QUOTE(brangute @ 2005 03 16, 13:28)
sveikos,
Mune, tu gali eiti ispazinties jei su kitu vyru nesi susituokus civilinej metrikacijos. O dabar, kai gyveni viena, tuo labiau gali.
Neturiu dabar kada rasyti daug sita tema, jei ka domins parasysiu daugiau, bet santuoka anuliuoti imanoma ir tai nera teorija. Zinau apie tai nemazai, nes studijavau teologija. Trumpai galima nusakyti taip, tai ne skyrybos, bet pripazinimas, kad santuoka, taip kaip ja supranta Baznycia niekada nera ivykus. Baznycia pripazysta esminius santuokos gerius -vaikus, meile ir dar vienas yra(nepamenu, galiu paieskot kam idomu)Jei kuris nors vienas sutuoktinis iki santuokos turejo nora neturet vaiku is viso, tai jau pagrindas anuliuot santuoka.
Asmeniskai galiu pasakyt, kad as padavus savo byla i Baznytini teisma. Kaip bus nezinau, bet noreciau buti laisva. Koks bus atsakymas galesiu informuot
Ispazinties einu. Komunijos taip pat, nes nesu antra karta susituokus. Esu tikinti, man tai be galo svarbu.
Jei kam idomu, rasykit i AZ.
Papildyta:
labas visoms pašnekovėms. Man ši tema ypač aktuali, nes aš taip pat 1 kartą bažnyčioje tuokiausi, nors tiesa sakant nemylejau to zmogaus, išsiskyreme po 8 men, vaikų neturėjome, dabar civil. santuok su kitu vyru, kuri be galo myli, jis labai nori kaip ir as bažn susituokti. Buvau nuejusi pas arkivyskupą, davė anketą kažkokią užpildyt, bet dėl šansų nieko nesakė. Įdomu ar kam anuliavo bažn sant??? Noriu paklausti QUOTE ar jai pavyko anuliuoti santuoką?????????????????