Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

ajaiiiiii. myliu Nikon capture NX thumbup.gif nepalyginsi su PS redagavimais schmoll.gif su WB tik man sudėtingiau, nes ten tebuvo vos viena skalė, o čia visą Color Balance reik redaguot doh.gif nes neutralaus taško taip ir neišmokau rast blush2.gif gėda... bet kokybė thumbup.gif
Atsakyti
tai galiu pakeist į pirmą aukštą. bet pirmam aukšte prie baro, o antram - tipo atokiau ir ramiau. tai pagalvojau, kad antras aukštas kaip ir geriau tinka unsure.gif
klausykit, aš vaikų neturiu ir net neįsivaizduoju, ką jie daro ir kaip elgiasi. palikit diedams savo vaikius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 06, 10:38)
na, mes tada greiciausiai neisim sad.gif labai gaila.
na bet jei ka pasitrinsim po langais , kad i jus paspoksoti smile.gif
tik va kad antram aukste sedesit, tai nieko nematysim....  lotuliukas.gif

šiaip jau jei tik sloga - anokia čia liga.
jei vaiką vedi į lauką su sloga, tai galima ir į kavinę..biggrin.gif aš tik virusų bijau, o slogos be temperatūros tai nea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 06, 10:40)
ajaiiiiii. myliu Nikon capture NX  thumbup.gif nepalyginsi su PS redagavimais  schmoll.gif su WB tik man sudėtingiau, nes ten tebuvo vos viena skalė, o čia visą Color Balance reik redaguot  doh.gif nes neutralaus taško taip ir neišmokau rast  blush2.gif gėda... bet kokybė  thumbup.gif

peržiūrėk tas pamokas, kur Sillwio nurodė. tada viskas bus labai aišku.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 11:41)
šiaip jau jei tik sloga - anokia čia liga.
jei vaiką vedi į lauką su sloga, tai galima ir į kavinę..biggrin.gif aš tik virusų bijau, o slogos be temperatūros tai nea biggrin.gif

na, temperaturros mes neturim. Cia viskas del dantuku dygimo. Na ziuresiu, gal iki vakaro viskas praeis, tada prisijungsim. smile.gif

o as vis gi dar pasiulysiu ir cili kaima tongue.gif ten vaikams tikrai butu ka veikti, irpiestuku paspalvoti gautu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 06, 11:30)
gal kas esat jau ten buve? Ar yra ten ka vaikams veikti? kokia zaidimu vietele?

Latoya, sveikit!!!!!!!!!!!!  4u.gif

Esu buvus, kadangi mano vaikas dar ne žaidimų amžiaus, tai neatkreipiau dėmesio... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 06, 10:40)
ajaiiiiii. myliu Nikon capture NX  thumbup.gif nepalyginsi su PS redagavimais  schmoll.gif su WB tik man sudėtingiau, nes ten tebuvo vos viena skalė, o čia visą Color Balance reik redaguot  doh.gif nes neutralaus taško taip ir neišmokau rast  blush2.gif gėda... bet kokybė  thumbup.gif

Smagumelis. WB labai paprastai nusistato pipete arba galima net kazkokia zona pazymet (dar tiksliau veikia).
Su control points bandei zaist? As pasiziurejes tutorialus nete (buvau nesenai linka imetes) isbandziau ir dabar man PS beveik nereikalingas. Turiu labai gera e-knygele apie capture NX angliskai, ale nera laiko isigilint ir ismokt. Ten labai daug smagiu patarimu.
Atsakyti
VVV 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir dar daug daugiau balionu. Dabar lauksim naujos temos.

Vakar destytojas apie fototechnika pasakojo. Nezinojau pvz., kad 80% visu blyksciu gamina Panasonic (kitas Metz). Is esmes nera didelio skirtumo, ar Sigma, ar originalas. Tas pats su standartiniais objektyvais. Viduriai ju vienodi, tik apvalkalas kitoks. Papasakojo dar tokiu kurioziniu istoriju apie tai.

