Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos ir bažnyčia

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 30, 10:11)
Papasakok kaip apdairiai rinkaisi vyra  biggrin.gif ? Gal kuriai nors tavo rinkimasis bus kaip pamokymas kaip vyra rinktis. Butu vat kazkokia nauda is sios diskusijos.
Ir tikrai neina cia visos su belekuo i baznycia, kaip tau atrodo biggrin.gif

tiesiog igai draugavom. kartu negyvenom, bet to ir neprireikė, pasirodo.
bet juk jei priėmei tą sakramentą ir pačios esat tikinčios, bei į bažnyčią einat tuoktis ne iš mados, tai turit suprast, kad tą sakramentą tik kartą galima priimt....
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2010 03 30, 14:14)
tiesiog igai draugavom. kartu negyvenom, bet to ir neprireikė, pasirodo.
bet juk jei priėmei tą sakramentą ir pačios esat tikinčios, bei į bažnyčią einat tuoktis ne iš mados, tai turit suprast, kad tą sakramentą tik kartą galima priimt....

Ilgai draugauti tai dar nereiskia, kad bus laiminga santuoka.
O siaip tai nesu nei vedus nei issiskyrus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 30, 14:48)
Ilgai draugauti tai dar nereiskia, kad bus laiminga santuoka.
O siaip tai nesu nei vedus nei issiskyrus biggrin.gif

na taip nereiškia, bet per tris metus gali pažinti žmogų ir suprasti ar čia geras žmogus ar blogas ir ar jums pakeliui.
Atsakyti
Pasakysiu ir aš savo nuomonę...
jau pusę metų dvejoju ar eiti pas kunigą kalbėtis dėl santuokos anuliavimo...tai kertasi su mno pačios požiūriu - ką dievas sujungė, žmogus teneišskiria...
Ir tai tikrai nereiškia, kad dabartinį vyra noriu temptis prie altoriaus, toli gražu, aš noriu padaryti tai dėl savęs...žinoti, kaip mano paaiškinta situacija pasirodys bažnyčiai.

šitoks Idava požiūris yra man visiškai nepriimtinas.
Kiek žmonių, tiek gyvenimų. Ir aš suprantu, kad čia forumas ir galima išsakyti savo požiūrį, bet pati esu nukentėjusi, kai atrodo reikia bent užtariamo žodžio, o tave užsipuola.
Gyvenimas nėra vien juoda ir balta. Nėra vien geri arba blogi vyrai. Jei abu nori gyventi santuokoje, įveiks visas kliūtis ir vienas prie kito prisitaikys.
Juk tirai manau kiekviena tuokiasi ir galvoja, kad čia jos išrinktasis ir su juo nugyvens visą gyvenimą. Bet pasitaiko kitaip. skyrybuose vieno kalto nėra.
Bet tik tiek noriu pasakyti, kad aš dabar suprantu ką reiškia gyventi, kaip šeima, dalintis visais rūpesčiais, ne tik džiaugsmais.
Taip, kad neteiskime kitų ir patys nebūsime teisiami.
Niekada nežinai kaip gyvenimas apsisuks.
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2010 03 30, 17:44)
na taip nereiškia, bet per tris metus gali pažinti žmogų ir suprasti ar čia geras žmogus ar blogas ir ar jums pakeliui.

Bendravimas iki vestuviu, tai tik puse darbo. Kol nera isipareigojimu, kasdienybes, buities, vaiku - daznai viskas kitom spalvom atrodo. Kiek maciau draugiu laimingu iki vestuviu ........ ir kas liko 5 metai po vestuviu ..........
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2010 03 31, 18:36)
na taip, dėl to mes dirbam ir po vestuvių.
tikiu, kad taip neatsitiks. mums abiems ši šeima labai svarbi. tiek vienas kitam, tiek vaikai mums. ir mes vaikams.
mačiau kiek reikėjo, gal net daugiau nei jūs. buvo ir gražių ir negražių dalykų bet reikia mokėt gyvent ir su tuo.

