Įkraunama...
Įkraunama...

Skyrybos ir bažnyčia

cia matai reikia irodyt, kad siekiant, o ne nelaimingas atsitikimas..
Cia kaip su santukos anuliacija - anuliuoji, nes nori antra karta teket, o ne todel, kad santuoka netikra buvo..
Beje, po aborto - kai moteris savo vaika samoningai nuzudo - nuodemiu atleidima gauna, jei gailisi. O va jei gailiesi kvailai istekejus, arba uz kvailo zmogaus - figa, net prie ispazinties neprieisi smile.gif)

Nu dievulis juk viska iskentes - kalbet tai negali wink.gif) Uzuojauta jam nuo manes smile.gif)

Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 08 27, 19:45)
cia matai reikia irodyt, kad siekiant, o ne nelaimingas atsitikimas..
Cia kaip su santukos anuliacija - anuliuoji, nes nori antra karta teket, o ne todel, kad santuoka netikra buvo..
Beje, po aborto - kai moteris savo vaika samoningai nuzudo - nuodemiu atleidima gauna, jei gailisi. O va jei gailiesi kvailai istekejus, arba uz kvailo zmogaus - figa, net prie ispazinties neprieisi smile.gif)

Nu dievulis juk viska iskentes - kalbet tai negali wink.gif) Uzuojauta jam nuo manes smile.gif)

smile.gif O kas gali gi atsakyti, ant kiek ta moteris samoningai vaikiuko atsisako, ar nesamoningai....? Ir kas gali atsakyti, kiek samoningumo būna pas jaunuosius tą momentą kai jau jie vienas kitam priesaikos žodžius sako?....
Dievuliui kentėti nereikia, tai žmonės kenčia nesilaikydami Dievulio parėdymų.
Atsakyti
na cia jau kazkas somnambulisko, jei moteris nesamoningai vaiko atsisako, arba pilnameciai tuokiasi nesamoningai.. Neapsigaudinekim smile.gif

O pas katalikus dievas kencia- ant kryziaus, uz nuodems zmoniu..
Atsakyti
QUOTE(Butaforija @ 2007 05 30, 17:45)
O as gailiuosi, kad prisekiau "amzina meile, pagarba ir tt." pries Dieva  doh.gif  aisku apie anuliavima ir kalbos negali buti, nebent iki to laiko kol nebuvau nescia  unsure.gif

Esu tikinti, bet kazkaip paprasciau i tai ziuret pradejau. O zinai, kas man padejo. Ogi mano eks antras sliubas doh.gif Taip, jis su ta, del kurios paliko savo 3 vaikus, vel susituoke baznycioj, prisieke amzina meile lotuliukas.gif blink.gif O kai as, tai suzinojusi, norejau savo santuoka anuliuot, gavosi snipstas, ne taip paprasta, pasirodo g.gif Ir kur cia tvarka ir teisybe, a? mirksiukas.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
ne veltui mano vienas giminaitis skėlė auksinę mintį, kad "šliūbą reikia imt su paskutiniuoju"
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 09 28, 18:16)
na cia jau kazkas somnambulisko, jei pilnameciai tuokiasi nesamoningai.. Neapsigaudinekim smile.gif

.. būna būna...tėvukų įtaka stipri ir visos giminėlės... doh.gif

kai buvau 20metų, tėvų klausiau, nes pas juos gyvenome su ex ir kažkaip gražu buvo...ką tik nepriklausomybę Lietuva atgavus buvo-tai labai per jausmus, o ne per protą dėjo vos ne privaloma bažnytinė santuoka.
...sąmoningumas atėjo su metais....ir patirtimi... rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena,
Norejau paklausti gal kas turite pavyzdi prasymo santuokos nutraukimui ? Ir klur ji parasius siusti ar nesti ?
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2007 10 11, 10:56)
Laba diena,
Norejau paklausti gal kas turite pavyzdi prasymo santuokos nutraukimui ? Ir klur ji parasius siusti ar nesti ?

Jei pataikėte į temą, tai tuomet jums reikia kreiptis į savo parapijos kunigus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 10 11, 12:00)
Jei pataikėte į temą, tai tuomet jums reikia kreiptis į savo parapijos kunigus.

O tai patiems negalima parasyti ?
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2007 10 11, 12:25)

Pagal tai, kaip paklausėte ("santuokos nutraukimas") galiu pasakyti, kad pačiai rašyti jums tikrai neverta. Bažnyčia nenutraukia santuokų. Kreipkitės į parapijos kunigus, jie paaiškins. Santuokos paskelbimas negaliojančia nėra paprastas aktas. Tai Bažnyčios prisipažinimas, kad ji padarė klaidą.
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2007 10 11, 12:25)

As ejau i Kauno kurija. Ten dave parasyt ale prasyma toki. Dave pavyzdi su klausimais. I juos reikia issamiai atsakyt. Tada vel nesiau atgal o jie issiunte i ta vyskupija, kuriai priklauso ta baznycia, kurioje tuokiausi. tai va. Tada jau lauki atsakymo. Mane iskviete, tipo yra aplinkybiu pagal kurias butu imanoma santuoka anuliuot bet tuo viskas ir pasibaige. Reikia liuduininku o as neturiu...
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2007 10 15, 10:58)
Mane iskviete, tipo yra aplinkybiu pagal kurias butu imanoma santuoka anuliuot bet tuo viskas ir pasibaige. Reikia liuduininku o as neturiu...

daugiau nei labai įdomu bigsmile.gif
kurios aplinkybės Jūsų asmeniniu atveju buvo įtikinamos, kad anuliuoti santuoką g.gif
Atsakyti