Kiek girdėjau iš mamų- močiučių, pirmosios metinės vis tik- popierinės. O šaltiniuose truputį skiriasi informacija, kas dabar atsirinks, kur tiesa?
O mes pavasarį jau tryliktas atšventėme... Net nepasidomėjau, ką jos reiškia , tik dabar paskaičiau.
O mes pavasarį jau tryliktas atšventėme... Net nepasidomėjau, ką jos reiškia , tik dabar paskaičiau.
Sveikutes. Kadangi niekur šiam forume neradau tokios temos tai nusprendžiau užvesti nauja
Labai noriu savo brangiausiajam vyreliui padaryti staigmena ir ka nors padovanoti 1 mėnesio kaip susituoke proga, noriu jam padaryti siurpriza, nes visada jis man ruošia netiketumus, tai nusprendžiau dabar aš jį aplenkti
Prašau pasidalinti savo mintimis. Jau dauguma turėjo 1 mėnesiuko sukaktis, kaip jas pažymėjot ir ar tai Jums svarbu
Ačiū už atsakymus ir pamastymus
Labai noriu savo brangiausiajam vyreliui padaryti staigmena ir ka nors padovanoti 1 mėnesio kaip susituoke proga, noriu jam padaryti siurpriza, nes visada jis man ruošia netiketumus, tai nusprendžiau dabar aš jį aplenkti
Prašau pasidalinti savo mintimis. Jau dauguma turėjo 1 mėnesiuko sukaktis, kaip jas pažymėjot ir ar tai Jums svarbu
Ačiū už atsakymus ir pamastymus
Na as ne menesio -bet triju menesiuku.. ir dar kai kokia proga....
padovanosiu knyga panasia kaip Kamasutra.. na man ji labai patiko...
reiks jau eiti nupirkti... nes sekmadieni jau trys menesiukai
Ačiū mergytės už mintis Na maniškis kadangi man staigmenėlę padarė dar nesulaukus mėnesiuko, tai dabar pamaniau , kad labai gražu būtų ir iš mano pusės ka nors tokio sugalvot, bo to niekada nedariau nei kai draugavom Manau aš visus Jūsų patarimus ir patyrimus sudėsiu į krūvą ir padarysiu ka nors iš bendros sudėtos patarimų krūvos
Oi kaip aš čia prisapaliojau
Dar kartelį labai dėkui
Oi kaip aš čia prisapaliojau
Dar kartelį labai dėkui
o mes su vyru dar atskirai gyvenam tad jau vakariene prie svakiu tikrai nebus bet to sutapimas, kad mes tuokemes rugpjucio 28d, o jo gimtadienis rugsejo 28d. tad mes turim dviguba proga
PEr musu 1 menesiuko sukakti nustebino mane vyras...tai dabar tikriausiai eile man bus
Cia buvo rugpjucio 31d - kaip tik buvau nuvarius i unika tvarkarascio pasiziureti. Pareinu visa perkaitusi, rakinu duris, raktas is vidaus ikistas skambinu i duris - nedaro... jau issitraukiau mob tel. ir pasiruosiau plysauti, bet girdziu - atvare prie duru ir atrakino jas... stovi mano vyrelis issisiepes ir vienoje rankoje laiko helini baliona-sirdi , o kitoje - balta lelija su 5 dyyyydeliais ziedais... O tos katinuko akys... Na, paskui nuvarem dar i kavine pavakarieniauti
Cia buvo rugpjucio 31d - kaip tik buvau nuvarius i unika tvarkarascio pasiziureti. Pareinu visa perkaitusi, rakinu duris, raktas is vidaus ikistas skambinu i duris - nedaro... jau issitraukiau mob tel. ir pasiruosiau plysauti, bet girdziu - atvare prie duru ir atrakino jas... stovi mano vyrelis issisiepes ir vienoje rankoje laiko helini baliona-sirdi , o kitoje - balta lelija su 5 dyyyydeliais ziedais... O tos katinuko akys... Na, paskui nuvarem dar i kavine pavakarieniauti
QUOTE (audroneta @ 2004 09 27, 13:41) |
Na as ne menesio -bet triju menesiuku.. ir dar kai kokia proga.... |
Na o kokia kita proga? Gal pasidalinsi dziaugsmu?
Na, dar vieną dovanėlę galima padovanot, tik gal neišeis 1 mėnesiuko proga, bet kokio 2 ar 3. Ta dovanėlė galėtų būti ir