QUOTE (Alvyda @ 2004 09 28, 19:04) |
Na, dar vieną dovanėlę galima padovanot, tik gal neišeis 1 mėnesiuko proga, bet kokio 2 ar 3. Ta dovanėlė galėtų būti ir |
na sia dovanele tikiuosi galesiu padovanoti savo brangiajam kaledu proga , nes nei per 1 nei 2 menesio proga dar neiseis, butu pati geriausia ir didziausia dovana jam na as cia truputi nukrypau
Mums per pirma menesi buvo finansine krize tad dovanos nupirkti neisejo
Priedo, tomis dienomis pradejo montuoti virtuve, tad ir vakarines negalejau paruosti
Tada vienintelis dalykas kuri sugalvojau, tai parasiau jam elektroninu pastu pakvietima i pasimatyma. Zinoma susitiko vieta paskyriau musu miegamaji
Mano naujai iskeptas vyras irgi mane trupuciuka nustebino - grizo namo su gelem (kas buna laaaabai retai)
Taip ir atsventem savo pirma menesi
o as vakar nustebinau savo mazyli musu menesio proga ( ir jo gimtadienio proga) atvaziavau pas ji ir atsivilkau su savim kruva jo draugu!!!!!!!! Na kadangi as vis dar gyvenu Kaune o jis Klaipedoj, tai visia nesitikejo, kad pavargus p odarbo dar 200km vaziuosiu, bet as ATVAZIAVAU! Ir padarem saunu pasisedejima, zodziu mano maziukas buvo be galo laimingas laimingas O siandien kilom visi kaunieciai 5h ir stai as jau seniai darbe
QUOTE (Mera @ 2004 09 27, 14:56) | ||
Na o kokia kita proga? Gal pasidalinsi dziaugsmu? |
oi gera proga....
gerai kad ji kartojasi kartas nuo karto ....
QUOTE (audroneta @ 2004 09 29, 09:23) | ||||
oi gera proga.... gerai kad ji kartojasi kartas nuo karto .... |
nu bet jau slaptumas
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 09 29, 09:28) | ||||||
nu bet jau slaptumas |
esu tikra kad jus visos irgi tokias progas daznai apturit....
nu nesakysiu kiek kartu i savaite gal......
QUOTE (audroneta @ 2004 09 29, 10:46) | ||||||||
esu tikra kad jus visos irgi tokias progas daznai apturit.... nu nesakysiu kiek kartu i savaite gal...... |
nelabai suprantu.
Na as vakar savo maziuka tai ir nustebinau, net atsigaut ilgai negalejo Kadangi jam darbai dabar svarbus uzgriuvo, dirba net namie, tai aisku pamirso kad vakar buvo musu 1 menesiukas kaip vede. Bet as padariau staigmena
Yra tokia interneto svetaine www.fotofabrikas.lt ten per ja galima pasidaryt puoduku ir ne tik, su savo nuotraukom. Taigi as nusiunciau mudvieju nuotrauka ir padare puodeli.
Ta puodeli as ipakavau ir apklijavau viokiom sirdelem, meiles zodeliais dar aprasinejau. I vidu puodelio idejau 2 vnt. ciupa ciups ir ten visokiu zodeliu pridejau.
Cia pirma staigmena po kurios jis buvo apsales Padovanaojau ta dovanele prie parduotuves masinoj ( cia mano planiuko viena is daliu buvo taip padaryti ). Toliau kai gryzom namo, dar viena staigmena - remelis su musu vestuvine nuotrauka Rezultatas - apšalęs antra karta. Na ir trecias: atsidaro e-mail'a savo - o ten laiskelis nuo manes
Rezultatu ir savo pastangom likau labai patenkinta
Yra tokia interneto svetaine www.fotofabrikas.lt ten per ja galima pasidaryt puoduku ir ne tik, su savo nuotraukom. Taigi as nusiunciau mudvieju nuotrauka ir padare puodeli.
Ta puodeli as ipakavau ir apklijavau viokiom sirdelem, meiles zodeliais dar aprasinejau. I vidu puodelio idejau 2 vnt. ciupa ciups ir ten visokiu zodeliu pridejau.
Cia pirma staigmena po kurios jis buvo apsales Padovanaojau ta dovanele prie parduotuves masinoj ( cia mano planiuko viena is daliu buvo taip padaryti ). Toliau kai gryzom namo, dar viena staigmena - remelis su musu vestuvine nuotrauka Rezultatas - apšalęs antra karta. Na ir trecias: atsidaro e-mail'a savo - o ten laiskelis nuo manes
Rezultatu ir savo pastangom likau labai patenkinta
Paistengsiu nenuleisti ranku Nes tikrai matau kad mano pastangos buna ivertintos Tik dabar galvele suku, arteja spalio 18d. tai musu irgi viena is svenciu yra, tik va ka tai progai padovanoti, kaip nustebinti tai dar nesugalvojau
Tikiuosi uzplus mane naudingos mintys
O gal jus ka nors galite patarti
Tikiuosi uzplus mane naudingos mintys
O gal jus ka nors galite patarti
Įdomiai jūs čia su tais mėnesių šventimais. Kažkap nelabai suvokiamas dalykas - na vestuvės įvyko - įvyko, paskui galima kaip ir metines švesti - o mėnesį minėti, paskui 2,3,4 mėn sukaktys, o kur dar tada visoki gimtadieniai vardadieniai Valentino dienos ir t.t... Kai čiut ne kiekviena diena tampa šventimu - tai gal jau ir nelabai įodmu ką?