QUOTE(ausriki603 @ 2009 08 05, 19:49)
taip ir padaryki

man sy sestasdieny uosviu perlines vestuves, tai baigiu isproteti nuo ruosimosi... eh...

o tu gali nupirkti dangaus zibinta uztex kiekvienam po viena arba tiesiog viena lai sugalvoja norus ir paleidzia y dangu ( vistiek romantiska )

dar padaryki staigmeneliu yvairiu ( padovanokite 30 loterijos perlas bilietu ) , nupirki ale is perlo karoliukus uzdeki ir sakyki kad visa diena tures su jais vaikscioti

( aisku jei tavo uosve paprasta ir supras bajeriukus) , nupirki y vonia perliuku, dideliu muilo burbulu ( kad palepintu save gyzusi is keliones) ..o ju kambary jei kazka planuoji tai tiesiog papuoski stala rutulinem zwakem baltom, y taures ymesk po perliuka

(aisku viska duoki neiskarto o vis po biskuty

arba net gali sugalvoti ju kambary isdelioti

yremink y grrazius remelius ju vestuviu foto ir pasdtatyki salia sampano

o jei dar turi laiko nueik y kanceliarines prekes isrink taure ( kaip spotininkams ) jai ir jam ..ir lai isgraviruoja ( viska daro prie vietos ) UZ NUOPELNUS SEIMAI !!

NA va tokios mano idejos beveik visas panaudosiu sy sestadieny, tik bus 30 zibintu kadangi bus daug daug sveciu su muzikantais, ir nusamdziau vakaro vedeja kuri bus persirengusi vienuole ir praves zaidimus ir t.t.

sekmes

parasyki ar kas patiko is ideju !
Aciu ausriki! Jetau kokiu fainu ideju davei. Viska susirasysiu ir po truputi pradesiu ruostis

Man patiko mintis su loterijos bilietais, zibintai taip pat lb fainai, kazkaip nepagalvojau. Taures su perliukais

Jauciu reikia nupirkt 2 taures ir jas isgraviruoti, o paskui panaudoti ir sampanui gerti

Dekui tau labai! O tau taip pat geros sventes

pasiseke uosviams tokia marcia gauti
Papildyta:
QUOTE(eeeglute @ 2009 08 05, 22:02)
Aciu ausriki! Jetau kokiu fainu ideju davei. Viska susirasysiu ir po truputi pradesiu ruostis

Man patiko mintis su loterijos bilietais, zibintai taip pat lb fainai, kazkaip nepagalvojau. Taures su perliukais

Jauciu reikia nupirkt 2 taures ir jas isgraviruoti, o paskui panaudoti ir sampanui gerti

Dekui tau labai! O tau taip pat geros sventes

pasiseke uosviams tokia marcia gauti
Aš dar prisiminiau, galima padaryti etiketę ant šampano butelio su jaunųjų foto. Čia tarp kitko, gal kam patiks ši idėja.