Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos ir bažnyčia

QUOTE(HelluvaGirl @ 2008 05 14, 18:49)
Pvz., jei mane vestų mano svajonių vyras, aš jam kaip sau nenori būčiau antra žmona. Galiu širsti, kad susipainiojo su ana ragana ir dar bažnyčioj tuokėsi, bet koks gi man realus skirtumas būtų? Antra ir viskas.

O ko dabar pykti ant pirmosios? Juk kai tuokėsi, tavęs dar nebuvo šalia Jo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 23, 08:34)
As dokumentus pateikiau del santuokos anuliavimo. Moketi niekam nereikia. Tik ilgokai reikes laukti.

kaip įdomu g.gif o kns sakė, kad už tai reik 500 Lt blink.gif 200 Lt įnešti iš pradžių, kad pradėtų nagrinėti, o likusius vėliau sumokėti doh.gif
Atsakyti
Gal galetumete patarti, kur reikia kreiptis del baznytines santuokos anuliavimo?
Atsakyti
QUOTE(eelija @ 2008 07 15, 10:52)
Gal galetumete patarti, kur reikia kreiptis del baznytines santuokos anuliavimo?

kuriame mieste gyveni?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 15, 15:24)
kuriame mieste gyveni?

O koks skirtumas biggrin.gif Bet kokiu atveju reikia kreiptis į savo vyskupiją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 15, 21:40)
O koks skirtumas biggrin.gif Bet kokiu atveju reikia kreiptis į savo vyskupiją biggrin.gif

skirtumas yra.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 15, 21:59)
skirtumas yra.

- Kiek bus du kart du?
- Bus.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 15, 15:24)
kuriame mieste gyveni?

Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(eelija @ 2008 07 16, 23:20)

as irgi pateikiau Vilniuje.
Siuciu nuoroda http://vilnius.lcn.lt/kurija/, galima paciai nunesti, galima issiusti email, pastu. Taciau reikia rasyti prasyma, gaunasi kaip rasinelis. Klausimus galiu issiusti email. jei panoresi parasyk i AZ.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 07 17, 04:05)
Siuciu nuoroda http://vilnius.lcn.lt/kurija/, galima paciai nunesti, galima issiusti email, pastu. Taciau reikia rasyti prasyma, gaunasi kaip rasinelis. Klausimus galiu issiusti email. jei panoresi parasyk i AZ.

tai,pasirodo,galima nutraukti taip lengvai baznytine santuoka??? blink.gif g.gif as zinojau tik kad imanoma,sake kunigas,turiu blata mirksiukas.gif ...as cia ne del saves...
Atsakyti
Santuoka galima nutraukti. Mano atvejis kitoks. Taciau del kitu nesu garantuota.
Atsakyti
Straipsnis Delfyje

Anot šio straipsnio, vilties nutraukti bažnytinę santuoką yra. Galvoju, gal ir man pamėginti?..
Atsakyti