jus ryskiai su roziniais akiniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2010 03 31, 17:42)

jei kažkam gyvenime sekasi geriau nei jums, jūs iš kart darote išvadas, kad man su galva ar su realybės suvokimu negerai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2010 03 31, 17:42)

Kodel jus galvojat, kad Idava su roziniais akiniais? (beje, kaip tuos rozinius suprantat, tipo kad visas gerumas isikalamas i galva, o taip nera?)
Papildyta:
QUOTE(Idava @ 2010 03 31, 17:36)
na taip, dėl to mes dirbam ir po vestuvių.

mačiau kiek reikėjo, gal net daugiau nei jūs. buvo ir gražių ir negražių dalykų bet reikia mokėt gyvent ir su tuo.

Kaip dirbat g.gif ?

Maciau, tai tipo patirties daugiau turejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 31 kovo 2010 - 21:40
QUOTE(Idava @ 2010 03 31, 18:11)
jei kažkam gyvenime sekasi geriau nei jums, jūs iš kart darote išvadas, kad man su galva ar su realybės suvokimu negerai?  lotuliukas.gif

man gyvenime dabar irgi sekasi puikiai
tikrai nuosirdziai dziaugiuosi, kad turiu nuostabu vyra ir nuostabia seima, ir tikiuosi, kad tai ilgam...
ir nemanau, kad jums su galva ar su realybes suvokimu negerai, paprasciausiai nereikia kitu sitaip uzsipulti...
as tik suprantu, ta jausma, kai issiskiri ir visas gyvenimas griuna ir kaip sunku yra po to atsistoti..
tai gal nediskutavusios sia tema, geriau padekime ir palaikykime tas, kurioms reikia pagalbos...
ir jei santuokos anuliavimas kazkam tai yra pagalba, tai valio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulytė @ 2010 03 31, 21:47)
as tik suprantu, ta jausma, kai issiskiri ir visas gyvenimas griuna ir kaip sunku yra po to atsistoti..

Jei buvo nevykusi santuoka, tai issiskyrus gi tik dziaugtis reiktu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 31, 22:47)
Jei buvo nevykusi santuoka, tai  issiskyrus gi tik dziaugtis reiktu  bigsmile.gif

džiaugsmas tikrai ne taip greitai ateina lotuliukas.gif
skyrybos yra didžiulis stresas visiems, kas tave supa - ir tėvams ir vaikams ir artimiems draugams.
reikia laiko, kad galėtum vėl atsistoti ant kojų, pradėti pasitikėti žmonėmis.
kiekviena situacija tikriausiai skirtinga ir kiekvienas ją išgyvena kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 31, 21:42)
Kaip dirbat g.gif ?

Maciau, tai tipo patirties daugiau turejot?

na taip ir dirbam. prisitaikom vis vienas prie kito.
o gyvenimiška patirtis neapsiriboja nutrūkusių santykių skaičiumi. yra ir kitokių išbandymų gyvenime.

QUOTE(Saulytė @ 2010 03 31, 21:47)
man gyvenime dabar irgi sekasi puikiai
tikrai nuosirdziai dziaugiuosi, kad turiu nuostabu vyra ir nuostabia seima, ir tikiuosi, kad tai ilgam...
ir nemanau, kad jums su galva ar su realybes suvokimu negerai, paprasciausiai nereikia kitu sitaip uzsipulti...
tai gal nediskutavusios sia tema, geriau padekime ir palaikykime tas, kurioms reikia pagalbos...
ir jei santuokos anuliavimas kazkam tai yra pagalba, tai valio smile.gif

kai paskelbi kažkokią bėdą forume, visada atsiras ir tokių kurie nepripažįsta tokios nuomonės ir dėsto savają, tad jei nenori išgirsti kritikos, geriau ir nesiviešinti su savo bėdom. ar įvardinti temoje - tik palaikykit mane, jokiu būdu nereikia kitokių nuomonių. ax.gif taikau ne konkrečiai jums.e
Atsakyti