Namuko mazai ten matosi
va ant sienos dar toks piesinelis buvo
cia anglisku baikeriu namai...ten tiek visko prifotkinau
reikes turbut kada serija ikelt
ai tiesa, sita vijokli, kur lipa siena taip pat parsiveziau ugliuka ir jau isleido saknis bei nauja sakele
atsiprasau kitu, tuoj pavirsim i floros skyreli, bet peppi, man labai idomu, kaip vadinasi augalas su tom stambiom gelem, kazin LT eitu gaut, ir tas augliukas tavo, peppi, jeigu isibujotu, gal pasidalintum sakele atsimenu, norejau labai panasu is Prancuzxijos parvezt, kad balkona man apvytu, bet nepavyko
as taip pat atsiprasau
to augalo stambiais ziedais pavadinimo nezinau jei suzinosi, pasakyk ir man o sitas vijoklis labai idomus...jis kabinasi prie sienos ziuzeliais
pasiziurek
(jei ka tai ir sitas nuotraukas galima komentuoti )
o va taip siena atrodo po vijoklio...
ar nebijosi, kad siena pagadins
mes tai juo zeldinsim visa garazo siena galesiu duot
to augalo stambiais ziedais pavadinimo nezinau jei suzinosi, pasakyk ir man o sitas vijoklis labai idomus...jis kabinasi prie sienos ziuzeliais
pasiziurek
(jei ka tai ir sitas nuotraukas galima komentuoti )
o va taip siena atrodo po vijoklio...
ar nebijosi, kad siena pagadins
mes tai juo zeldinsim visa garazo siena galesiu duot
QUOTE(Gaziulka @ 2007 12 02, 18:16)
atsiprasau kitu, tuoj pavirsim i floros skyreli, bet peppi, man labai idomu, kaip vadinasi augalas su tom stambiom gelem
pasiflora, jei neklystu
ir net kaip išsiauginti http://www.supermama...php/t22292.html
QUOTE(Sansara @ 2007 12 02, 19:55)
Tikrai pasiflora, mano pazistama floriste buvo man atvezus dovanu, sake labai neisranki gele, galima grunte augint, bet cia Vokietijoj; Lietuvoj - nebent namie.
QUOTE(Sansara @ 2007 12 01, 11:49)
papasakokit, kas suprantat. nuo ko priklauso šarpinimo intensyvumas? aš visada visas nuotraukas šarpinu vienodai. su Unsharp mask apie 40 proc. 1,3 pikselio radiusu. slenkčio nejudinu. kodėl vieną kart foto tokio pat dydžio atrodo peršarpinta, o kitą kart dar būna norėtųsi ir daugiau paryškinti nuo ko priklauso tai? anksčiau nesusimąstydavau, iki kol sillwio pasakė, kad mano Skirtingi požiūriai peršarpinta. nors visas šarpinu analogiškai
PS CS3 turi puikią funkciją Smart sharpen. Šarpinimui naudoju tik ją. Šarpinti reikia tik po redagavimo. Aš visada pradedu nuo maždaug tiek: amount 100%, radius 0,4. Taip ištraukiamos net smulkiausios detalės. Galima pastumdyt šiek tiek pagal skonį. Unsharp mask naudoju jau šarpintai nuotraukai su pradiniais parametrais: amount 20, radius 20. Gražiai prideda kontrasto.
QUOTE(bite maja @ 2007 12 01, 18:26)
Kontrasto kiek daugoka, bet čia jis manau netgi tinka. Puiku, bite maja.
QUOTE(Elina @ 2007 12 01, 21:29)
Kadangi tuoj temą uždarys, dar parodysiu savo augintinius
Muzikalus tavo žiurkėnas ant penklinės pasilipęs Nuotrauka man labai patinka.
QUOTE(westa @ 2007 12 02, 21:14)
lab vakarėli,
nu išėjus pirmą kartą su trenksmu bandau vėl įsiliet.. šiandien apturėjom pirmus praktinius užsiėmimus kursuose.. užduotis - architektūra ir jos elementai..
Nu va kas šian pavyko.. tokiu nekokiu oru..
labai norėč kritikos
nu išėjus pirmą kartą su trenksmu bandau vėl įsiliet.. šiandien apturėjom pirmus praktinius užsiėmimus kursuose.. užduotis - architektūra ir jos elementai..
Nu va kas šian pavyko.. tokiu nekokiu oru..
labai norėč kritikos
lab
Nuotraukos kokybiškos, bet kažko įdomaus jose nematau. Keep going.
Puriena6 kaip pirmas blynas visai skanus. Patariu dažniau pasivaikščiot po naktinį Kauną, fotogeniškų vietų ten daug
QUOTE(sillwio @ 2007 12 02, 21:35)
PS CS3 turi puikią funkciją Smart sharpen. Šarpinimui naudoju tik ją. Šarpinti reikia tik po redagavimo. Aš visada pradedu nuo maždaug tiek: amount 100%, radius 0,4. Taip ištraukiamos net smulkiausios detalės. Galima pastumdyt šiek tiek pagal skonį. Unsharp mask naudoju jau šarpintai nuotraukai su pradiniais parametrais: amount 20, radius 20. Gražiai prideda kontrasto.
Siiwio, o tu sitaip sharpini nuotrauka jau sumazinta internetui, ar originala???
QUOTE(sillwio @ 2007 12 02, 21:35)
ačiū, ir tai jau neblogai
Dar viena ,,naminė" foto pabandžiau pašarpinti, kaip sillwio rašė. PS2 irgi tą funkciją turi
QUOTE(peppi @ 2007 12 02, 16:43)
Namuko mazai ten matosi
labai fotogeniška siena. Jei ne tas piešinukas, ir nuotrauka labai nebloga būtų.
Norėčiau dar pamatyti.
Kadangi jau senokai savo nuotraukas dėjau, įkrausiu kelias (iš vakarykščio pasivaikščiojimo)
ramybė:
grįžtantis
Šitoj horzonto linija beveik per vidurį, bet kitaip nesižiūrėjo... dar yra horizontalus variantas..
minimalistinis tilto fragmentas
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2007 12 02, 21:58)
ačiū, ir tai jau neblogai
Dar viena ,,naminė" foto pabandžiau pašarpinti, kaip sillwio rašė. PS2 irgi tą funkciją turi
tai kad pirmoji pakankamai tvarkinga ryški, manau nereikėjo šarpinti iš vis. Dabar kiek persistengta.