Invicible, uzjauciu Dieve, kas pasauly daros, is tikruju, visi pamweta prota del degtines... Kad galeciau, visa ja lauk ispylciau ir ne laso nebeliktu.. O veliau atsiprase jis taves?
QUOTE(Invincible @ 2007 09 26, 18:46)
Merginos,gal zinote kokiu adresu galima rasti graziu sveikinimu 4-uju metiniu proga?O gal dar kuri turi kokiu ideju,ka tokia proga dovanoti?Kiek suprantu,dovanele turetu buti susijusi su gelemis,linu ar vaisiais.Labai prasau padeti ,nes skubiai reikia.Is anksto dekoju atsiliepusioms .
mums kitais metais tai gresia manau, žodžius galima sužaisti su vaisiais - kad būtų truputis rūgštummo kaip citrinų, daug daug saldumo kaip kas nors ir pan.
o dovanų galima didelę vaisių pintinę - abu smagiai suvalgytumėte/suvalgytų. na, dar įdėti lininiių servetėlių komplektą ar pan.
QUOTE(?angeliux? @ 2007 09 27, 16:35)
Invicible, uzjauciu Dieve, kas pasauly daros, is tikruju, visi pamweta prota del degtines... Kad galeciau, visa ja lauk ispylciau ir ne laso nebeliktu.. O veliau atsiprase jis taves?
Dekoju uz supratima.Kol kas nei atsiprase,nei ka,nes vis dar miega.Nezinau,vis mastau apie ta jo poelgi ir nesuprantu,kaip taip galima pasielgti.Jis nera pastoviai isgeriantis,bet ar tai svarbu,kai tokia diena taip padaro.As pasiteisinimu jo atzvilgiu nerandu.Man be galo apmaudu.Iki musu sutuoktuviu,meile buvo tokia,kad galeciau romana parasyti,o po sutuoktuviu eme vis palaipsniui nykti romantika.Taip,neneigiu,jis daug dirba,stengiasi del seimos,bet as taip pat l.stengiuosi.Kuomet eme blesti roantika,emiau dometis ivairiais straipsniais apie santykiu atgaivinimus,stabiluma.Visur rasoma ziureti ne vien i save,bet ir i partneri.Nelaukti is jo demesio,o suteikti ji jam paciam.Puiku,taip ir padariau:grazius zodelius dalinau,buvau kantri,jautri,stengdavausi dazniau ivesti i musu buitini gyvenima romantikos,taciau as to taip ir nesulaukiau atgalios.Tai kur toji logika?Nezinau,siandiena man jau viskas pilkomis spalvomis nutapyta.Gal reikia eiti kokius ''Suriko nuotykius''paziureti .
na uz 13 dienu ir musu ketvirtosios metines.mano dovana tai su gelem nebus susijusi.as nupirkau savo vyrui nauja vestuvini zieda, mat savaji jis pamete.aisku galeciau ji paslepti tarkim tarp rozes ziedlapiu, bet as pasirinkau kitoki iteikimo buda.o del tu geliu ir vaisiu, manau tiesiog uzsidesiu geleta suknele.. o kadangi musu metines bus siokia diena, tai ko gero kartu valgysime tik vakariene, todel patiekalai bus paprasciausiai is vaisiu, gal dar koki vaisini torciuka savo smaliziui nupirksiu
o patarti kazka nepazistant zmoniu yra pakankamai sunku.
o patarti kazka nepazistant zmoniu yra pakankamai sunku.
as savo vyrui ta proga toki eilerastuka sukuriau:
Laisvi lyg pauksciai buvom pries ketverius metus
Skubejom lizda sukti, sukurt namus jaukius
Vestuviu svente baiges, bet mums negaila jos,
mes jau seniai supratom, negrisim atgalios..
Po metu "nesuplysom", "neluzom" po dvieju
Ir stai dabar sulaukem mes metu keturiu.
