ačiū labai ..ir taip ir taip išėjo
Nu neužsitarnausiu dalyvaut konkurse, teks čia dėt foto
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 03, 21:34)
Sansara, tau tinka? ar geriau vėliau?
aš prisijungsiu, kai tik galėsiu. galit pradėt be manęs gal pažinsiu nusiųsiu biteimajai savo tel. jei ką, susižinosim
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 03, 22:20)
dėkui. Taip, atšaukiau kelionę, nes iki šeštadienio tikrai nepasveiksiu, geriu jau antibiotikus. O esu baisiai lepi , tuoj koks plaučių uždegimas prisimeta. Po Naujų važiuosim į Tailandą. O taip laukiau, net sapnavau
QUOTE(bite maja @ 2007 12 03, 20:42)
ir dar vieną nuotrauką parodysiu
Iš tiesų gaila, kad griūna. Šiaip puikus kadras, toks bitemajiškas
Važiuok dabar, bite maja, į Kauną ir lipk ant kalno Parodytum mums ir jį kitaip. Tada i Klaipėdą (nors ten kalnų nėra).
Aš rimtai. Tokio Vilniaus, kaip tavo nuotraukose, dar nemačiau.
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 20:58)
perskaičiau įdėmiai ir jau senai pirmą puslapį.. bet man nieko nesako tie punktai . Čia foto įdėt, nusiųst kam nors, ar įdės kas nors ar pačiai įdėt ..
Smagu, kad nors kažkas iš naujokų pirmą puslapį skaito
QUOTE(Elina @ 2007 12 03, 23:00)
dėkui. Taip, atšaukiau kelionę, nes iki šeštadienio tikrai nepasveiksiu, geriu jau antibiotikus. O esu baisiai lepi , tuoj koks plaučių uždegimas prisimeta. Po Naujų važiuosim į Tailandą. O taip laukiau, net sapnavau
Tai matyt sia savaite ir mini meet'as atsaukiamas?
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 22:02)
niu niu niu... jau cia akmenukas i mano darza... tad pasakysiu, kad perskaiciau labai atidziai ir dar net sugebu mokytis is ten pateiktu nuorodu i senas temas
cia siaip ne i tema, bet negalejau nepasisakyt
Važiuok dabar, bite maja, į Kauną ir lipk ant kalno Parodytum mums ir jį kitaip. Tada i Klaipėdą (nors ten kalnų nėra).
iš tiesų .. kažkaip niekada nejaučiau įpatingų jausmų Vilniuj, o vagi kaip gražu... Va dar į Rygą pavažiuot vertėtų .. ten irgi yra dirvos pasireikšti.. kada nors teks savo šunų parodas su tokia fotosesija suderint .
Dabad galvoju kur čia užsikabaroti Klaipėdoj.. Jaučiu į Šilumos tinklų kaminą .. Arba gi į K pastato viršutinę terasą
o , kad neskaito tai apsirinki.. aš temas visas peržiūrėjau ir net Tavo žuvėdrą kažkurioj tokią neblogą mačiau
Iš tiesų gaila, kad griūna. Šiaip puikus kadras, toks bitemajiškas
prajuokinai
lyg ir patiesinau.
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 03, 22:06)
niu niu niu... jau cia akmenukas i mano darza... tad pasakysiu, kad perskaiciau labai atidziai ir dar net sugebu mokytis is ten pateiktu nuorodu i senas temas
Gink dieve
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 22:10)
o , kad neskaito tai apsirinki.. aš temas visas peržiūrėjau ir net Tavo žuvėdrą kažkurioj tokią neblogą mačiau
Reiktų pačiam pasiskaityt, nes niekaip nepamenu, kas ten per žuvėdra
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 22:14)
bene cielos trys jos foto buvo.. nu nebent ten ne žuvėdra nu žodžiu paukštis kažikokis, matyt šdiedskas koks nors..
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 22:14)
uzpuolem ane?