QUOTE(Medinis @ 2006 12 19, 11:22)
Sandrag, iš kokio medžio abi su pusesere iškritot? Taigi nueikit į CMB ir viską jums paaiškins. Jei santuoka registruota CMB, tai ir skyrybos vyks teismo keliu, lygiai taip pat, kaip buvo tau. Tegu kreipiasi į paprastą "skyrybų" advokatą, tas surašys popierius skyryboms bendru sutarimu, tegu pasidalina turtą, užtvirtina pas notarą, sutaria dėl vaikų (jei yra) išlaikymo ir viskas.
Medini, as del nieku zmoniu netrukdau ir temos neskelbiu. Is medzio neiskritus nei as, nei pussesere. Ka daryti, jei civiline santuoka registruota BAZNYCIOJE? Va koks klausimas. Kai registruotos jos CMB-man ir taip aisku, kaip jas nutraukti. Pas advokata jau buvome-jis atsisako pagelbeti, nes pralaimejo analogiska byla. CMB is viso peciais skliaudo. Kreipesi pussesere net i teiseja Klaipedos mieste(ten gyvena)-irgi suokia ta pati, kad isardyti gali TIK baznycia, be jos sutikimo net bylos nekels. O stai mano buves tvirtina, kad taip, tikrai tokia situacija buvo, bet skaites simet, kad Auksciausias teismas prieme sprendima del tokiu civiliniu santuoku iregistruotu baznycioje. Bet kur ieskoti man, eilinei mirtingajai, tokio straipsnio-neismanau. Tai jei gali pagelbeti ir surasti ta straipsni-tai buk geras, padek, jei nezinai ir negirdejai tokio straipsnio-nuo komentaru susilaikyk
Jei turetume to Auksciausio teismo sprendima ir sugebetume juo pamosikuoti advokatu pries nosi-bylos jis imtusi.