Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos ir bažnyčia

QUOTE(laureta @ 2008 08 16, 21:08)
as laaukiaus kudikio, jeigu ne jo seima, bobute, tasi gal ir neubut baznycios. blyn pasidaviau, dabar gailiuos.

Bet tau pavyko anuliuoti savo bažnytinę santuoką?Žinau, kad tai nieko nekeičia žmonių santykiuose, bet šiaip graži šventė kažkokios sukakties proga palaiminti santuoką. Žinau atvejų žmonės pragyvenę daug metų vėl ima šliūbą, nu šiaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2008 08 16, 21:12)
Bet tau pavyko anuliuoti savo bažnytinę santuoką?Žinau, kad tai nieko nekeičia žmonių santykiuose, bet šiaip graži šventė kažkokios sukakties proga palaiminti santuoką. Žinau atvejų žmonės pragyvenę daug metų vėl ima šliūbą, nu šiaip faina thumbup.gif

dar neanuliuota
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 16, 21:30)
dar neanuliuota

Pasidalink paskui, kaip sekėsi? Ar greit anuliavo? Kokius motyvus pateikei? bigsmile.gif Aš pasakiau vyrui, kad įmanoma anuliuoti bažnytinę santuoką, tai jis manęs prašė pasidomėti, nes labai norėtų anuliuoti bažnytinę santuoką su buvusia žmona.
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2008 08 16, 21:37)
Pasidalink paskui, kaip sekėsi? Ar greit anuliavo? Kokius motyvus pateikei? bigsmile.gif  Aš pasakiau vyrui, kad įmanoma anuliuoti bažnytinę santuoką, tai jis manęs prašė pasidomėti, nes labai norėtų anuliuoti bažnytinę santuoką su buvusia žmona.

neanuliuota mano santuoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 08 16, 21:40)
neanuliuota mano santuoka biggrin.gif

Aš galvojau,kad tu padavusi anuliavimui g.gif , nes nemažai konsultavai čia tuo klausimu, nu bandysim ir mes su vyru, per galvą niekas neduos. Dėl savęs aš net neabejoju, jam gal bus sunkiau g.gif , vis dėlto nemažai pragyventa-du vaikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aire-armante @ 2008 08 16, 22:09)
Aš galvojau,kad tu padavusi anuliavimui g.gif , nes nemažai konsultavai čia tuo klausimu, nu bandysim ir mes su vyru, per galvą niekas neduos. Dėl savęs aš net neabejoju, jam gal bus sunkiau g.gif , vis dėlto nemažai pragyventa-du vaikai g.gif

as esu padavusi dokumentus, bet dar neanuliuota.
Atsakyti
o kokiu dokumentu reikia ?
Atsakyti
skyryb, baznytines santuokos ir kt. kurie manote kad pagelbetu anuliuojant santuoka, nepamirskite irasyti pora ir daugiau liudininku, nes be ju bylos net neneagrineja.
Atsakyti
o kur kaune reikia kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2008 09 10, 19:06)
o kur kaune reikia kreiptis?

http://kaunas.lcn.lt...olas/index.html

pabandyk cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laureta: 11 rugsėjo 2008 - 01:02
Labas vakaras. Prisijungiu prie diskusiju, nes labai labai noriu nutraukti ta paskutini praejusios santuokos "lenciuga"... Perskaiciau visa tema nuo iki, matau, kad gal ir turiu vilties savo baznytine santuoka paskelbti negaliojancia... Sau galiu pritaikyti kelis atvejus, vienas is ju - vyro neistikimybe, ko ne visiskai supratau... Radau teigini, kad santuoka gali buti anuliuota, kai tuokiasi nusiteikes testi intymius santykius su treciu asmeniu, t.y. neprisiima pareigos buti istikimas; Va cia ir iskilo klausimas, ar vyro neistikimybes gali buti traktuojamos, kad jis buvo nusiteikes svetimauti duodamas baznytine priesaika... Turiu ir puikiu jo neistikimybes irodymu - musu civiline santuoka oficialiai dar nenutraukta, o jo brangioji jau 5 menesy nescia, "draugiu" buta ir pries tai, turiu vienos is ju laiska.. .Ar galeciau kreiptis del baznytines santuokos anuliavimo su tokiais argumentais?
Kitas dalykas - santuokoj pragyvenom beveik astuonis metus, bet vaiku nesusilaukem.. Kazkoks vidinis balsas man sake, kad geriau ju netureti, todel nepasidaviau spaudimui ir atidedavau velesniam laikui.. Galeciau kreiptis del anuliavimo, nes pati atsisakiau tureti vaiku, bet ar neatsilieps tai man paciai? Kokios baznytines santuokos anuliavimo pasekmes? Gal anuliavus ja del tokiu priezasciu pati veliau negalesiu tuoktis antra karta??

Maciau, kad cia yra nusimananciu apie tokius dalykus, buciau labai dekinga, jei kas nors atsakytu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tundra @ 2008 09 14, 22:46)
Labas vakaras. Prisijungiu prie diskusiju, nes labai labai noriu nutraukti ta paskutini praejusios santuokos "lenciuga"... Perskaiciau visa tema nuo iki, matau, kad gal ir turiu vilties savo baznytine santuoka paskelbti negaliojancia... Sau galiu pritaikyti kelis atvejus, vienas is ju - vyro neistikimybe, ko ne visiskai supratau... Radau teigini, kad santuoka gali buti anuliuota, kai tuokiasi nusiteikes testi intymius santykius su treciu asmeniu, t.y. neprisiima pareigos buti istikimas; Va cia ir iskilo klausimas, ar vyro neistikimybes gali buti traktuojamos, kad jis buvo nusiteikes svetimauti duodamas baznytine priesaika... Turiu ir puikiu jo neistikimybes irodymu - musu civiline santuoka oficialiai dar nenutraukta, o jo brangioji jau 5 menesy nescia, "draugiu" buta ir pries tai, turiu vienos is ju laiska.. .Ar galeciau kreiptis del baznytines santuokos anuliavimo su tokiais argumentais?
Kitas dalykas - santuokoj pragyvenom beveik astuonis metus, bet vaiku nesusilaukem.. Kazkoks vidinis balsas man sake, kad geriau ju netureti, todel nepasidaviau spaudimui ir atidedavau velesniam laikui.. Galeciau kreiptis del anuliavimo, nes pati atsisakiau tureti vaiku, bet ar neatsilieps tai man paciai? Kokios baznytines santuokos anuliavimo pasekmes? Gal anuliavus ja del tokiu priezasciu pati veliau negalesiu tuoktis antra karta??

Maciau, kad cia yra nusimananciu apie tokius dalykus, buciau labai dekinga, jei kas nors atsakytu...  ax.gif

vaikams nesant, santuokos anuliavimas imanomas. tad pirmiausia turi buti atsizvelgta i tai, kad ar tu pirma nenorejai vaiku, ar jis pirmas pradejo eiti kairen su moterimis?
visa tai ka turi, kaip irodymus turesi pateikti baznytiniam teismui.

bet ir moteru drasumas, pastoti nuo vedusio vyro blink.gif
Atsakyti