Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

ačiū labai ..ir taip ir taip išėjo bigsmile.gif

Nu neužsitarnausiu dalyvaut konkurse, teks čia dėt foto mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 03, 21:34)
Sansara, tau tinka? ar geriau vėliau?

aš prisijungsiu, kai tik galėsiu. galit pradėt be manęs mirksiukas.gif gal pažinsiu lotuliukas.gif nusiųsiu biteimajai savo tel. jei ką, susižinosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 12 03, 22:20)
Sveik greiciau:) Ir negi del gripo Tailando atsisakei?

dėkui. Taip, atšaukiau kelionę, nes iki šeštadienio tikrai nepasveiksiu, geriu jau antibiotikus. O esu baisiai lepi verysad.gif , tuoj koks plaučių uždegimas prisimeta. Po Naujų važiuosim į Tailandą. O taip laukiau, net sapnavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 12 03, 20:42)
ir dar vieną nuotrauką parodysiu

Iš tiesų gaila, kad griūna. Šiaip puikus kadras, toks bitemajiškas smile.gif
Važiuok dabar, bite maja, į Kauną ir lipk ant kalno smile.gif Parodytum mums ir jį kitaip. Tada i Klaipėdą (nors ten kalnų nėra).
Aš rimtai. Tokio Vilniaus, kaip tavo nuotraukose, dar nemačiau.

QUOTE(westa @ 2007 12 03, 20:58)
perskaičiau įdėmiai ir jau senai pirmą puslapį.. bet man nieko nesako tie punktai  smile.gif . Čia foto įdėt, nusiųst kam nors, ar įdės kas nors ar pačiai įdėt  smile.gif ..

Smagu, kad nors kažkas iš naujokų pirmą puslapį skaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 12 03, 23:00)
dėkui. Taip, atšaukiau kelionę, nes iki šeštadienio tikrai nepasveiksiu, geriu jau antibiotikus. O esu baisiai lepi verysad.gif , tuoj koks plaučių uždegimas prisimeta. Po Naujų važiuosim į Tailandą. O taip laukiau, net sapnavau verysad.gif

Tai matyt sia savaite ir mini meet'as atsaukiamas?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 22:02)

niu niu niu... jau cia akmenukas i mano darza... tad pasakysiu, kad perskaiciau labai atidziai ir dar net sugebu mokytis is ten pateiktu nuorodu i senas temas mirksiukas.gif
cia siaip ne i tema, bet negalejau nepasisakyt biggrin.gif
Atsakyti

Važiuok dabar, bite maja, į Kauną ir lipk ant kalno smile.gif Parodytum mums ir jį kitaip. Tada i Klaipėdą (nors ten kalnų nėra).

iš tiesų .. kažkaip niekada nejaučiau įpatingų jausmų Vilniuj, o vagi kaip gražu... Va dar į Rygą pavažiuot vertėtų .. ten irgi yra dirvos pasireikšti.. kada nors teks savo šunų parodas su tokia fotosesija suderint g.gif .
Dabad galvoju kur čia užsikabaroti Klaipėdoj.. Jaučiu į Šilumos tinklų kaminą biggrin.gif .. Arba gi į K pastato viršutinę terasą g.gif

o , kad neskaito tai apsirinki.. aš temas visas peržiūrėjau ir net Tavo žuvėdrą kažkurioj tokią neblogą mačiau cool.gif
Atsakyti
Iš tiesų gaila, kad griūna. Šiaip puikus kadras, toks bitemajiškas smile.gif

prajuokinai biggrin.gif

lyg ir patiesinau.
user posted image
Atsakyti
bite maja, mano neįgudus akis aišku nematė jokių ten kritimų, bet aš norėčiau aukštesnės foto, gal daugiau viršaus dar g.gif Kažkodėl man vaizdas plojasi.. gal laikas miegot g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 12 03, 22:06)
niu niu niu... jau cia akmenukas i mano darza... tad pasakysiu, kad perskaiciau labai atidziai ir dar net sugebu mokytis is ten pateiktu nuorodu i senas temas  mirksiukas.gif
cia siaip ne i tema, bet negalejau nepasisakyt  biggrin.gif

Gink dieve smile.gif

QUOTE(westa @ 2007 12 03, 22:10)
o , kad neskaito tai apsirinki.. aš temas visas peržiūrėjau ir net Tavo žuvėdrą kažkurioj tokią neblogą mačiau  cool.gif

Reiktų pačiam pasiskaityt, nes niekaip nepamenu, kas ten per žuvėdra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 03 gruodžio 2007 - 22:14
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 22:14)
Gink dieve smile.gif
Reiktų pačiam pasiskaityt, nes niekaip nepamenu, kas ten per žuvėdra biggrin.gif

bene cielos trys jos foto buvo.. nu nebent ten ne žuvėdra hihihi.gif nu žodžiu paukštis kažikokis, matyt šdiedskas koks nors.. mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 22:14)
Gink dieve smile.gif

uzpuolem ane? biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti