Gal mano pasiūlymas labiau vyrams tiktų, bet aš kažkur skaičiau ir taip susižavėjau Esmė tokia: kasmet vyras dovanoja žmonai rožę. Ot originalu, pasakysite Bet fainiausia, kad kasmet ta rožė yra iš tos medžiagos, kokios yra verstuvės - jei popierinės - popierinė, jei lininės - tai lininė ir tt. Aš taip nežinau kaip džiaugčiausi tokia dovana Gal ir tu sugalvosi kokį daiktą, kurį dovanosi kasmet, tik vis iš kitos medžiagos, o kaip staigmeną pridėsi kokį praktišką daikčiuką (pavz. ką nors iš Eroto )
Aš savo vyrą pirmaisiais ir antraisiais metais irgi apdovanojau gana originaliai. Apgalvojau visus metus ir prisiminiau svarbiausius tais metais mums nutikusius įvykius (vestuvės, kelionė į Veneciją, dukters gimimas, ir tt.) Ir paprašiau, kad pažįstamas dailininkas viską sutalpintų didelėje keramikinėje lėkštėje (kabo ant sienos). Antraisiais metais - jau ne atnt lėkštės, o tiesiog šeši atskiri paveiksliukai, taip pat su svarbiausiais įvykiais. ( Ir už vieną, ir už kitą mokėjau maždaug po šimtą litų, tik rūpintis reikia pradėti prieš kokį mėnesį). Jei nori pigiau ir greičiau, o turi nuotraukų - gali surinkti svarbiausių įvykių nuotraukas ir gražiai surėminti. Ir pan.
O šiemet aš vyrui tiesiog suorganizavui prizų siurprizų dieną su pietumis žvejų restorane ir vakaru Turkiškoje pirtyje. Visur vežiau užrištomis akimis ir buvo visai smagu. Mačiau, kad tikrai džiaugiasi
Summer, ideja liuksiska, ir tavo dovana vyrui originali, bet ka tada vyrai veiks jei tokia diena vedziosim uzristomis akimis, man tai labiau jo gimtadieniui tiktu, bet ne metinem...
Po keliu savaiciu musu vestuviu metines. Jau 5-tos. kazkaip svente vis organizuoju as, bet nezinau, ka cia siemet sugalvot.
Laukiu patarimu, bet mat dar salygos tokios :
svente Kaune
kelioms valandoms (3-5) vakare, nes vaika kur nors reiks palikti
o dar kaip tycia ziema (gal net be sniego)
Laukiu patarimu, bet mat dar salygos tokios :
svente Kaune
kelioms valandoms (3-5) vakare, nes vaika kur nors reiks palikti
o dar kaip tycia ziema (gal net be sniego)
Manau,kad kokioj nedidelej kavinukej uzsisakykit kelis staliukus,priklausomai nuo to kiek zmoniu bus ir viskas,to pakaks.
Vat musu metines pirmosios bus,bet gaila,kad tuo metu busim ne lietuvoj,nes buvom sugalvoje i ta pacia sodyba kur sventem vestuves sukviesti ta pacia kompanija,kuri per vestuves buvo,nu jau labai smagu visiems buvo,tai galvojom su jais atsvesti ir antro medaus menesio isvaziuoti i Palanga
Deja,per savo vedybu metines dirbsim
Vat musu metines pirmosios bus,bet gaila,kad tuo metu busim ne lietuvoj,nes buvom sugalvoje i ta pacia sodyba kur sventem vestuves sukviesti ta pacia kompanija,kuri per vestuves buvo,nu jau labai smagu visiems buvo,tai galvojom su jais atsvesti ir antro medaus menesio isvaziuoti i Palanga
Deja,per savo vedybu metines dirbsim
Moksliuke, o kaip sventet kitas 4-ias metines? Man ideju reikia pirmoms metinems
Na galiu papasakot, kaip svente musu pazistami Jie pakviete dali draugu su kuriais gerai sueina po vestuviu, pirslius. Zmonele apsirenge tokia vestuvines sukneles "imitacija", vyrelis uzsidejo kostiuma. Ten buvo toks pirslys labai liuks tai liepe pakartot izadus- jumoristiskai patobulintus. Nu buvo labai smagu.
Man atrodo, kad jau pabode tie paprasti baliukai. Arba sugalvok kokia baliuko tema, pvz: "Oi teket norejau"ir tegu ateina visi i ja kaip nors pasiruose. Vienas draugas dare, tai liepe i baliu sveciams ateit taip apsirengus ir atsinest kokiu dalykeliu kas isreikstu kokios nors salies ypatumus, pvz: Vieni apsimete meksikieciais apsirenge panasiai ir atsinese tekilos, kiti rusais ir atsinese vodkos, dar kiti italais tai atejo su pica ir spageciais. Kiekvienas per baliu pristate savo tautybe.Ir linksma ir smagu ir idomu
Man atrodo, kad jau pabode tie paprasti baliukai. Arba sugalvok kokia baliuko tema, pvz: "Oi teket norejau"ir tegu ateina visi i ja kaip nors pasiruose. Vienas draugas dare, tai liepe i baliu sveciams ateit taip apsirengus ir atsinest kokiu dalykeliu kas isreikstu kokios nors salies ypatumus, pvz: Vieni apsimete meksikieciais apsirenge panasiai ir atsinese tekilos, kiti rusais ir atsinese vodkos, dar kiti italais tai atejo su pica ir spageciais. Kiekvienas per baliu pristate savo tautybe.Ir linksma ir smagu ir idomu
Gal kas turit tikslu sarasiuka, kaip vadinasi kiekvienos metines?
As zinau tik auksines ir sidabrines, bet juk yra ir popierines ir linines....
Aciu
Ši tema jau yra, tad postą perkėliau.
As zinau tik auksines ir sidabrines, bet juk yra ir popierines ir linines....
Aciu
Ši tema jau yra, tad postą perkėliau.
MAn kažkaip pritrūko idėjų, ką padovanoti tėvams sidabrinių vestuvių proga.
Norėčiau, kad tai būtų materiali dovana, o ne, pvz., kelialapis į Druskininkus ir pan.
Laukiu patarimų.
Norėčiau, kad tai būtų materiali dovana, o ne, pvz., kelialapis į Druskininkus ir pan.
Laukiu patarimų.
QUOTE(Onora @ 2005 04 12, 15:54)
MAn kažkaip pritrūko idėjų, ką padovanoti tėvams sidabrinių vestuvių proga.
Laukiu patarimų.
Laukiu patarimų.
Gaila, kad aš negalėjau pasveikinti savo tėvų sidabrinių vestuvių proga, nes dirbau Italijoje. Manau, kad nebloga idėja sidabrinis rėmelis (su tėvų nuotrauka aišku) ir ant jo ką nors išgraviruoti. Tikrai bus gražu ir originalu
MAno teveliams irgi bus sidabrines vestuves, net nzn ka cia padovanoti...
Gal kas turi patirties...HELP
Gal kas turi patirties...HELP
Gal turit kokių minčių, ką galima dovanoti 30 metų vestuvių jubiliejaus proga. Tai Perlinės vestuvės, bet perlų vėrinys šiek tiek perbrangu. Pasidalinkit savo sumanymais.