Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 12 04, 16:00)
Westa irgi buvo išsiregistravus  hihihi.gif bet sugrįžo  mirksiukas.gif

Westa nebuvo išsiregistravus, nes nebuvo prisiregistravus umn.gif .. dabar va registruojuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 04, 16:17)
eeeiii, tik nereikia vėl pradėt parintis  mirksiukas.gif aš, pvz., nemačiau  blush2.gif be to, tiek kompetencijos neturiu šnekėt apie objektyvus.

aš nesiparinu, o traukiu per dantį..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 04, 16:02)
ai, tiesa, ačiū visiems atsakiusiems apie mano pabandymui gautą objektyvą biggrin.gif
ty. ačiū niekam, nes niekas neišreiškė nuomonės biggrin.gif

Pretenzijos canon'istams tongue.gif
Atsakyti
Oooo, Elina, tai bent apsipirkai rolleyes.gif aš turiu nusižiūrėjusi stovą, tenkinantį visus mano poreikius (mažas, lengvas, laiko apie 5 kg, lengvai išsiardo/susideda, anglies pluošto..), bet kad jis su galva kainuoja apie 1,9 kLt, tai vyras sakė leis pirkt tik tada, kai pinigų iš fotografavimo uždirbsiu, tai niekada, škias... verysad.gif

O objektyvų turiu kol kas pakankamai, kad tenkintų mano grybukiškus poreikius..

Peppi, irgi šauni naujiena thumbup.gif

Aš šiandien atlikinėjau užduotį Victoro temai, porą rodau ir čia - j/b, formatai naiaškūs, natūralistė aš, škias hihihi.gif bet čia man taip geriau nuotaikai pabrėžti buvo...

user posted image

user posted image

čia grūdas nuo curves tampymo gavosi..
Atsakyti
Fragmentas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 04, 17:28)
Aš šiandien atlikinėjau užduotį Victoro temai, porą rodau ir čia - j/b, formatai naiaškūs, natūralistė aš, škias hihihi.gif bet čia man taip geriau nuotaikai pabrėžti buvo...

Apie pirma nuomones neturiu. Nekelia jokiu jausmu. Antros kompozicinis sprendimas patinka. Nepatinka balti saku pakrasciai, atsirade nuo sarpinimo arba sukelto kontrasto.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 04, 18:40)
Apie pirma nuomones neturiu. Nekelia jokiu jausmu. Antros kompozicinis sprendimas patinka. Nepatinka balti saku pakrasciai, atsirade nuo sarpinimo arba sukelto kontrasto.

nuo curves matyt gavosi.. šarpo čia 0

O pirmas g.gif man ji įdomi savo faktūra, ryškiai tik man verysad.gif

Elina, visai šauni nuotrauka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 04, 17:40)

smagi smile.gif
Atsakyti
laba,

Elina,tavo portretuku nemaciau..o fragmentas kodel dar ne namu darbuose?Laukiam nauju portretu.

Pupeliuk,pirmoji kazkaip neuzkabino,uzkabina tik kvadratukas ir j/b smile.gif antroji visai neblogai.man ir grudas visai nieko..

isemiau foto..cia ydejus pamatau,kas ne taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 04 gruodžio 2007 - 18:10
QUOTE(zuvialia @ 2007 12 04, 19:07)
.o fragmentas kodel dar ne namu darbuose?

Gėda sakyt blink.gif . Seniai jau neįeinu su senuoju slaptažodžiu cool.gif

Čia mano pirmieji bandymai. Labai atsiprašau, kad keliu jau beleką blush2.gif , bet taip džiaugiuosi, negaliu sulaukt reikiamo momento, tai fotkinu vaikus kuo greičiau doh.gif
Kažkaip buvau įpratusi, vaikus fotkindama, net atsigulti unsure.gif , o štatyvas taip žemai nenusileidžia smile.gif . Vis dar neišmokstu gerai sufokusuot. Bet išmoksiu pioneer.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 04 gruodžio 2007 - 18:21
Elina, jaučiuosi kažkiek giminingai, nes į kairę ir dešinę su nauju objektyvu pleškinu šiandien. per savaitgalį turiu apsispręsti, ar perku.. objektyvas, berods panašus į Tavąjį..biggrin.gif
bent jau fotike vaizdas visai kitoks, negu su kitiniu. grybukas atrado..biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 gruodžio 2007 - 18:24
QUOTE(sayonara @ 2007 12 04, 19:23)
Elina, jaučiuosi kažkiek giminingai, nes į kairę ir dešinę su nauju objektyvu pleškinu šiandien. per savaitgalį turiu apsispręsti, ar perku.. objektyvas, berods panašus į Tavąjį..biggrin.gif

įkelk foto 4u.gif
Atsakyti