Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 12 04, 11:05)
šiaip labai daug ten lankosi ir iš šalies žmonių per google, per SM, per blogger.com, e-mailais persiunčia linkus... statistika kaip ką tik gimusiam blog'ui pakankamai aukšta  ax.gif virš 400 unikalių prisijungimų  4u.gif vadinasi nauda vienokia ar kitokia yra  ax.gif

gal gali pakartoti adresą? 4u.gif

p.s. aš ką tik gavau pasibandymui objektyvą Canon EF 50 mm f1.4 ultrasonic. Ką manot? grybukui tinkamas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 04, 11:05)
šiaip labai daug ten lankosi ir iš šalies žmonių per google, per SM, per blogger.com, e-mailais persiunčia linkus... statistika kaip ką tik gimusiam blog'ui pakankamai aukšta  ax.gif virš 400 unikalių prisijungimų  4u.gif vadinasi nauda vienokia ar kitokia yra  ax.gif

sansara, jei dėl blogo. Neturėjau paskutinėmis dienomis laiko ten lįsti, bet gal nemėtom temų. Pvz. visos nuorodos apie PS tegu bus vienoj temoj, visos nuorodos su patarimais pradedantiesiems irgi vienoj. Nes kai sukuriamos kiekvienai nuorodai naujos temos, bus vėl išmėtyta informacija.
Atsakyti
http://fotografuojam.blogspot.com/

dejavu, bet ar verta redaguot lapkričio mėn žinutę? pvz nusikelia ji į antrą psl. aš asmeniškai tikrai nesitikėčiau ten rasi naujos info, papildymo kažkokio... todėl ir ėmiau kartoti... gal bent mėnesio ribose galima atnaujinti g.gif bet lįsti į kažkelintą puslapį ir įmesti vieną nuorodą, tai bus taip, kad jos net niekas nepastebės. jei žmogus ištyrinėjęs blogą, jam grįžti prasmės nebėr. o jei pasijungia po kurio laiko ir pamato papildymą, jam užteks tik tas naujas nuorodas peržiūrėt g.gif
šiaip kaip daugumai geriau taip tegu ir būna. kad ims pasimetinėt - gal ir tiesa, bet jei gulės lapkričio mėn be naudos - irgi ne išeitis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 12 04, 11:19)
http://fotografuojam.blogspot.com/

dejavu, bet ar verta redaguot lapkričio mėn žinutę? pvz nusikelia ji į antrą psl. aš asmeniškai tikrai nesitikėčiau ten rasi naujos info, papildymo kažkokio... todėl ir ėmiau kartoti... gal bent mėnesio ribose galima atnaujinti  g.gif bet lįsti į kažkelintą puslapį ir įmesti vieną nuorodą, tai bus taip, kad jos net niekas nepastebės. jei žmogus ištyrinėjęs blogą, jam grįžti prasmės nebėr. o jei pasijungia po kurio laiko ir pamato papildymą, jam užteks tik tas naujas nuorodas peržiūrėt  g.gif
šiaip kaip daugumai geriau taip tegu ir būna. kad ims pasimetinėt - gal ir tiesa, bet jei gulės lapkričio mėn be naudos - irgi ne išeitis  doh.gif

na būtų tik kelios pagrindinės temos, kurios vis papildomos naujomis nuorodomis. Jei kam reikia pamatyti kas nauja, paprasčiausiai galima spausti galines nuorodas. Nzn man taip atrodo. Nes jei kiekvienai nuorodai po naują temą, bus tų temų be proto daug.
Atsakyti
zuvialia, dar kartą ačiū už paaiškinimus. dar nedaėjau iki fotoaparato savo, bet bandysiu ..

Važiuosiu šiandien į kursus, kaip tik šalia fotoprekėsm užeisiu pažiūrėt ar turi ir kiek kainuoja ta balta lentutė.. Man popierius greit nusibaigtų kišenėse arba būtų panaudotas pagal arba ne pagal paskirtį smile.gif

Kaip ir Elina, norėčiau objektyvo portrėtams ir makro fotografuoti .. Vagi bėda, ne visi tinka . Griebčiau Nikkor 85/ f1,8 bet autofokuso nėra unsure.gif unsure.gif

ir dar -kur perkat optiką? Čoa kas Lietovoj gyvenat.. Ar verta ieškot iš kokios Amerikos atvežtinių?

Tai kaip su namų darbais mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 04 gruodžio 2007 - 11:34
QUOTE(westa @ 2007 12 04, 11:32)
Tai kaip su namų darbais mastau.gif

aš galiu įdėti, bet tikrai nenuspręsiu dėl slaptažodžio suteikimo ax.gif

p.s. kaulink kaulink, kol duos.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 04, 11:46)
aš galiu įdėti, bet tikrai nenuspręsiu dėl slaptažodžio suteikimo  ax.gif

p.s. kaulink kaulink, kol duos.. biggrin.gif

mastau.gif tai kaip čia dabar ...padaryt ... tai gal tada kokį terminą į taisykles įtraukit blush2.gif .. Net nežinau kiek dabar laukt unsure.gif

O ir ND stengiaus padaryt, nes galvojau, kad galima dalyvaut unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 04, 11:59)
mastau.gif tai kaip čia dabar ...padaryt ... tai gal tada kokį terminą į taisykles įtraukit  blush2.gif .. Net nežinau kiek dabar laukt  unsure.gif

O ir ND stengiaus padaryt, nes galvojau, kad galima dalyvaut  unsure.gif

nu žinok prašyk ne manęs, aš čia pati grybas ir naujokė smile.gif

gal Sansara nuspręstų? jos tema ND....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 12 04, 12:00)
nu žinok prašyk ne manęs, aš čia pati grybas ir naujokė smile.gif

gal Sansara nuspręstų? jos tema ND....smile.gif

Tikrai smile.gif .. Sansara, visos viltys į Tave smile.gif .. beje gal albume galima uždėt slaptažodį svečiui - kai gali piūrėt, bet negali komentuot, trint.. Tada naujokai kokį mėn galėtų juo naudotis, o po to, ksakant įrodę savo tinkamumą jau gautų ir tą geresnį smile.gif
Atsakyti
na, tai gal tiesiog prabalsuojam... Kas uz tai, kad Westa gautu ND slaptazodi? As UZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 12 04, 12:07)
na, tai gal tiesiog prabalsuojam... Kas uz tai, kad Westa gautu ND slaptazodi? As UZ  smile.gif

aš irgi už. (tai kad nieko ten tokio baisiai slapto ir nėra)
Atsakyti
tebūnie ir aš UŽ. tik neišsiųsiu AŽ, kas nors kitas tuo pasirūpinkit. mano ėdrūniukui bėgu pietų ruošt doh.gif

ok dejavu, sutvarkysiu iki vakaro 4u.gif
Atsakyti