QUOTE(de Nada @ 2007 12 04, 21:40)
Pentax K10 man pasirode zveris pagal dydi ir svori, po mano pentax muilines (gan senos) sunkiai zinau kaip nulaikyti, o dar abejones ar pajegsiu susitvarkyti su visais nustatymais, galu gale ar rankos nedrebes... O kaina irgi zymi; kaip sakiau fotografuoju nelabai daug (dabar tai ir del to, kad muiline nervina), tai nezinau ar man tai bus toks hobis kad labai daug investuot vertetu.
Kai lyginau sony su pentax100, tai man labai nepatiko kad pentaxe baterijos, ir dar 4 - muilinej tik 2 reikia o tampaus maisais.
Gal kokiu alternatyviu pasiulymu turit?
Kai lyginau sony su pentax100, tai man labai nepatiko kad pentaxe baterijos, ir dar 4 - muilinej tik 2 reikia o tampaus maisais.
Gal kokiu alternatyviu pasiulymu turit?
oi nekaltink muilinės, kad nedaug fotografuoji. Matyt nėra tokio jau didelio potraukio. Aš su savo muiline fotografuodavau tikrai daug (aišku pusę ištrindavau). Jei dar abejoji ar tikrai tau to reikia, siūlau neskubėti. Paskuj teks gailėtis.
nemanau, kad baterijos turėtų lemti pasirinkimą. Be to, kiek mačiau priedų Sony tikrai labai nedaug. Tada gal geriau rinkis iš kokio canon ar nikon, dar samsung šioks bei toks pasirinkimas yra. Bet geriau šituo klausimu mūsų vyr. giminės atstovai patartų
K10 man nesunku laikyti, netgi mažiau ranka dreba