Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos ir bažnyčia

QUOTE(Idava @ 2010 04 02, 14:47)
o gyvenimiška patirtis neapsiriboja nutrūkusių santykių skaičiumi. yra ir kitokių išbandymų gyvenime.

kai paskelbi kažkokią bėdą forume, visada atsiras ir tokių kurie nepripažįsta tokios nuomonės ir dėsto savają, tad jei nenori išgirsti kritikos, geriau ir nesiviešinti su savo bėdom. ar įvardinti temoje - tik palaikykit mane, jokiu būdu nereikia kitokių nuomonių.  ax.gif taikau ne konkrečiai jums.e

Toks jausmas, kad tu viena cia tu isbandymu turejus g.gif . Visiems gyvenimas duoda ir gero ir blogo tongue.gif

O kur cia buvo kokia nors beda aprasyta? Ir kas jos nepripazino?
Atsakyti
"as tik suprantu, ta jausma, kai issiskiri ir visas gyvenimas griuna ir kaip sunku yra po to atsistoti..
tai gal nediskutavusios sia tema, geriau padekime ir palaikykime tas, kurioms reikia pagalbos...
ir jei santuokos anuliavimas kazkam tai yra pagalba, tai valio "
nu buvo apie tai kalbama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2010 04 02, 20:09)
geriau padekime ir palaikykime tas, kurioms reikia pagalbos...

Mano palaikymas butu toks, kad dziaukites MOTERYS, atsikrate vyru, kurie jusu neverti.
Ir jei norite nustoti jaudintis ir pradeti gyventi:
SKAICIUOKITE NE PROBLEMAS, O PATIRTUS DZIAUGSMUS bigsmile.gif
Nieks neateis ir nepadarys jusu laimingomis, niekas neatves jums prie duru jums skirto vyro. Kaip sakant, gera sena patarle: kaip pasiklosit, taip issimiegosit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 21:32)
Kaip sakant, gera sena patarle: kaip pasiklosit, taip issimiegosit mirksiukas.gif

aš tą ir sakau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 21:32)
Mano palaikymas butu toks, kad dziaukites MOTERYS, atsikrate vyru, kurie jusu neverti.
Nieks neateis ir nepadarys jusu laimingomis, niekas neatves jums prie duru jums skirto vyro. Kaip sakant, gera sena patarle: kaip pasiklosit, taip issimiegosit mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
norėjau pasiklaust, dėl bažnytinių skirybų reikia kreiptis į tą kunigą kuris sutuokė ar nesvarbu kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 23:32)

pritariu labai geras pamastymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumėnė @ 2010 08 12, 23:52)
norėjau pasiklaust, dėl bažnytinių skirybų reikia kreiptis į tą kunigą kuris sutuokė ar nesvarbu kur?  g.gif

Į Arkivyskupijos kuriją pagal gyvenamąją vietą.
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 08 16, 14:32)

Tai jei Kaune gyvenam tai reikia kreiptis adresu- rotušės a. 14?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 04 02, 22:32)

thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 08 16, 14:32)

as krepiausi... atsakymo jokio doh.gif
Atsakyti
Nuėjot į kuriją ir nunešėt pareiškimą, pradėjo bylą ir negavot atsakymo ar kaip?
Atsakyti