Ilgai galvojau ar pasakoti sia istorija,ar ne,taciau pamaniau,kad mano skausmas sia proga gal but kuriai nors jusu bus pamoka,o jai jusu vyrai tikrai taip nepasielgtu,tai dziaugiuosi uz jus,kad viespats jusu pora suvede sventai.Siandiena mano ir mano vyro 4m.vedybu sukaktele.Ruosiausi jai l.atsakingai,kaip visuomet.Internete rinkau visa galima informacija,kaip kuo idomiau pamineti sia diena.Nupirkau dovanu l.grazu foto remeli persipynusiu vestuviniu ziudu formos,idejau musu vestuviu voto,perrisau remeli ilgu silkiniu,baltu kaspinu,nupirkau istabaus grozio raudonaja vandens lelija,uzrasiau sveikinima.Vakarui uzsakiau restorane staliuka su zvakemis ir vynu.Dukryte taip pat tos akimirkos l.lauke.Pas senelius vaziuoti palikti vaika toloka,tad tokia svente norejome buti visi drauge,juolab,kad juk vaikiukas ir yra tas meiles vaisiukas.Taigi,laukiu tos akimirkos su virpuliu sirdeleje...o gal ir as kokio idomaus siurprizo sulauksiu?..Pries vedant dukryte miegoti petu,neiketai pasiziuriu pro langa ir pamatau...vyro draugas,parveza mano lauktaji vyra,namo,girtut girtuteli.Sirdis eme plakti neritmingu greiciu,kojos nutirpo...tiesiog nerandu zodziu,kaip pasidare skaudu.Asaros eme skruostais riedeti po 10min.,kai supratau,jog tai tikrai tiesa...viskas sudauzyta...visos viltys...visi siurprizai...mano lauktoji aistra.Tai kur toji meile,del kurios seniau vyras jachta ryzosi perplaukti Atlanto vandenyna,kad pasiektu savo moteri.Kur viskas nuskendo?..Kiekvienais metais ta diena budavome drauge.Nesuprantu kas galejo nutikti?Manes niekas nepriverstu sitaip pasielgti.Niekas!Nemoku apsakyti to sakausmo,kaip jauciuosi...kaip isduota,apgauta,sutepta,nereikalinga,o juk taip norejau tik silumos jam ir sau...tik prisiminti ta diena,kuri maniau mums abiems tokia svarbi.Atleiskite,kad si,toki dziugu,puslapiuka,sutepiau dalelyte skausmo,taciau,gal but tai rodo,jog kartais moterys per daug stengiasi del savo vyru,o vyrai per daug tikisi is ju,nieko neduodami atgal.As dabar matau,kad savo atveju l.daug gvenime stengiausi,nuolaidziavau,mylejau.Gaila,kad zmogus esantis salia manes regis to taip ir nesuprato.Linkiu visoms buti kuo laimingesnems ir mylimoms.O jai vyrai skaitys si laiskeli,noriu pasakyti,kad moteris yra nuostabi zmona,meiluze ir drauge tumet,kai jos pacios vyras ja sakatina jaustis moterimi.Mylekite moteris ir darykite jus,joms siurprizus,nes jos to laukia lygiai taip pt,kaip jus.O jus,merginos,mylekite tuos vyrus,kurie verti tos neskaiciuojamos meiles.Linksmu jums vestuviniu sukakciu.
Neimk taip giliai i sirdi, visko pasitaiko, gal tai tik atsitiktinumas, juk visko buna
Siulau Tau si Tavo posta kazkaip isisaugoti, patikek skaitydama ji 10 ar 20 metiniu proga Tu tik syptelsi