, bet tai buvo tik gandai be jokio oficialaus patvirtinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 06 gruodžio 2007 - 11:39
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 11:30)
"STRESAS..."

ka manot?????? ar tiks????

mano manymu labai idomi tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 12:30)

del temos.... siulau... "STRESAS..." juk sakome kad patiriame ji beveik kasdien... gatvej, namie, sveciuose, kavinej, autobuse, automobilyje ir t.t.....
tad iamzinkim ji  mirksiukas.gif

manau, kad labai idomi, ir..... sunki tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 gruodžio 2007 - 11:42
Na, perziurejau tema, ale nelabai radau info. T.y. yra apie D40, bet tik kelios pastabos ir padrikai. O man reik is pat pradziu.... doh.gif
Tai kur gaut intrukcija nieks nepatarsit? 4u.gif Bandziau VilmaiM parasyt, bet jos dezute perpildyta, nepriima.... verysad.gif negi teks auto uzsistacius pyskint....
Atsakyti
Sillwio, nesigincysiu, nes nesijauciu kompetetinga siuose klausimuose. Tik persakau, ka pasakojo zmogus, is to uzdirbantis duona, bendraujantis su daugybe zinomu fotografu, destantis vienoje stipriausiu Vokietijojos fotografijos mokyklu.

O gal pas mane norit rinktis, a? Priimsiu ir vietos uzteks smile.gif

Vvv,tema smile.gif Tik kad musu kaime tokia raaaaaaamybe biggrin.gif
Atsakyti
merginos, patarkit bent tiek: vakar uzsistaciusi "auto" namie prieblandoj fotkinau, tai gavosi didelis sssss....... Kaip nusistatyt, kad vakare normaliai fotkintu? Anksciua turejau "sony", tai ten viskas paprasta; menuliukas nupiestas, nusistatai - ir ramiai! o cia ka daryt? g.gif
Atsakyti
Taip, tema gera, bet netinkanti Meninės fotografijos klubui, o ne šiam skyreliui.

vvv, kokį konkretų fotografijos elementą nori bandyti įvaldyti fotografuodama šia tema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 11:21)
tai gal pas Tave? biggrin.gif biggrin.gif

mano katinai jūsų vaikų neatlaikytų biggrin.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 11:30)
... siulau... "STRESAS..." juk sakome kad patiriame ji beveik kasdien... gatvej, namie, sveciuose, kavinej, autobuse, automobilyje ir t.t.....
tad iamzinkim ji  mirksiukas.gif

ganėtinai abstraktoka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2007 12 06, 11:51)
merginos, patarkit bent tiek: vakar uzsistaciusi "auto" namie prieblandoj fotkinau, tai gavosi didelis sssss....... Kaip nusistatyt, kad vakare  normaliai fotkintu? Anksciua turejau "sony", tai ten viskas paprasta; menuliukas nupiestas, nusistatai - ir ramiai! o cia ka daryt?  g.gif

didink ISO, atverk diafragmą, trumpink išlaikymą ax.gif
o kaip tu taip instrukcijos neturi? pagooglink šiek tiek. turėtum tikrai rast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 12 06, 13:00)
Taip, tema gera, bet netinkanti Meninės fotografijos klubui, o ne šiam skyreliui.

kaip cia suprast sita issireiskima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vauga @ 2007 12 06, 12:51)
merginos, patarkit bent tiek: vakar uzsistaciusi "auto" namie prieblandoj fotkinau, tai gavosi didelis sssss....... Kaip nusistatyt, kad vakare  normaliai fotkintu? Anksciua turejau "sony", tai ten viskas paprasta; menuliukas nupiestas, nusistatai - ir ramiai! o cia ka daryt?  g.gif

okodel sssss gavosi? Tu blykste naudojai? Ji turejo suveikti AUTO rezime.
ar tu nori kazkokiu spec efektu isgauti fotogtafuodama klube..... naudok blykste ir psio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 06 gruodžio 2007 - 12:12
QUOTE(fotolama @ 2007 12 06, 12:00)

Sutinku.
Atsakyti
vvvv, sveikinu 4u.gif O tema man per daug abstrakti...

Perziurineju savo archyvus. Noreciau jusu nuomones apie sita fotografija:
user posted image
Atsakyti
Atsiprašau, per daug „ne“ prirašiau.

Turėjau mintyje „tinkanti Meninės fotografijos klubui“.
Papildyta:
QUOTE(Opa @ 2007 12 06, 12:29)
vvvv, sveikinu  4u.gif  O tema man per daug abstrakti...

Perziurineju savo archyvus. Noreciau jusu nuomones apie sita fotografija:
user posted image

Man patinka. Jabai gerai jaučiasi erdvė. Tik kiek tamsoka ir mažoka kontrasto.
Reiktų prie jos truputį padirbėti ir būtu išvis super!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 06 gruodžio 2007 - 12:32