Seikos mamos,busimos mamos arba dar net ne mamos, noreciau paparasyti visu Jusu pagalbos. Turiu toki puslapi www.sentimentai.lt, man butu labai svarbu suzinoti Jusu visu nuomone isgirsti Jusu komentarus bei kritika apie tai kas ten parasyta. Siame puslapyje galite rasti visai zvieziu ir nepublikuotu foto darbu, eilerasciu, straipsniu, ese...Tuo paciu gal ir pacios kazka pasiulytumete, jeigu rasote, fotografuojate
Taigi, laukiu Jusu palaikymo, kritikos,nuomones
QUOTE(bitemaja1 @ 2007 12 04, 15:14)
Seikos mamos,busimos mamos arba dar net ne mamos, noreciau paparasyti visu Jusu pagalbos. Turiu toki puslapi www.sentimentai.lt, man butu labai svarbu suzinoti Jusu visu nuomone isgirsti Jusu komentarus bei kritika apie tai kas ten parasyta. Siame puslapyje galite rasti visai zvieziu ir nepublikuotu foto darbu, eilerasciu, straipsniu, ese...Tuo paciu gal ir pacios kazka pasiulytumete, jeigu rasote, fotografuojate
As ne busima mama, bet labas
Tu turbut susidarei nuomone, kad mes sedim cia issizioje ir laukiam, kol kas nors paprasys pakomentuot kokias nors nuotraukas, ese ir eilerascius? Kai niekas nepraso, komentuojam lietuvos ryto zurnalistu reportazus. Taigi tu mus isgelbejai nuo neidomaus komentavimo ir mes galesim pasidziaugt visi.
Tema vadinasi ne "komentuojame uz dyka", o "mokomes fotografuoti".
http://www.supermama...?...7872&st=575
Paziurekit kur off topic nuotrauka, issiregistravo...
Siaip tai as siandien vietoj darbo visus pirmam puslapy surasytus narius sutikrinau, ar neissiregistrave... siokia tokia tvarka galvoj noriu isivest
Siaip tai as siandien vietoj darbo visus pirmam puslapy surasytus narius sutikrinau, ar neissiregistrave... siokia tokia tvarka galvoj noriu isivest
QUOTE(peppi @ 2007 12 04, 15:05)
kam nepavyksta nufotkinti balto lapo - fokusuokite rankiniu
o man objektyva sutaise
o man objektyva sutaise
egi kas buvo jam?
Papildyta:
QUOTE(de Nada @ 2007 12 04, 15:25)
norėčiau į sarašą Westa - Nikon D40 18-55mm
QUOTE(westa @ 2007 12 04, 15:27)
buvo pastriges kai saltyje fotkinom drauge su Sayonara o matyt per stipriai sukau stringanti ir nulauziau...
tris savaites gyvenau be jo ir imu rimtai svarstyti isigyti antra, kad nelikti sitaip ant ledo jeigu ka
tik pinigelius reikia sukaupt o kokio noriu jau senokai zinau
man tai uztenka, kad as irasyta o kokia pas mane technika manau nesvarbu
QUOTE(de Nada @ 2007 12 04, 15:25)
Westa irgi buvo išsiregistravus bet sugrįžo
QUOTE(westa @ 2007 12 04, 12:16)
sayonara tai jau Taves prašysiu man į AŽ .. Kai prisijungs koks naujokas, tada aš jam rašysiu ..
pasivėlinau
QUOTE(peppi @ 2007 12 04, 15:05)
o man objektyva sutaise
yeee... ciocė vėl su fotiku, saugokitės..
ai, tiesa, ačiū visiems atsakiusiems apie mano pabandymui gautą objektyvą
ty. ačiū niekam, nes niekas neišreiškė nuomonės
QUOTE(sayonara @ 2007 12 04, 16:02)
ai, tiesa, ačiū visiems atsakiusiems apie mano pabandymui gautą objektyvą
eeeiii, tik nereikia vėl pradėt parintis aš, pvz., nemačiau be to, tiek kompetencijos neturiu šnekėt apie objektyvus.