QUOTE(Aujusa @ 2010 03 29, 16:55)
Nemanau, kad kas nors tuokiasi tam kad paskui issiskirtu
, tuo metu tas zmogus atrodo TAS, bet gyvenime kartais viskas pakrypsta ne taip kaip tiketasi ir laukta
Reikėtų prisiimti daugiau atsakomybės už savo veiksmus ir labiau apgalvoti tokius svarbius sprendimus. bet kažkodėl dauguma galvoja, kad nieko čia tokio. kartą nepavyko - kitą pavyks, arba dar kitą. ir per tv kiša tokias istorija - personažė išsiskyrusi (buvau jauna durna) ir t.t.
gal kitas ir pasakys - bet tik apsiženijus pamačiau kad jis geria (anksčiau buvo visai smagu vakarėliai su išgėrimais, bet kai kasdienybė tokia pasidaro tai ir smagumai dingsta) ar kad jis neatsakingas, ar kojines mėto. bet dauguma gi jau gyvena kartu iki vestuvių, viską apsižiūrėję ir išsibandę, bet pagyvenę santuokoje - po metų ar kelių kažkodėl vistiek išsiskiria. arba jei žmogus pradeda gerti gyvendamas su tavim santuokoje - na ką čia komentuoti. abu žmonės turi dėti daug pastangų, kad gyventi kartu. vaikams manau vistiek yra didelė trauma skirybos. ir atmetu iš anksto tokią nuomonę - geriau išsiskirti, negu matytų vaikai besibarančius tėvus. ne, geriau gyventi ir nesibarti taip, kaip nenorėtum kad tavo vaikai matytų.
QUOTE(Jolantuke @ 2010 03 29, 18:34)
Jeigu žmogus nepatyrė skyrybų ir gyvena laimingoje šeimoje - labai lengva kaltinti...
Jau įpratau nereaguoti į laimingųjų kritiką mano atžvilgiu.
Na nėra ta mano santuoka rožinė ir visko buvo. irgi buvo minčių skirtis, bet susigyvenau su viskuo. bet mus iki šiol vienija bendri prioritetai. jam šeima svarbu, ir man svarbu. kaip galima sūnų ir tėvą išskirti? kaip galima iš tėvo atimti dukrą, kurią jis dievina kaip princesę?
Negi taip sunku renkantis vyrą išsirinkti tokį, kuriam po penkių metų butelis netaps svarbesnis už tave ir tavo vaikus (netaikau konkrečiai tau to, Jolantuke, nes net neskaičiau visos tavo istorijos).
o jei jau atsitiko taip, kad jūs suklydote pasirinkdami, kam reikia apsimesti, kad to nebuvo, kad kalta tik aplinka? prisiimkite atsakomybę - taip, aš prieš dievą pažadėjau, bet neištesėjau, todėl esu kalta. ir ko dabar temptis kitą vyrą į tą bažnyčią?