Siandiena musu svente pasipuose ziedais,
Juk verta taip gyventi ir laukt kol ji ateis!
gal ir jums kam nors tiks
Laisvi lyg pauksciai buvom pries ketverius metus
Skubejom lizda sukti, sukurt namus jaukius
Vestuviu svente baiges, bet mums negaila jos,
mes jau seniai supratom, negrisim atgalios..
Po metu "nesuplysom", "neluzom" po dvieju
Ir stai dabar sulaukem mes metu keturiu.
Siandiena musu svente pasipuose ziedais,
Juk verta taip gyventi ir laukt kol ji ateis!
gal ir jums kam nors tiks
Sveikos....
musu su vyru ateinancia vasara bus Rozines vestuves,10m,kaip vede,tai kaip ir koks jubiliejus... Galvoju,noreciau jas pakartoti baznycioje,kaip ten vadinasi lyg santuokos sakramento atnaujinimas butu smagu,ir idomu,ir vaikams ir mums bet mano vyras ,kazkaip taip,kreivai i tai ziuri,tai dabar jau ir as susimeciau.... Sako,tik izymios poros vestuviu metines atnaujina santuokos sakramentu baznycioje ir tt...bet galvoju,kuom jau as blogesne? kaip manote jus?Ar verta daryti tokia svente ,ar ne?
musu su vyru ateinancia vasara bus Rozines vestuves,10m,kaip vede,tai kaip ir koks jubiliejus... Galvoju,noreciau jas pakartoti baznycioje,kaip ten vadinasi lyg santuokos sakramento atnaujinimas butu smagu,ir idomu,ir vaikams ir mums bet mano vyras ,kazkaip taip,kreivai i tai ziuri,tai dabar jau ir as susimeciau.... Sako,tik izymios poros vestuviu metines atnaujina santuokos sakramentu baznycioje ir tt...bet galvoju,kuom jau as blogesne? kaip manote jus?Ar verta daryti tokia svente ,ar ne?
o gal kuri zinot kokiu internetiniu psl. kur galima rasti kokiu ilgu graziu meiles rastu ar kaip cia juos pavadint noriu vyrui parasyt kanors grazaus,bet jau labai tingiu pati kurt ,o kiek internete jieskojau vien trumpi eilerastukai.
Iskart labai dekoju
Iskart labai dekoju
QUOTE(AStonke @ 2007 09 28, 19:12)
Sveikos....
Gal visai neblogas sumanymas, nes mums kita rudeni irgi 10 metu,
QUOTE(Puffte @ 2007 09 23, 13:02)
As savo vyrui 1-neriu metu sukaktuviu proga padovanojau:
- mazyti sampano buteliuka, ant kurio parasiau, kad su kiekvienais metais jis didetu;
- maza dezute su 3 "AJ sokolado" saldainiais (kadangi tuo metu laukiausi, tai parasiau, kad cia "kiekvienam seimos nariui"
- pakabuka masinai, kuri pati padariau: zaislinius vaikiskus kedukus, ant 1 markeriu uzrasiau savo varda, ant kito vyro varda, tipo cia musu busimo vaikelio batukai.
Tai jam labai patiko, kedukus iskart masinoje pasikabino..
O diena praleidome su draugais Trakuose, plaukiojom jachta (apie 100 lt val) ir prie Traku kavineje zvejojom ir valgem upetakius.
- mazyti sampano buteliuka, ant kurio parasiau, kad su kiekvienais metais jis didetu;
- maza dezute su 3 "AJ sokolado" saldainiais (kadangi tuo metu laukiausi, tai parasiau, kad cia "kiekvienam seimos nariui"
- pakabuka masinai, kuri pati padariau: zaislinius vaikiskus kedukus, ant 1 markeriu uzrasiau savo varda, ant kito vyro varda, tipo cia musu busimo vaikelio batukai.
Tai jam labai patiko, kedukus iskart masinoje pasikabino..
O diena praleidome su draugais Trakuose, plaukiojom jachta (apie 100 lt val) ir prie Traku kavineje zvejojom ir valgem upetakius.
