Isties labai gaila, kad taip yra. Taciau gyventi seimoje su smurtautoju yra blogai.l Ir skaudu isties dr ir tiems, nuo kuriu nusisuka baznycia.
aš noriu anuliuoti bažnytinę santuoką. ar aš turiu eiti kuriai bažnyčiai(ar parapijai) priklausau, ar kurioje tuokėmės?
man dar klausimukas iškilo, tiesą pasakius nelabai ir supratau, ar tą prašymą turiu parašyti pati (pati viena), ar padedant galbūt advokatui, ar kunigui padedant? nelabai dar suvokiu visos tos sistemos
man dar klausimukas iškilo, tiesą pasakius nelabai ir supratau, ar tą prašymą turiu parašyti pati (pati viena), ar padedant galbūt advokatui, ar kunigui padedant? nelabai dar suvokiu visos tos sistemos
lauruzėlė, parasytas "rasinelis" del baznytines santuokos anuliavimo reikia pristatyti i Kurija. Kokiame mieste tu gyveni as nezinau.
As kai lankiausi kurijoj man dave klausimus. Taciau apie tai mes jau kalbejom, ziur anksciau. Paskaityk sia tema, juk ne tiek daug, tik 12 psl.
As kai lankiausi kurijoj man dave klausimus. Taciau apie tai mes jau kalbejom, ziur anksciau. Paskaityk sia tema, juk ne tiek daug, tik 12 psl.
QUOTE(laureta @ 2008 08 06, 20:23)
lauruzėlė, parasytas "rasinelis" del baznytines santuokos anuliavimo reikia pristatyti i Kurija. Kokiame mieste tu gyveni as nezinau.
aš gyvenu Klaipėdoje, tai man reikėtų į Telšius važiuoti?
prasyma del santuokos paskelbimo negaliojancia reiktu teikti ten kur tuoketes.
QUOTE(Medinis @ 2008 05 23, 11:32)
Kokia būtų santuokos anuliavimo priežastis?
mano ex padave prasyma del anuliavimo, o priezastis paprasciausia - mano .du metus byla nagrinejo, o kokiu "geru" dalyku apie save suzinojau: kad vaikais nesirupinu, kad jis juos uzuagino, nors issiskyrem pries 10 metu. ir anuliavo ir as del visko kalta likau.
QUOTE(lauruzėlė @ 2008 08 06, 21:42)
aš gyvenu Klaipėdoje, tai man reikėtų į Telšius važiuoti?
isties as nezinau kur, nes as gyvenau Vilniuje. reiketu pasiskambinti ir pasiteiraut
QUOTE(malena44 @ 2008 08 13, 12:44)
mano ex padave prasyma del anuliavimo, o priezastis paprasciausia - mano .du metus byla nagrinejo, o kokiu "geru" dalyku apie save suzinojau: kad vaikais nesirupinu, kad jis juos uzuagino, nors issiskyrem pries 10 metu. ir anuliavo ir as del visko kalta likau.
Norejau paklausti ir taip lengvai anuliavo, kad ir turejot keleta vaikuciu? Taip pasitikejo jo "graziomis" pasakomis apie Jus?
O ka duoda baznytines santuokos anuliavimas ? Tik tai kad antra karta galima baznycioj tuoktis ?
QUOTE(murzinyte @ 2008 08 16, 14:49)
O ka duoda baznytines santuokos anuliavimas ? Tik tai kad antra karta galima baznycioj tuoktis ?
taip. o be to koks tikslas gyventi baznytineje santuokoje jeigu issiskyre i gyvenama kitose seimose santuokoje.
QUOTE(laureta @ 2008 08 16, 16:30)
taip. o be to koks tikslas gyventi baznytineje santuokoje jeigu issiskyre i gyvenama kitose seimose santuokoje.
Mūsų su vyru santuoka mums abiems antroji, manau man be problemų turėtų anuliuoti bažnytinę santuoką, nes mes su ex vyru pragyvenome metus, neturėjome vaikučių, be to žinau, kad jis melavo kunigui ir antrą kartą ėmė šliūbą, tik įdomu, kaip mano dabartiniam mano vyrui , jo santuoka truko trylika metų-du vaikai (vienas pilnametis, kitas beveik irgi)-ar irgi galima taip paprastai imti ir anuliuoti bažnytinę santuoką? Straipsnyje paskaičiau, kad jei moteris laukėsi ir vyras ją vedė, tai kaip ir spaudimas buvo tuoktis ir tokią santuoką anuliuoja, mano vyro atveju taip ir buvo, bet ar to užtenka , nes man tai žemas dalykas drabstyti purvais tą buvusią žmoną (kuri tikrai nukentėjusi nuo anytos intrigų),kaip čia padarė kažkurios moters vyras Jau geriau tegul lieka ta jų bažnytinė santuoka, aš tik pagalvojau, kad būtų faina dešimties metų vedybinio gyvenimo proga, kad mūsų santuoką palaimintų kunigas, tik tiek
as laaukiaus kudikio, jeigu ne jo seima, bobute, tasi gal ir neubut baznycios. blyn pasidaviau, dabar gailiuos.