Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos ir bažnyčia

QUOTE(brangute @ 2010 08 23, 18:25)
Nuėjot į kuriją ir nunešėt pareiškimą, pradėjo bylą ir negavot atsakymo ar kaip?

Kreiptis dar karteli, nes vienoks ar kitoks atsakymas turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(brangute @ 2010 08 23, 18:25)
Nuėjot į kuriją ir nunešėt pareiškimą, pradėjo bylą ir negavot atsakymo ar kaip?

nera atsakymo. as gyvenu JAV, kai skambinau sake laukit, apklausim. doh.gif Jau kelis metus laukiu.... biggrin.gif
Atsakyti
Turėtų šiaip apklausti, jei byla užvesta.
Atsakyti
sveikos noriu paklausti,kiek trunka baznyt sant anuliavino procesas?kokiu reikia dokumentu,nes baznyt santuokos liudijimo as neturiu..civil esu issituokusi,gyvenu su kitu zmogumi,auginam ir bendra vaikuti,pirmas vras paliko mane nestumo4 men.ar tai butu svari priezastis skirtis?tarkim kad nenorejo vaikuciu ir pastojus paliko?

ir ar visame tam skyrybu procese dalyvauja abu?ar teks man su juo matytis?

aciu kas atsakys
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 09 20, 07:52)
sveikos noriu paklausti,kiek trunka baznyt sant anuliavino procesas?kokiu reikia dokumentu,nes baznyt santuokos liudijimo as neturiu..civil esu issituokusi,gyvenu su kitu zmogumi,auginam ir bendra vaikuti,pirmas vras paliko mane nestumo4 men.ar tai butu svari priezastis skirtis?tarkim kad nenorejo vaikuciu ir pastojus paliko?

ir ar visame tam skyrybu procese dalyvauja abu?ar teks man su juo matytis?

aciu kas atsakys

Pati tinkamiausia priezastis. Turetu nebut jokiu problemu isskiriant. Kazkur turejau susirasius tas priezastis g.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 09 20, 08:24)
Pati tinkamiausia priezastis. Turetu nebut jokiu problemu isskiriant. Kazkur turejau susirasius tas priezastis g.gif

labai butu aciu jei sarasiuka rastumet blush2.gif

gal man nuvaziuoti pasikonsultuot reiktu?nes jei skirybu procesas kelis metus vyks tai vargu ar rysiuos tam..susidurt su tuo zmogumm ir pora metu dalyvauti visame tame nenoreciau..
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2010 09 20, 12:08)
labai butu aciu jei sarasiuka rastumet blush2.gif
gal man nuvaziuoti pasikonsultuot reiktu?nes jei skirybu procesas kelis metus vyks tai vargu ar rysiuos tam..susidurt su tuo zmogumm ir pora metu dalyvauti visame tame nenoreciau..

Susidurt neteks. Kviečia kiekvieną atskirai pokalbiui, liudininkus taip pat atskiraio kviečia pokalbiui ir jie prisiekia, kad niekam nepasakos apie ką buvo kalbėta.
Atsakyti
butu gerai, jai kas parasytu tas priezastis ?? kada baznytine santuoka anuliuojama??
Atsakyti
galimos anuliavimo priežastys jei prieš santuokos sakramentą... pabrėžiu PRIEŠ... kuris nors iš sutuoktinių nebuvo pasikrikštiję Katalikų bažnyčioje, jiedu yra susaistyti giminystės ryšiais ar nuotaka buvo pagrobta norint susituokti, o gal jau anksčiau vienas jų buvo susaistytas santuokos įžadais prieš Dievą... tai vadinamosios svarbiausios priežastys... bet taip pat jei... vienas sutuoktinių sąmoningai nenori turėti palikuonių ir melavo kitam apie pasiryžimą vaikų susilaukti, kitas sutuoktinis gali pareikalauti skyrybų, santuoka negalioja ir tokiu atveju, jei ji buvo grįsta melu ir santuokiniai elementai buvo paminti nuo pat pradžios. Svarbiu melu gali būti laikomas sunkios ligos nuslėpimas ar vyro impotencija.
Atsakyti
sveiki,

man paciai pries 2 metus anuliavo baznytine santuoka. Jeigu jau kreipetes del baznytines santuokos anuliavimo ir pateikete visus reikalingus dokumentus, tai tikrai byla yra uzvesta ir tikrai busite apklausta. priezastys, kuriu pagrindu anuliuojama baznytine santuoka , labai gerai isdeste virs manes esantis dalyvis, tik noriu papildyti, bent jau man taip sake tribunolo notare, kad viena is pagrindiniu priezasciu, tai, kad su buvusiu vyru neturite nepilnameciu vaiku arba isvis ju neturite. Buten si priezastis ir paspartino mano bylos isnagrinejima.kviecia visus dalyvius atskirai, tik paskui, kai jau buna surinkta visa informacija,visi bylos faktai buna atskleisti ir salys informuojamos kad gali su jais susipazinti(cia as dabar cituoju is savo teismo sprendimo dokumento), bet vykti nebutina. dabar pacituosiu kokia buvo nustatyta mano ginco formuluote taip pat del siu priezasciu ir santuoka nutraukta:Ar petro petraicio ir onos onaitytes santuoka negalio del jos sakramentaliskumo nesuvokimo, pagrindiniu santuokos teisiu ir pareigu faktinio atmetimo, kas pasireiske per atsakovo neistikimybe ir priklausomybe nuo tevu, pagal kanonu teises tokius tai straipsnius".
turesite nurodyti ir liudytojus, kurie bus apklausti, taip pat ir sumoketi reikes, kazkur 120 ar 190 lt., dabar jau nepamenu. o santuokos liudijimas yra butinas, jei jo neberandate, tai vykite kur tuoketes ir ten jums isduos dublikata.
Atsakyti
as irgi ruosiuosi eiti i baznytini teisma del santuokos paskelbimo negaliojancia
QUOTE(brangute @ 2005 03 16, 12:28)
sveikos,
Mune, tu gali eiti ispazinties jei su kitu vyru nesi susituokus civilinej metrikacijos. O dabar, kai gyveni viena, tuo labiau gali.
Neturiu dabar kada rasyti daug sita tema, jei ka domins parasysiu daugiau, bet santuoka anuliuoti imanoma ir tai nera teorija. Zinau apie tai nemazai, nes studijavau teologija. Trumpai galima nusakyti taip, tai ne skyrybos, bet pripazinimas, kad santuoka, taip kaip ja supranta Baznycia niekada nera ivykus. Baznycia pripazysta esminius santuokos gerius -vaikus, meile ir dar vienas yra(nepamenu, galiu paieskot kam idomu)Jei kuris nors vienas sutuoktinis iki santuokos turejo nora neturet vaiku is viso, tai jau pagrindas anuliuot santuoka.
Asmeniskai galiu pasakyt, kad as padavus savo byla i Baznytini teisma. Kaip bus nezinau, bet noreciau buti laisva. Koks bus atsakymas galesiu informuot smile.gif Ispazinties einu. Komunijos taip pat, nes nesu antra karta susituokus. Esu tikinti, man tai be galo svarbu.
Jei kam idomu, rasykit i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 10 sausio 2011 - 14:31
laba diena mane domina si tema nes vyras turi baznytine santuoka bet mes esme susituoke civilineje 5metus jau turim 2 vaikucius ir is pirmos santuokos nepilnamete susituoke tik del tevu baznycioje ir vaikelio tuokesi budama nescia tai kiek supratau jai yra vaikelis tai neskiria g.gif
Atsakyti