Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos ir bažnyčia

Na, ten surasai kaip susipazinai, kaip ilgai draugavai, gyvenima po vestuviu... Nenoriu cia viesinti visko. Didziausia aplinkybe matyt buvo ta, kad dar mums bunant oficialiai vedusiems, jo drauge jau laukesi o paskui su ja jis paeme antra sliuba.
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 10 15, 11:43)
Na, ten surasai kaip susipazinai, kaip ilgai draugavai, gyvenima po vestuviu... Nenoriu cia viesinti visko. Didziausia aplinkybe matyt buvo ta, kad dar mums bunant oficialiai vedusiems, jo drauge jau laukesi o paskui su ja jis paeme antra sliuba.

mane tik aplinkybės ir domino...ne Jūsų šeimyninis gyvenimas-šiukštu schmoll.gif
...o va tokios geros aplinkybės kaip Jūsų-aš, deja, neturiu savo biografijoje.

..mano subjektyvia nuomone-antrą kartą to pačio žmogaus fiksuota bažnytiniuose įrašuose santuoka-kokie dar liūdininkai reikalingi g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejoana @ 2007 10 15, 11:53)
mane tik aplinkybės ir domino...ne Jūsų šeimyninis gyvenimas-šiukštu schmoll.gif
...o va tokios geros aplinkybės kaip Jūsų-aš, deja, neturiu savo biografijoje.
..mano subjektyvia nuomone-antrą kartą to pačio žmogaus fiksuota bažnytiniuose įrašuose santuoka-kokie dar liūdininkai reikalingi g.gif

Vat ir as taip manau. Uztai mane ir nervina dabar ta baznycia, jei jau tokia griezta ten tvarka, tai kaip jie leidzia sita? g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejoana @ 2007 10 15, 11:53)

Visiškai teisingai - antra santuoka bus paskelbta negaliojančia. Pirmoji liks visam gyvenimui. Ką Dievas sujungė...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 10 15, 12:05)
Visiškai teisingai - antra santuoka bus paskelbta negaliojančia. Pirmoji liks visam gyvenimui. Ką Dievas sujungė...

o tai Medini-antrą kartą Dievas apsiriko g.gif , juk bažnyčia-tai istitucija ir įgaliotiniai Dievo valios žemėje -tai jie žemiškai gali pasitikrinti savo įrašus smile.gif

ar bažnyčia apsiriko tik antrą kartą-ir ištaisys savo klaidą g.gif
bet gal bažnyčia pirmą kartą apsiriko(ir tų žmonių net ir jų gera valia nereikėjo sujungti)

įdomi istorija egzistuoja Sophi Loren bažnytinės santuokos nutraukimo mirksiukas.gif
ir tada Dievas visagalis sujungė žmones antrą kartą... smile.gif

Lietuvoje kažkodėl kryžiaus kelius reikia eiti...
Atsakyti
QUOTE(eglejoana @ 2007 10 15, 12:42)
Lietuvoje kažkodėl kryžiaus kelius reikia eiti...

Ot čia tai būtų teisingas sprendimas. Nori anuliuoti santuoką - užsidėk kryžių ir keliau per visą Lietuvą, neaplenkiant miestų ir miestelių. Praėjai - išpirkai nuodėmes.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 10 15, 12:48)
Ot čia tai būtų teisingas sprendimas. Nori anuliuoti santuoką - užsidėk kryžių ir keliau per visą Lietuvą, neaplenkiant miestų ir miestelių. Praėjai - išpirkai nuodėmes.

Medinis, jei tai padėtų ne tik nuodėmes išpirkti, bet realiai anuliuoti bažnytinę santuoką-eičiau.
ir iki jūros nueičiau ir susirinktų paskui mane minia ir tapčiau naujuoju pranašu žemėje. Gerą reklamą pasidaryčiau mirksiukas.gif

o dabar man duris užvėrė....nenoriu burnoti prieš Dievą, jam geriau matosi cool.gif
Atsakyti
Neironizuoju, bet man kilo klausimas: jei tuokiantis nebuvo prievartos, kokio nors lemtingo melo, tai kuo kitaip gyvensi ar vienas, ar su nauju partneriu, jei bažnytinė santuoka bus anuliuota? Juk vis tiek tas antras kartas bus antras. Anuliuota ar ne.

Pvz., jei mane vestų mano svajonių vyras, aš jam kaip sau nenori būčiau antra žmona. Galiu širsti, kad susipainiojo su ana ragana ir dar bažnyčioj tuokėsi, bet koks gi man realus skirtumas būtų? Antra ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HelluvaGirl: 14 gegužės 2008 - 18:52
laba 4u.gif

va ir aš sėdžiu prieš tą ieškinio pvz su mb (buvo kartą jau vedęs) ir žiūriu, kad čia tiek visokių marazmų yra.. mum sakė, kad tą ieškinį pateikiant reik 500 Lt susimokėti, o tada svarstys santuokos anuliavimą.. ir visai neaišku, ar anuliuos dar ar ne doh.gif

todėl taip norėtųsi teisingai tą ieškinį pateikti, kad santuoka būtų anuliuota.. o dar klausimų tiek kyla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nestta: 14 gegužės 2008 - 19:22
QUOTE(Nestta @ 2008 05 14, 20:22)
laba 4u.gif

va ir aš sėdžiu prieš tą ieškinio pvz su mb (buvo kartą jau vedęs) ir žiūriu, kad čia tiek visokių marazmų yra.. mum sakė, kad tą ieškinį pateikiant reik 500 Lt susimokėti, o tada svarstys santuokos anuliavimą.. ir visai neaišku, ar anuliuos dar ar ne doh.gif

todėl taip norėtųsi teisingai tą ieškinį pateikti, kad santuoka būtų anuliuota.. o dar klausimų tiek kyla doh.gif

Su stafkem ziuriu nepasikuklijo baznycia doh.gif , cia kuriam mieste? As irgi nesu dokumentus santuokos anuliavimui, nes kaip is lazybu gavosi vedybos musu blush2.gif
Atsakyti
As dokumentus pateikiau del santuokos anuliavimo. Moketi niekam nereikia. Tik ilgokai reikes laukti.
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 23, 08:34)
As dokumentus pateikiau del santuokos anuliavimo. Moketi niekam nereikia. Tik ilgokai reikes laukti.

Kokia būtų santuokos anuliavimo priežastis?
Atsakyti