Na, o mūsų pirmosios metinės buvo su daug daug popieriaus. Nutarėm, (aišku jei šis sumanymas neužsimirš ) kiekvienas metines švęsti temiškai. Kadangi pirmosios metinės vadinamos popierinėmis, tai dominavo popieriaus tema. Vaišių indus pagal origami išlankstėm iš popieriaus, svečiai atėjo pasipuošę popieriniais kaklaraiščiais ir pan. Dar jiems uždėjom iš popieriaus išlankstytas kepures. Dovanų taip pat gavome vien popierinių (žinoma, daugiausia knygų ). Kažkaip labai smagiai viskas pavyko. ir šaunių foto liko prisiminimui...
Kitamet - medvilninės vestuvės. Teks pasukti galvą ...
Tiesa, nepastebėjau , ar čia kažkur jau buvo minėta ar ne, bet dėl visa ko įdedu vestuvių metinių pavadinimus. Galbūt kažkam pravers ar pasufleruos įdėjų...
1 metai popierinės vestuvės; 2 metai medvilninės; 3 metai odinės; 4 metai vaisinės; 5 metai medinės; 6 metai geležinės; 7 metai varinės; 8 metai bronzinės; 9 metai molinės; 10 metų alavinės; 11 metų plieninės; 12 metų šilkinės; 13 metų nėrinių; 14 metų dramblio kaulo; 15 metų krištolinės; 20 metų porcelianinės; 25 metai sidabrinės; 30 metų perlinės; 35 metai koralinės; 40 metų rubininės; 45 metai safyrinės; 50 metų auksinės, 55 metai smaragdinės, 60 metų deimantinės.
QUOTE(AStonke @ 2007 09 28, 21:12)
Sveikos....
Cia priklauso kaip tu jautiesi, ko jus abu norite.Jei tu laiminga santuokoj kodel nesvesti? Mes tuoj svesime sidabrines. Su baznycia,su giminem su muzikantu.Ir man bus svarbu pakartoti izadus. Dabar net atsakingiau ir labiau suprasdama,ka tai is tiesu reiskia. Labai laukiu tos sventes
QUOTE(AStonke @ 2007 09 28, 22:12)
Sveikos....
musu su vyru kitais metais bus 5 metines, o mes galvojam surengti temini vakareli - vestuves.kas gi neleis padovanoti sau ir draugams sventes.tad jei tik yra noro manau tikrai verta tai daryti
QUOTE(Invincible @ 2007 09 27, 20:30)
Dekoju uz supratima.Kol kas nei atsiprase,nei ka,nes vis dar miega.Nezinau,vis mastau apie ta jo poelgi ir nesuprantu,kaip taip galima pasielgti.Jis nera pastoviai isgeriantis,bet ar tai svarbu,kai tokia diena taip padaro.As pasiteisinimu jo atzvilgiu nerandu.Man be galo apmaudu.Iki musu sutuoktuviu,meile buvo tokia,kad galeciau romana parasyti,o po sutuoktuviu eme vis palaipsniui nykti romantika.Taip,neneigiu,jis daug dirba,stengiasi del seimos,bet as taip pat l.stengiuosi.Kuomet eme blesti roantika,emiau dometis ivairiais straipsniais apie santykiu atgaivinimus,stabiluma.Visur rasoma ziureti ne vien i save,bet ir i partneri.Nelaukti is jo demesio,o suteikti ji jam paciam.Puiku,taip ir padariau:grazius zodelius dalinau,buvau kantri,jautri,stengdavausi dazniau ivesti i musu buitini gyvenima romantikos,taciau as to taip ir nesulaukiau atgalios.Tai kur toji logika?Nezinau,siandiena man jau viskas pilkomis spalvomis nutapyta.Gal reikia eiti kokius ''Suriko nuotykius''paziureti .
Nenusimink,juk ne visada romantika dominuoja seimoje,visko buna,toks jau tas gyvenimas
Gal esi per daug jautrios sielos,romantiska...o vyrai ne visi tokie......prisiderikit ir atleisk