Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti

Dėl susitikimo smile.gif kaip nusprendžiam? jau gavau Desiree žinutę, tai teiraujasi, koks buvo mūsų nutarimas smile.gif
Tada klausimas - kada tinka? 18val? 19val? vieta kai supratau tinka Vokiečių čili kaimas (nors man mieliau tarkim būtų koks Piza Jazz vokiečių g.. ax.gif )
Atsakyti
Labai gaila, bet i Lietuva griztu tik gruodzio 22, taigi sudalyvaut siame susitikime negalesiu. Bet va turiu vilties, kad i Zuvialios proga organizuojama susitikima man pavyks atlekt ir su jumis gyvai susipazint ax.gif

Gero jums susitikimo, linkejimai Desiree. 4u.gif
Atsakyti
Sansara kai atsirasi, papasakok apie ND taisykles.. kur, kas ir kaip smile.gif .. bandysiu sudalyvaut..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 20:22)
Sansara kai atsirasi, papasakok apie ND taisykles.. kur, kas ir kaip  smile.gif .. bandysiu sudalyvaut..

Aš ne Sansara, bet atsakysiu - pirmą kiekvienos temos puslapį perskaityti rekomenduojama tongue.gif

Namų darbai:
1) į namų darbų albumą dedami TIK per tas dvi savaites atlikti darbai
2) jiems atlikti duodamas 2 sav. laikotarpis.
3) darbai talpinami iki antradienio 20 val.
4) balsavimas iki trečiadienio 20 val. (Lietuvos laiku
5) balsuojam už namų darbų foto 5 balų sistema: geriausia foto 5 balai (rašoma komentare po foto), antra pagal gerumą - 4 balai ir t.t.
6) naują temą skelbia daugiausiai balų surinkusios foto autorius
7) balsuoti gali ir nariai nedalyvavę namų darbų temoje su savo foto

Namų darbų albumas guli užrakintas sudėtingu slaptažodžiu, kuris naujokams pirmą dieną po prisijungimo nedalinamas į kairę ir į dešinę. Susipažinkime, susidraugaukime ir nei vienam nebus atsakyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 03 gruodžio 2007 - 20:40
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 12:22)
papasakok apie ND taisykles.. kur, kas ir kaip  smile.gif .. bandysiu sudalyvaut..

ND yra padeti po uzraktu mirksiukas.gif ir naujokai turi uzsitarnauti slaptazodi, jei galiu taip issireiksti g.gif ta prasme, negauna jo bet kas, nes buvo prasideje visokios nesamones, istrinti komentarai ten, anoniminiai piktoki komentarai ir dar kazkas... ax.gif
jei turi nuotrauka, gal kas nors is cia esanciu tau ja idetu i ND, o gal kas ir slaptazodi tau pakuzdes jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 03 gruodžio 2007 - 20:40
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 12 03, 18:54)
Dėl susitikimo smile.gif kaip nusprendžiam? jau gavau Desiree žinutę, tai teiraujasi, koks buvo mūsų nutarimas smile.gif
Tada klausimas - kada tinka? 18val? 19val? vieta kai supratau tinka Vokiečių čili kaimas (nors man mieliau tarkim būtų koks Piza Jazz vokiečių g.. ax.gif )

na, tai ką - susitinkam ketvirtadienį apie 18 val. dėl vietos man jokio skirtumo. galim ir Pizza Jazz ax.gif bet tik dabar aš galvoju, kur Vokiečių g. yra Pizza Jazz? g.gif blush2.gif

ir dar vieną nuotrauką parodysiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 03 gruodžio 2007 - 20:43
QUOTE(sillwio @ 2007 12 03, 20:38)
Aš ne Sansara, bet atsakysiu - pirmą kiekvienos temos puslapį perskaityti rekomenduojama tongue.gif

Namų darbai:
1) į namų darbų albumą dedami TIK per tas dvi savaites atlikti darbai
2) jiems atlikti duodamas 2 sav. laikotarpis.
3) darbai talpinami iki antradienio 20 val.
4) balsavimas iki trečiadienio 20 val. (Lietuvos laiku
5) balsuojam už namų darbų foto 5 balų sistema: geriausia foto 5 balai (rašoma komentare po foto), antra pagal gerumą - 4 balai ir t.t.
6) naują temą skelbia daugiausiai balų surinkusios foto autorius
7) balsuoti gali ir nariai nedalyvavę namų darbų temoje su savo foto

Namų darbų albumas guli užrakintas sudėtingu slaptažodžiu, kuris naujokams pirmą dieną po prisijungimo nedalinamas į kairę ir į dešinę. Susipažinkime, susidraugaukime ir nei vienam nebus atsakyta 

perskaičiau įdėmiai ir jau senai pirmą puslapį.. bet man nieko nesako tie punktai smile.gif . Čia foto įdėt, nusiųst kam nors, ar įdės kas nors ar pačiai įdėt smile.gif ..

wicked, ačiū smile.gif

bite maja
gražu smile.gif .. gal gali pakuždėt, kaip uždėt rėmelį PS.. Žinau iki to momento, kur mode - border, tada nusistatai rėmelio storį.. o toliau sustojau.. Į AŽ gal , kad neteršt eterio.. Labai būč dėkinga blush2.gif
Atsakyti
sveikuciai... na as savaitgali kankinau fotoaparata (mokiausi wb nustatymu, iso ir visu kitu fotiko galimybiu, kuriomis dorai nesinaudojau), bet zinoma rezultatais, t.y. nuotraukomis esu nusivylus.... bet nepasiduodu ir toliau kankinsiu ji kol pasieksiu norima rezultata...