Ko jus cia visos nervuojates del vietos susitikimui? Pabusit, kiek vaikai iskes ir eisit namo. O su vaikais niekur nera geriau nei savuose namuose. Tai ir susitikima reikejo namie daryti.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 12 06, 10:57)
Ko jus cia visos nervuojates del vietos susitikimui? Pabusit, kiek vaikai iskes ir eisit namo. O su vaikais niekur nera geriau nei savuose namuose. Tai ir susitikima reikejo namie daryti.

tu čia labai taikliai pastebėjai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 06, 10:46)
na, temperaturros mes neturim. Cia viskas del dantuku dygimo. Na ziuresiu, gal iki vakaro viskas praeis, tada prisijungsim. smile.gif
o as vis gi dar pasiulysiu ir cili kaima tongue.gif ten vaikams tikrai butu ka veikti, irpiestuku paspalvoti gautu  smile.gif

jei nėra temperatūros, vaiks neserga. dzin ta sloga..smile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 12 06, 11:00)
tu čia labai taikliai pastebėjai  biggrin.gif

tai gal pas Tave? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 06, 10:41)
tai galiu pakeist į pirmą aukštą. bet pirmam aukšte prie baro, o antram - tipo atokiau ir ramiau. tai pagalvojau, kad antras aukštas kaip ir geriau tinka  unsure.gif
klausykit, aš vaikų neturiu ir net neįsivaizduoju, ką jie daro ir kaip elgiasi. palikit diedams savo vaikius  biggrin.gif

nereikia keist mirksiukas.gif uzsilipsim biggrin.gif geriau atokiau nei prie baro...
musu su Pupeliuku vaikai is ties dar nezaidiminio amziaus, o vyras komandiruotej... tad arba su vaiku arba nedalyvaut.. pasirinkimas menkas tongue.gif

as labiau dabar galva suku kur reiks masina pasistatyt ir kaip per kamscius dasigaut biggrin.gif

del temos.... siulau... "STRESAS..." juk sakome kad patiriame ji beveik kasdien... gatvej, namie, sveciuose, kavinej, autobuse, automobilyje ir t.t.....
tad iamzinkim ji mirksiukas.gif

ka manot?????? ar tiks????
Atsakyti
QUOTE(de Nada @ 2007 12 05, 21:22)
turiu nauja veidrodinuka! yes!!!
ikyresiu  jums

sveikinu 4u.gif
ikyrek mirksiukas.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 12 05, 21:41)
2. Ar Vilbra taiko kokias nors nuolaidas nuolatiniams klientams, ir gal kas esat jų klientai? Pirkčiau objektyvą pas juos  kaip susiorganizuoti nuolaidą 
Ar Vln geriau kur kitur pirkti? Patarkit

o kodel butent Vilbroje nori pirkti? aptarnavimas pas juos zinoma labai geras bet kainos tai uzkeltos mirksiukas.gif jei zinai ko tiksliai nori tai siulyciau paieskoti kur dar yra tas pats objektyvas ir nereikes nuolaidos nes iskart bus pigiau mirksiukas.gif o tiekejai ir garantinis vis tiek bus tas pats mirksiukas.gif
parasyk kokio nori, paguglinsiu ir paziuresiu kokios kainos kitur mirksiukas.gif
kai komplektavausi savaji tai pirkome per dvi vietas bet nei viena nebuvo Vilbra nes net turint 5% nuolaida ten gavosi brangiau nei kitur be nuolaidos mirksiukas.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 05, 21:56)
taip, ir dar daugiau nustatymu  smile.gif . greitai ir patogiai  smile.gif .Beje kursuose viena dirba su Canon.. nu jos fotike susigaudyt  schmoll.gif .. jei reik rast foto info  - gali per galvą verstis: .. Man, pradedančiai tai, kad patogus fotikas, informacija greit randama yra tik pliusai

nu man tai keista tokie palyginimai smile.gif tai aisku, kad pripratus prie vieno fotoaparato meniu tau kitame bus tamsus miskas mirksiukas.gif cia tas pats kas pasakyti - zinai turiu nokia telefona, paemiau drauges motorola, nu koks š..., net zinutes parasyt nesugebejau" - o cia juk pripratimo reikalas mirksiukas.gif turiu canon ir valdau viska uzsimerkusi mirksiukas.gif nuotraukos info rodo perziurint nuotraukas ekranelyje, reikia tik paspausti mygtuka disp. tiek kiek reikia kartu, kol parodys smile.gif

QUOTE(latoya @ 2007 12 06, 10:29)
baisiai laiko neturiu, nd neatlikau, fotoaparatas pilnas, ner kada ir perrasyt, vaikis serga vel, akyciu uzdegimas plius gerkle, kosulys, sesija prasidejo

ojei...laikykis 4u.gif

tai sakot mytinsites...na as tai lieku su vaiku, senis komandiruojasi i Danija o ir darbo labai daug pries kaledas, pasipyle visokie kalendoriu ir kalediniu atviruku maketai doh.gif o ir siaip dar pabendrausiu incognito, gal veliau isdrasesiu smile.gif
be to tikrai noreciau myto fotogeniskoje aplinkoje (tik jau baiminuosi, kad saltyje vel nepastrigtu objektyvas) ir be vaiku blush2.gif
Atsakyti