Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vestuvių metines

QUOTE (Bagyra @ 2004 10 09, 21:52)
Įdomiai jūs čia su tais mėnesių šventimais. Kažkap nelabai suvokiamas dalykas - na vestuvės įvyko - įvyko, paskui galima kaip ir metines švesti - o mėnesį minėti, paskui 2,3,4 mėn sukaktys, o kur dar tada visoki gimtadieniai vardadieniai Valentino dienos ir t.t... Kai čiut ne kiekviena diena tampa šventimu - tai gal jau ir nelabai įodmu ką?

o gal mums patinka svesti ir dalintis savo laime tongue.gif o gal mes turime progu ir jos visos mums yra svarbios thumbup.gif nematau cia nieko bloga, kaip tik labai gerai, jei zmones prisimena visas malonias dienas ir stengiasi jas atsvesti. kaip kas nori, taip tas ir daro. jei nepatinka, gali nesvesti tongue.gif o mes irgi svenciam ir mum labai patinka. thumbup.gif

musu tai jau bus 3 men sukaktis, tai as jau svarstau, ka cia reikes padaryti. 3 menesiukai jau daug laugh.gif ka nors idomaus tikrai sugalvosiu.

o sita dovanele nestuke.gif tikiuosi man pavyks padovanoti kaip tik vestuviu metiniu proga wub.gif
Atsakyti
Na pas mus tai tik musu vestuviu dienos prisiminimai,gaunu nuo vyro gelyte ir tiek,nieko ypatingo negalvojam!Gal ka sumastysim per puse metuku jubilieju,bet tai bus valentino diena wub.gif
Va,o 2.gif noreciau padovanoti butent heart.gif diena doh.gif ,kad taip kas mane isgirstu wub.gif
As nevadinu to sventimu g.gif
Atsakyti
Įdomiai jūs čia su tais mėnesių šventimais. Kažkap nelabai suvokiamas dalykas - na vestuvės įvyko - įvyko, paskui galima kaip ir metines švesti - o mėnesį minėti, paskui 2,3,4 mėn sukaktys, o kur dar tada visoki gimtadieniai vardadieniai Valentino dienos ir t.t... Kai čiut ne kiekviena diena tampa šventimu - tai gal jau ir nelabai įodmu ką?

O mes ir iki vestuviu menesines svesdavome wub.gif Mums gera zinoti, kad bent ta viena diena busim kitokie- demesingesni, labiau pasitempe ir pan Na, dideliu sventimu nebuna, bet gelyte visada butinai gaunu, labai daznai einam pasivaiscioti ri ant Gedimino pilies uzlipam (beje, tai visai ne monotoniska, o tiesiog grazia tradicija tapo, nes su ta pilim mus daug prisiminimu sieja smile.gif as net per vestuves norejau ten pasikelti, tik nespejom) Siaip menesines mums didesne svente nei sv. Valentino diena- ja juk svencia visi masiskai, o menesines- tik musu vienu wub.gif Puse metu sutapdavo su mano gimtadieniu... vestuves irgi sutapo... O graziu ir romantisku dienu niekada nebuna per daug smile.gif
Atsakyti

Pagal etiketą pirmaisiais metais kaip tik ir švenčiama kas mėnesį wink.gif
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 10 11, 07:43)
Pagal etiketą pirmaisiais metais kaip tik ir švenčiama kas mėnesį wink.gif

butent biggrin.gif Na mes tai nieko ypatingo nesidovanojam, vyras su gelytem grizta, ba sestadieni 3 men atsventem wub.gif Tai pusrycius paruose, su gelem parbego, kol as duse buvau, ir dar knyga gavau, kurios jau puse metu ieskojau lentynose wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 10 10, 21:05)
O mes ir iki vestuviu menesines svesdavome

Nu man tas zodis "menesines", tai labai cia nekaip skamba laugh.gif laugh.gif Primena viena nekoki reiskini laugh.gif
Atsakyti

Kažkas pavydi? wink.gif
Mes irgi nepamirštam savo šventės, nors jau susituokę daugiau nei metai gėlių gaunu kiekvieną mėnesį tongue.gif
Atsakyti
labai malonu ta gelyte gauti arba paciai savo antra pusele pamaloninti, kad ir paprasciausia smulkmena. ta diena graziausios akimirkos prisimenamos. ta diena vis delto viskas buna kitaip, bent jau man viskas kitaip buna. o jie kam nepatinka, gali neskaiciuot, nesvest ir nesidziaugti. o mes turime savo mazyteles sventes wub.gif
va, manikis jau antra diena mane erzina, kad musu triju menesiuku progelei jau yra kazka sugalvojes. liepe man nieko neplanuot sekmadieniui g.gif
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif Nutariau ir as pasidalinti savo patirtimi tongue.gif Na. mums menuo sukaks po keliu dienu, bet mano antroji puse siandien mane apdovanojo clap_1.gif Nusivede i AUDIMAS ir nupirko ziemine kepure biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Zinau, kai kas gali pasakyti, kad tai visai ne romantiska. Bet tai galima ivairiai interpretuoti. Kaip ten bebutu, man visai patiko tongue.gif Ypac del to, kad zmogutis stenges thumbup.gif
Atsakyti
Ką originalaus dovanojote vyrui? Gal kils minčių pasiskaičius, nes tokios jau "nuvalkiotos" tos visos dovanos atrodo...
Atsakyti
Gali pasižiūrėt pagal metinių pavadinimus ką reikia dovanoti rolleyes.gif

http://www.geocities...biliejai12.html
Gal rasi ką įdomaus..O šiaip dėl originalumo, nu ką , galima kokia savaitgalio kelionė abiems apsidovanoti...ar dar ką nors panašaus nu pvz biletus į teatrą...rolleyes.gif
Atsakyti
Dukrytę padovanok wink.gif

O jei rimtai, stengiuosi dovanoti praktiškas dovanas, t.y. tai, ko jam reikia. Jau kelis mėnesius prieš progą įsidėmiu tai, ką vyras sako - pvz. reikės kada tą ir tą nusipirkti, arba to ir to norėčiau. Užsirašau smegeninėj, o atėjus progai mąstyt nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mandalina: 05 lapkričio 2004 - 17:46