dar neskaiciau ka prikalbejot naudingo ir ka grazaus parodet.... bet bandysiu, tik kad sveikata ir mano jau suslubavo....

ka maciau tai paskutine Bites majos nuotraukyte.... iskart uzkliuvo, kad viskas svyra i desine puse, as tiesinciau... bet spalvos, kontrastas ir miestas man patinka.... biggrin.gif
Papildyta:

del susitikimo ketvirtadieni as bandysiu jungtis 4u.gif bet ziuresiu ar sveikata nepabloges..... tad 50/50..... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 03 gruodžio 2007 - 21:17
QUOTE(Elina @ 2007 12 03, 09:39)
clap.gif vyras išsitarė, kad gausiu dovanų naują objektyvą clap.gif . Dabar yra kitinis, eilinis, koks būna prie Canon. Kokį užsiprašyti, kuris LT būtų? rolleyes.gif  Dar trikojį nusipirksiu, nes dabar jau man jo labai reikia blush2.gif ( O kaip jūs tą trikojį stovą? visur nešiojatės su savim? Ir į keliones vežatės? unsure.gif )
Beje, į Tailandą nebeišvažiuoju verysad.gif . Sergu, geriu antibiotikus, visą naktį nemiegojau, kosėju verysad.gif

Sveik greiciau:) Ir negi del gripo Tailando atsisakei?
QUOTE(fotolama @ 2007 12 03, 14:48)
Noriu duoti porą pastabų dėl susitikimo vietos ir laiko:

1. Specialiai sugalvojot tokį laiką, kad niekas, išskyrus vilniečius negalėtų sudalyvauti?

2. Būtų daug įdomiau, jei tai būtų susitikimas kokioje nors „fotogeniškoje“ vietoje, dienos metu: ne tik susitiktumėt bet ir pafotografuotumėt — būtų tikras fotografių mytas, o ne eilinis supermamų susibėgimas kabake...
Na taip kokia labiau priimtina diena ir as gal atlekciau paemes pora - trejeta Klaipedieciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2007 12 03, 20:58)
bite maja [/b] gražu  smile.gif .. gal gali pakuždėt, kaip uždėt rėmelį PS.. Žinau iki to momento, kur mode - border, tada nusistatai rėmelio storį.. o toliau sustojau.. Į AŽ gal , kad neteršt eterio.. Labai būč dėkinga  blush2.gif

aš ne bitėmaja, bet atsakysiu kaip aš darau. mirksiukas.gif
pažymių visą nuotrauką ctrl+A
tada einu edit ir pasirenku Stroke
ten užduodu spalvą ir storį. darau inside, nes outside neišeina, lyg ir canvas size reikia keisti g.gif bet aš ne specas. moku tik elementariausią užsidėt.

dar čia yra nuoroda kaip meniškesnį susikurti mirksiukas.gif http://tutorials.wat...nted_frame.html

dėl ND. kokia prasmė dėti į ND foto, jei neturi priėjimo. negalėsi pažiūrėt nei kaip įvertinta, nei kaip atsiliepta... bet didelį žingsnį pirmyn žengei 4u.gif matėm foto, matėm klausimų apie fotoapratus, reguliavimus. keep going ir viskas bus ok, net nepastebėsi kai senbuve paliksi 4u.gif

man tinka ir Pizza jazz. ji yra toj vietoj kur anksčiau ericsono atstovybė buvo. virš optikos salono. netoli žemaičių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 gruodžio 2007 - 21:23
QUOTE(Sansara @ 2007 12 03, 21:22)
aš ne bitėmaja, bet atsakysiu kaip aš darau.  mirksiukas.gif
pažymių visą nuotrauką ctrl+A
tada einu edit ir pasirenku Stroke
ten užduodu spalvą ir storį. darau inside, nes outside neišeina, lyg ir canvas size reikia keisti  g.gif bet aš ne specas. moku tik elementariausią užsidėt.

dar čia yra nuoroda kaip meniškesnį susikurti  mirksiukas.gif  http://tutorials.wat...nted_frame.html

dėl ND. kokia prasmė dėti į ND foto, jei neturi priėjimo. negalėsi pažiūrėt nei kaip įvertinta, nei kaip atsiliepta... bet didelį žingsnį pirmyn žengei  4u.gif matėm foto, matėm klausimų apie fotoapratus, reguliavimus. keep going ir viskas bus ok, net nepastebėsi kai senbuve paliksi  4u.gif

man tinka ir Pizza jazz. ji yra toj vietoj kur anksčiau ericsono atstovybė buvo. virš optikos salono. netoli žemaičių  4u.gif

ačiū už paaiškinimą, einu bandyt...

o tai ką, dalyvaut negalėsiu mastau.gif ...manau žinučių kiekis forume galėtų būt kokia ale rekomendacija, kad nieko neprikiaulinsiu albume ax.gif
Atsakyti
Tai tada sutariam:

18 val, Ketvirtadienį, Pizza Jazz Vokiečių g. (prie Žemaičių kaip Sansara ir parašė)

Sansara, tau tinka? ar geriau vėliau?

Westa, aš rėmą dedu tik baltą, tai darau taip - sumažinu nuotrauką iki reikiamo dydžio, tada Canvas size - didinu abu duomenis 50 pikseliu, nustatau, kad canvas būtų baltos spalvos, taip ir gaunasi smile.gif

Bite, nuotrauka tikrai griūva... bet gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 03 gruodžio 2007 - 21:36