Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

,,Vakarinis ekspresas " jei eina jį įžiūrėt smile.gif pradėjo lyti, o tulpės va ir aš neturiu. Prie kitinio nebuvo, o aš va sugalvojau geriau filtrų prisipirkt bet ne ją doh.gif
user posted image

,,Iš Pramogų banko.....Anikės pažiūrėt"
user posted image

o čia kadras nuo kuprinės .. nu nėr nieko baisiau, kai eini 6 su dviem štatyvais mokintis fotkint unsure.gif ..pažiūrėt ką fotkini be šansų..tai va ir nuskando viršūs...reiks pakartot.. o va kokios lempos užtat gavos hihihi.gif
user posted image

Atsakyti
na ka... turejau laiko, paskaiciavau balus

first.gif 19 fotografija, ''sunkus gyvenimas, o gal uraganas gamtoje?'' , surinko 34 balus SVEIKINIMAI 4u.gif

second.gif 34 fotografija, ''Reziu susisaukimas kvadrate'' , surinko 30 balu SVEIKINIMAI 4u.gif

third.gif 27 fotografija, ''DSC 0039[y'', surinko 28 balus SVEIKINIMAI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 05 gruodžio 2007 - 23:57
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 05, 23:51)
first.gif  19  fotografija, ''sunkus gyvenimas, o gal uraganas gamtoje?'' , surinko 34 balus SVEIKINIMAI  4u.gif

second.gif  34 fotografija, ''Reziu susisaukimas kvadrate'' , surinko 30 balu SVEIKINIMAI  4u.gif

na va kokia grazi diena... sauni opera, nerealus rezultatai, puiki nuotaika biggrin.gif

ACIU balsavusiems!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nuskambes banaliai, bet tikrai nesitikejau laimeti.....
o dar uzimti dvi pirmas prizines vietas bigsmile.gif

be galo didelis aciu uz pastabas ir nukreipima teisinga linkme!!!!
Aciu uz neikainojamas pamokas ir malonius zodzius Desiree, Sillwio, Valanda, Puriena, Dejavu, Sansara, Uzuolaida, Latoya..

beje.. Sansara, smagu, kad musu gyvenimai panasus mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 12 05, 21:14)
Jei jau nori būti mandra ir šnekėti angliškai, tai jie naudoja terminą body, o ne box smile.gif

Tai vadinama labai siaura ryškumo zona smile.gif Kai naudoji f/1,4 netgi nebegalima sufokusavus perkomponuoti kadro, nes tai, į ką sufokusava dings iš ryškumo zonos.

bambeklis biggrin.gif tongue.gif

dėl siauros zonos. šitą aš suprantu, bet kad apskritai su fokusu bėda bėda paliko biggrin.gif gal didesnis jautrumas sujudėjimui apskritai?

kaži kodėl nebetinka passwordas fragmento temai? g.gif blink.gif
Atsakyti
Oooo, sveikinimai vvvvv thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ale tai man kas nors galit paaiškinti, kodėl į fragmentą neįleidžia??

ups, jau inleido.. biggrin.gif
Papildyta:
sveikinu vvvv su laimėjimAIS.. darbštuolė..biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 06 gruodžio 2007 - 08:41
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 00:46)

Mano sveikinimai!!!

QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 07:38)
dėl siauros zonos. šitą aš suprantu, bet kad apskritai su fokusu bėda bėda paliko biggrin.gif gal didesnis jautrumas sujudėjimui apskritai?

Didesnis jautrumus sujudejimui pirmyn atgal - taip (nes zona siaura), i sonus - ne.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 00:46)
beje.. Sansara, smagu, kad musu gyvenimai panasus  mirksiukas.gif

nelinkėčiau net priešui kelių reikšmingų gyvenimo momentų unsure.gif bet tikiu, kad būtent tie skirtumai lemia, kad tau tokių akimirkų nėra mirksiukas.gif

mano vaikas sirguliukas ant ribos. naktis nei šiokia, nei tokia. žiūrėsiu dėl meeto, jei neužkils jam temp, o aš pietų nusnausiu kartu bent 20-30 min - atlėksiu, kai tik vyras parsiras namo 4u.gif laaabai stengsiuos mirksiukas.gif

aš jau jus visus sapnuoju. visą naktį sapnuose apie D40 privalumus ir trūkumus diskutavau lotuliukas.gif kažkada anksčiau deja vu sapnavau. pas ją svečiuos buvau. ale dalykinė moteris pasirodė. mano sapne Šiaulių televizijoje dirbo blush2.gif

ok. einu Capture NX kankinti lotuliukas.gif nes be normalaus RAW apdorojimo, daugiau galvos skausmo, nei malonumo doh.gif

vvvvv, šaunuolė. puiki daug žadanti pradžia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 01:46)
na va kokia grazi diena... sauni opera, nerealus rezultatai, puiki nuotaika  biggrin.gif

nuskambes banaliai, bet tikrai nesitikejau laimeti.....
o dar uzimti dvi pirmas prizines vietas  bigsmile.gif

be galo didelis aciu uz pastabas ir nukreipima teisinga linkme!!!!
Aciu uz neikainojamas pamokas ir malonius zodzius Desiree, Sillwio, Valanda, Puriena, Dejavu, Sansara, Uzuolaida, Latoya..

beje.. Sansara, smagu, kad musu gyvenimai panasus  mirksiukas.gif

Dar karta didziausi sveikinimai laimejus, ir dar 2 prizines vietas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na, dabar jau laukiam is taves naujos temos smile.gif
Atsakyti
sveikinimai vvvvvv 4u.gif šaunuolė.
Laukiam naujos temos.

Sansara, ir kažin kodėl aš tau tokia dalykinė atrodau smile.gif. su Šiaulių televizija tikrai nieko bendra neturiu lotuliukas.gif
Bet jei jau sapnuoji teks iš tikro į svečius važiuoti
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 06, 08:58)
Didesnis jautrumus sujudejimui pirmyn atgal - taip (nes zona siaura), i sonus - ne.

ponial..smile.gif ačiū.
Atsakyti
labas rytelis,
netiketai isigyjau Nikon D40 fotoaparata.... be instrukcijos.... ir nelabai man ten kas gaunasi doh.gif
O siandien turiu fotografuoti tamsioj patalpoj (klube) viena koncerta. doh.gif

todel dziaugiuosi atradusi sia temele - eisiu tuoj skaityt nuo pradzios iki galo, bet taupant laika noriu paklausti, gal kuri netingite parasyti, ka ir kaip nustatyti? ir gal zinote, kur instrukcija gauti?
is anksto labai labai aciu!!!!!! drinks_cheers.gif 4u.gif
jungiuosi i jusu bureli, pazadu ateity demonstruoti savo foto smile.gif ( kai ismoksiu hihihi.gif )

Atsakyti