,,Vakarinis ekspresas " jei eina jį įžiūrėt pradėjo lyti, o tulpės va ir aš neturiu. Prie kitinio nebuvo, o aš va sugalvojau geriau filtrų prisipirkt bet ne ją
,,Iš Pramogų banko.....Anikės pažiūrėt"
o čia kadras nuo kuprinės .. nu nėr nieko baisiau, kai eini 6 su dviem štatyvais mokintis fotkint ..pažiūrėt ką fotkini be šansų..tai va ir nuskando viršūs...reiks pakartot.. o va kokios lempos užtat gavos
na ka... turejau laiko, paskaiciavau balus
19 fotografija, ''sunkus gyvenimas, o gal uraganas gamtoje?'' , surinko 34 balus SVEIKINIMAI
34 fotografija, ''Reziu susisaukimas kvadrate'' , surinko 30 balu SVEIKINIMAI
27 fotografija, ''DSC 0039[y'', surinko 28 balus SVEIKINIMAI
19 fotografija, ''sunkus gyvenimas, o gal uraganas gamtoje?'' , surinko 34 balus SVEIKINIMAI
27 fotografija, ''DSC 0039[y'', surinko 28 balus SVEIKINIMAI
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 05, 23:51)
na va kokia grazi diena... sauni opera, nerealus rezultatai, puiki nuotaika
ACIU balsavusiems!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nuskambes banaliai, bet tikrai nesitikejau laimeti.....
o dar uzimti dvi pirmas prizines vietas
be galo didelis aciu uz pastabas ir nukreipima teisinga linkme!!!!
Aciu uz neikainojamas pamokas ir malonius zodzius Desiree, Sillwio, Valanda, Puriena, Dejavu, Sansara, Uzuolaida, Latoya..
beje.. Sansara, smagu, kad musu gyvenimai panasus
QUOTE(fotolama @ 2007 12 05, 21:14)
Jei jau nori būti mandra ir šnekėti angliškai, tai jie naudoja terminą body, o ne box
Tai vadinama labai siaura ryškumo zona Kai naudoji f/1,4 netgi nebegalima sufokusavus perkomponuoti kadro, nes tai, į ką sufokusava dings iš ryškumo zonos.
Tai vadinama labai siaura ryškumo zona Kai naudoji f/1,4 netgi nebegalima sufokusavus perkomponuoti kadro, nes tai, į ką sufokusava dings iš ryškumo zonos.
bambeklis
dėl siauros zonos. šitą aš suprantu, bet kad apskritai su fokusu bėda bėda paliko gal didesnis jautrumas sujudėjimui apskritai?
kaži kodėl nebetinka passwordas fragmento temai?
Oooo, sveikinimai vvvvv
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 00:46)
Mano sveikinimai!!!
QUOTE(sayonara @ 2007 12 06, 07:38)
dėl siauros zonos. šitą aš suprantu, bet kad apskritai su fokusu bėda bėda paliko gal didesnis jautrumas sujudėjimui apskritai?
Didesnis jautrumus sujudejimui pirmyn atgal - taip (nes zona siaura), i sonus - ne.
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 00:46)
nelinkėčiau net priešui kelių reikšmingų gyvenimo momentų bet tikiu, kad būtent tie skirtumai lemia, kad tau tokių akimirkų nėra
mano vaikas sirguliukas ant ribos. naktis nei šiokia, nei tokia. žiūrėsiu dėl meeto, jei neužkils jam temp, o aš pietų nusnausiu kartu bent 20-30 min - atlėksiu, kai tik vyras parsiras namo laaabai stengsiuos
aš jau jus visus sapnuoju. visą naktį sapnuose apie D40 privalumus ir trūkumus diskutavau kažkada anksčiau deja vu sapnavau. pas ją svečiuos buvau. ale dalykinė moteris pasirodė. mano sapne Šiaulių televizijoje dirbo
ok. einu Capture NX kankinti nes be normalaus RAW apdorojimo, daugiau galvos skausmo, nei malonumo
vvvvv, šaunuolė. puiki daug žadanti pradžia
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 06, 01:46)
na va kokia grazi diena... sauni opera, nerealus rezultatai, puiki nuotaika
Aciu uz neikainojamas pamokas ir malonius zodzius Desiree, Sillwio, Valanda, Puriena, Dejavu, Sansara, Uzuolaida, Latoya..
Dar karta didziausi sveikinimai laimejus, ir dar 2 prizines vietas
na, dabar jau laukiam is taves naujos temos
sveikinimai vvvvvv šaunuolė.
Laukiam naujos temos.
Sansara, ir kažin kodėl aš tau tokia dalykinė atrodau . su Šiaulių televizija tikrai nieko bendra neturiu
Bet jei jau sapnuoji teks iš tikro į svečius važiuoti
Laukiam naujos temos.
Sansara, ir kažin kodėl aš tau tokia dalykinė atrodau . su Šiaulių televizija tikrai nieko bendra neturiu
Bet jei jau sapnuoji teks iš tikro į svečius važiuoti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 06, 08:58)
Didesnis jautrumus sujudejimui pirmyn atgal - taip (nes zona siaura), i sonus - ne.
ponial.. ačiū.
labas rytelis,
netiketai isigyjau Nikon D40 fotoaparata.... be instrukcijos.... ir nelabai man ten kas gaunasi
O siandien turiu fotografuoti tamsioj patalpoj (klube) viena koncerta.
todel dziaugiuosi atradusi sia temele - eisiu tuoj skaityt nuo pradzios iki galo, bet taupant laika noriu paklausti, gal kuri netingite parasyti, ka ir kaip nustatyti? ir gal zinote, kur instrukcija gauti?
is anksto labai labai aciu!!!!!!
jungiuosi i jusu bureli, pazadu ateity demonstruoti savo foto ( kai ismoksiu )
netiketai isigyjau Nikon D40 fotoaparata.... be instrukcijos.... ir nelabai man ten kas gaunasi
O siandien turiu fotografuoti tamsioj patalpoj (klube) viena koncerta.
todel dziaugiuosi atradusi sia temele - eisiu tuoj skaityt nuo pradzios iki galo, bet taupant laika noriu paklausti, gal kuri netingite parasyti, ka ir kaip nustatyti? ir gal zinote, kur instrukcija gauti?
is anksto labai labai aciu!!!!!!
jungiuosi i jusu bureli, pazadu ateity demonstruoti savo foto ( kai ismoksiu )