Ooo, šaunuolė vvvv sveikinimai nuo manęs! Aš tai tuo klausimu buvau tinginė ir nieko ND nepateikiau ašku galėjau tą medžio šakelę įdėt, bet kažkaip nesusiprotėjau
Taigi šiandien nieks nesikeičia:
Susitikimas Vokiečių g. Pizza Jazz, 18 val
labai sveikinu vvvvv, daug balionu
baisiai laiko neturiu, nd neatlikau, fotoaparatas pilnas, ner kada ir perrasyt, vaikis serga vel, akyciu uzdegimas plius gerkle, kosulys, sesija prasidejo pasiteisinau
baisiai laiko neturiu, nd neatlikau, fotoaparatas pilnas, ner kada ir perrasyt, vaikis serga vel, akyciu uzdegimas plius gerkle, kosulys, sesija prasidejo pasiteisinau
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 06, 11:18)
Ooo, šaunuolė vvvv sveikinimai nuo manęs! Aš tai tuo klausimu buvau tinginė ir nieko ND nepateikiau ašku galėjau tą medžio šakelę įdėt, bet kažkaip nesusiprotėjau
gal kas esat jau ten buve? Ar yra ten ka vaikams veikti? kokia zaidimu vietele?
Latoya, sveikit!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 06, 10:18)
dar pridursiu nuo savęs rezervavau staliuką antram aukšte Jurgos vardu
Jau Bitė mane aplenkė
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 06, 10:31)
Jau Bitė mane aplenkė
rezervavau 10 žmonių (galiu paskambint ir pakeist, jeigu ką). pati ten nesu buvusi.
QUOTE(bite maja @ 2007 12 06, 10:30)
šaunuolė..
aš tikriausiai būsiu. mano vaikas tikrai neserga, aš pati irgi ne.. mes tikrai saugūs ir tikimės išlikti sveiki
dar ir aš ateisiu
o kad staliuku pasirūpinot, tai liuks
o kad staliuku pasirūpinot, tai liuks
QUOTE(latoya @ 2007 12 06, 11:29)
labai sveikinu vvvvv, daug balionu
QUOTE(bite maja @ 2007 12 06, 11:33)
rezervavau 10 žmonių (galiu paskambint ir pakeist, jeigu ką). pati ten nesu buvusi.
na kiek as ziurejau nete, tai vaikasm etn nieko nera... daugiau toks fifiskas restoranas o dar antram aukste.... vaikaspastoviai nores laipts zemyn lipti....
na bet prie manes nesiderinkit, nes as nzn ar dalyvausiu, ziuresiu kaip mano vaikis ir jo sloga...
Anksciau rasiau, kad jis sloguoja ir klausiau ar jus ateisit su vaikais. Atsakymo nesulaukiau.
QUOTE(Sansara @ 2007 12 06, 09:16)
nelinkėčiau net priešui kelių reikšmingų gyvenimo momentų bet tikiu, kad būtent tie skirtumai lemia, kad tau tokių akimirkų nėra
mano vaikas sirguliukas ant ribos. naktis nei šiokia, nei tokia. žiūrėsiu dėl meeto, jei neužkils jam temp, o aš pietų nusnausiu kartu bent 20-30 min - atlėksiu, kai tik vyras parsiras namo laaabai stengsiuos
aš jau jus visus sapnuoju. visą naktį sapnuose apie D40 privalumus ir trūkumus diskutavau kažkada anksčiau deja vu sapnavau. pas ją svečiuos buvau. ale dalykinė moteris pasirodė. mano sapne Šiaulių televizijoje dirbo
mano vaikas sirguliukas ant ribos. naktis nei šiokia, nei tokia. žiūrėsiu dėl meeto, jei neužkils jam temp, o aš pietų nusnausiu kartu bent 20-30 min - atlėksiu, kai tik vyras parsiras namo laaabai stengsiuos
aš jau jus visus sapnuoju. visą naktį sapnuose apie D40 privalumus ir trūkumus diskutavau kažkada anksčiau deja vu sapnavau. pas ją svečiuos buvau. ale dalykinė moteris pasirodė. mano sapne Šiaulių televizijoje dirbo
tikiu, kad linijos panasios smagiuose dalykuose
sveikit ir butinai junkites... as irgi su vaiku busiu.. tikiuosi nesusirgs po apsilankymo viesoj vietoj, nes jau seniai tokiose nebuvo...
o vat del sapnu tai prisipazinsiu ir as sapnavau nezinau kodel butent siuos zmones, bet klaidziojau su jais po miesta ir mokiausi is ju fotografuoti o kalidziojau su Desiree ir Sillwio...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 06, 10:18)
o tai uzsakysit stala kokiu vardu ar kaip? nes mes jei ateisim tai nieko nepazinosim nei paskambint, nei pazint, taip bent stala pagal varda parodytu o tai teks apsigrezt ir iset dar neradus
p.s. del temos..... nu zinokit per didele atsakomybe man
gal dar leisit pagalvot kazkiek siandien.....
QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 11:35)
šaunuolė..
aš tikriausiai būsiu. mano vaikas tikrai neserga, aš pati irgi ne.. mes tikrai saugūs ir tikimės išlikti sveiki
na, mes tada greiciausiai neisim labai gaila.
na bet jei ka pasitrinsim po langais , kad i jus paspoksoti
tik va kad antram aukste sedesit, tai nieko nematysim....
na va kol parasiau ir staliukas atsirado.... tik va antram aukste kaip vezima reiks uzsikabarot