QUOTE (Bagyra @ 2004 10 09, 21:52) |
Įdomiai jūs čia su tais mėnesių šventimais. Kažkap nelabai suvokiamas dalykas - na vestuvės įvyko - įvyko, paskui galima kaip ir metines švesti - o mėnesį minėti, paskui 2,3,4 mėn sukaktys, o kur dar tada visoki gimtadieniai vardadieniai Valentino dienos ir t.t... Kai čiut ne kiekviena diena tampa šventimu - tai gal jau ir nelabai įodmu ką? |
o gal mums patinka svesti ir dalintis savo laime o gal mes turime progu ir jos visos mums yra svarbios nematau cia nieko bloga, kaip tik labai gerai, jei zmones prisimena visas malonias dienas ir stengiasi jas atsvesti. kaip kas nori, taip tas ir daro. jei nepatinka, gali nesvesti o mes irgi svenciam ir mum labai patinka.
musu tai jau bus 3 men sukaktis, tai as jau svarstau, ka cia reikes padaryti. 3 menesiukai jau daug ka nors idomaus tikrai sugalvosiu.
o sita dovanele tikiuosi man pavyks padovanoti kaip tik vestuviu metiniu proga
Na pas mus tai tik musu vestuviu dienos prisiminimai,gaunu nuo vyro gelyte ir tiek,nieko ypatingo negalvojam!Gal ka sumastysim per puse metuku jubilieju,bet tai bus valentino diena
Va,o noreciau padovanoti butent diena ,kad taip kas mane isgirstu
As nevadinu to sventimu
Va,o noreciau padovanoti butent diena ,kad taip kas mane isgirstu
As nevadinu to sventimu
Įdomiai jūs čia su tais mėnesių šventimais. Kažkap nelabai suvokiamas dalykas - na vestuvės įvyko - įvyko, paskui galima kaip ir metines švesti - o mėnesį minėti, paskui 2,3,4 mėn sukaktys, o kur dar tada visoki gimtadieniai vardadieniai Valentino dienos ir t.t... Kai čiut ne kiekviena diena tampa šventimu - tai gal jau ir nelabai įodmu ką? |
O mes ir iki vestuviu menesines svesdavome Mums gera zinoti, kad bent ta viena diena busim kitokie- demesingesni, labiau pasitempe ir pan Na, dideliu sventimu nebuna, bet gelyte visada butinai gaunu, labai daznai einam pasivaiscioti ri ant Gedimino pilies uzlipam (beje, tai visai ne monotoniska, o tiesiog grazia tradicija tapo, nes su ta pilim mus daug prisiminimu sieja as net per vestuves norejau ten pasikelti, tik nespejom) Siaip menesines mums didesne svente nei sv. Valentino diena- ja juk svencia visi masiskai, o menesines- tik musu vienu Puse metu sutapdavo su mano gimtadieniu... vestuves irgi sutapo... O graziu ir romantisku dienu niekada nebuna per daug
Pagal etiketą pirmaisiais metais kaip tik ir švenčiama kas mėnesį
QUOTE (kava @ 2004 10 11, 07:43) |
Pagal etiketą pirmaisiais metais kaip tik ir švenčiama kas mėnesį |
butent Na mes tai nieko ypatingo nesidovanojam, vyras su gelytem grizta, ba sestadieni 3 men atsventem Tai pusrycius paruose, su gelem parbego, kol as duse buvau, ir dar knyga gavau, kurios jau puse metu ieskojau lentynose
Kažkas pavydi?
Mes irgi nepamirštam savo šventės, nors jau susituokę daugiau nei metai gėlių gaunu kiekvieną mėnesį
labai malonu ta gelyte gauti arba paciai savo antra pusele pamaloninti, kad ir paprasciausia smulkmena. ta diena graziausios akimirkos prisimenamos. ta diena vis delto viskas buna kitaip, bent jau man viskas kitaip buna. o jie kam nepatinka, gali neskaiciuot, nesvest ir nesidziaugti. o mes turime savo mazyteles sventes
va, manikis jau antra diena mane erzina, kad musu triju menesiuku progelei jau yra kazka sugalvojes. liepe man nieko neplanuot sekmadieniui
va, manikis jau antra diena mane erzina, kad musu triju menesiuku progelei jau yra kazka sugalvojes. liepe man nieko neplanuot sekmadieniui
Sveikutes Nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi Na. mums menuo sukaks po keliu dienu, bet mano antroji puse siandien mane apdovanojo Nusivede i AUDIMAS ir nupirko ziemine kepure Zinau, kai kas gali pasakyti, kad tai visai ne romantiska. Bet tai galima ivairiai interpretuoti. Kaip ten bebutu, man visai patiko Ypac del to, kad zmogutis stenges
Gali pasižiūrėt pagal metinių pavadinimus ką reikia dovanoti
http://www.geocities...biliejai12.html
Gal rasi ką įdomaus..O šiaip dėl originalumo, nu ką , galima kokia savaitgalio kelionė abiems apsidovanoti...ar dar ką nors panašaus nu pvz biletus į teatrą...
http://www.geocities...biliejai12.html
Gal rasi ką įdomaus..O šiaip dėl originalumo, nu ką , galima kokia savaitgalio kelionė abiems apsidovanoti...ar dar ką nors panašaus nu pvz biletus į teatrą...