QUOTE(valdenis @ 2011 01 18, 21:24)
mergiona man patinka su jumis diskutuoti jus taip protingai isdestot savo argumentus ir nuomone
tikiuosi jus ne perkiltine prasme Man butent uzkliuna tas anuliavimas, jei butu imano nutraukt santuoka, kazkokiom labai rimtom ir isskirtinem aplinkybem (pvz abortas pries sutuoktinio valia man atrodo rimta priezastis) manau butu daug saziningiau, antru, giliai tikinciu zmonu/ vyru atzvilgiu. Bet butent isskirtiniais atvejais. O anuliavimas... nezinau kiek unifikuota ceremonija, bet angliskai tikrai pasako tos zodzius: "jei kas zino priezasti, kodel sie zmones negali butu sutuokti lai prabila dabar arba nutyla amziams"- tai iseina, joks "nuslepimas tiesos" negali buti argumentas anuliavimui.
O as pati daug labiau domejausi "issikrikstyjimo" galimybem. Vat tokiu nera, nors del to, kad krikstyjamas kudikis tikrai uz savo veiksmus neatsako jokiu abejoniu turbut nekyla, o vat jam kriksto "atsaukt" negalima. Tai man tas santuokos anuliavimas (kur visgi samoningi, sveiko proto suauge zmones duoda izadus) ir atrodo nesaziningas.