Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie vestuvių metines

Mes nesenai šventėm antrąsiais vestuvių metines, tai nusprendėm pasidaryti vieną bendrą dovaną - ėjom fotografuotis į fotoatejje, pas tą patį fotografą kaip ir per vestuves, tai nuotraukom labai patenkinti likom, ir turėsim atsiminimą fainą biggrin.gif O vakare ėjom į kavinę, o namie dar laukė vakaras su žvakėm ir vynu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_ıdig @ 2006 07 14, 13:26)
Klausykit nejau neatsiras pas jus jokiu ideju ir minciu  blink.gif Juk jusu tiek daug,o pasisakymo nei vieno... doh.gif Nejau nesulauksiu pagalbos?  mirksiukas.gif

buvo m,ergina, kuri klause ka galima pakeisti ziedlapiiais. Na as turi uprisipirkusi netikru roziu ziedlapiu thumbup.gif jau daug kartu panaudoti ir dar begale kartu naudosime, tikiuosi. O juos pasigaminti manau galima.

Uosviam nupirkom vis delto seimos medi 30 metiniu proga, kuris atliko 2 uzduotis- buvo dovana metiniu proga ir pranese jiem apie antraji anuka thumbup.gif po to uosviene gavo pakabuka su perliuku dar ir roziu-zvakiu. Prigalvojom visokiu nesamoniu, visai bnieko viskas gavosi...

LAbai graziai Tomy aprase apie metines svenciamas su vaikuciais,. Man irgi labai faina atrodo, sedet sau su vyru ir su lialium namie prie zidinio ar siaip, isgert vyno, va dar zaidimuka koki pazaist, o uzmigus vaikuciui jau naktis visa pries akis 4u.gif kai vaikuciai uzaugs, prisibusim vieni ir svesim tas metines jau kitaip... O kol kas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2006 08 21, 10:13)
Niekur nerandu 17 metiniu, hm

As irgi, bet tai visai nesvarbu. Jokiu dovanu vienas kitam vestuviu metiniu proga nedovanojame ir baliu nekeliame. Musu tradicija- ta diena pasiimame po iseigine ir vaziuojame pasivazineti dviraciais po rudenejanti parka. Paskui neskubedami abu gaminame valgyti, nes siaip kasdiena maista gaminu as ir kazkaip labai buna intymu dviese virtuveje sukiotis. Ir dar - kol vaikai negrize is mokyklos- seksas dienos sviesoje. Kas turi paaugintus vaikus supras, kokia tai retenybe...
Atsakyti
smile.gif+2006 03 27, 20:57-->
QUOTE(saule smile.gif @ 2006 03 27, 20:57)
Tiesa, man labai patiko ta mintis apie izadu atnaujinima baznycioje, bet gaila, kad mano seneliai senamadiski tokie.

Nu man tie izadu atnaujinimai stebint visai giminei arba siaip zmonems i misias susirinkusiems yra cirku cirkas. Emocinis ekshibicionizmas yra naturalus jauniems zmonems, bet garbaus amziaus porai, hm, kaip cia pasakius.... Jus geriau bukite isitikine kad seneliai tikrai to nori, o ne daro vaikams ir anukams malonuma sutikdami toje ceremonijoje dalyvauti. Vis delto tai ju diena.
Atsakyti
Kitais metais mums sukaks 10 metu kaip mes vede. biggrin.gif Noretume sia svente kaizkaip ypatingai atsvesti. biggrin.gif
Gal turite kokiu pasiulymu. biggrin.gif
Atsakyti
Gal turite kas patirties - pries akis 6 metuku vestuviu sukaktis. Kaip cia geriau atsventus ir ka padovanoti vyrui?
Atsakyti
Pavasari mano teveliai svencia sidabrines vestuves, jie labai nori nueiti i baznycia ir atnaujinti izadus, zinau kad mamyte noretu ipatingos dienos, nes ta diena kai jie susituoke pries 25m. mano mamyte laukesi manes, tai sake jai kaip nir nebuvo labai linksma, labai noreciau savo mamytei padaryti ipatinga svente, gal jus padetumet man pasisemti minciu?Aciu uz patarimus
Atsakyti
Uzsakyti tevams jaunavedziu numeri kur nors prie siltos juros... Tegu kabina medu i sveikata!
Atsakyti
APSILANKYKITE VIRTUALIOJE PAVEIKSLŲ GALERIJOJE:
BASAKOJĖ VASARA
Atsakyti
Nu tokios keliones biski nemazai kainuoja, as mastau apie druskininkus, kazkas sake kad ten jaunavedziu proceduros kazkokios yra gal teveliams visai patiktu.
Atsakyti
Sveikos easmos mamytės ir busimos. Norėčiau sulaukti iš jūsų vertingų patarimų. Spalio mėn. bus 5 metukai mano draugės vedybinio gyvenimo ir nelabai žinau nuo ko pradėti. Jie patys šios sukakties nesureikšmina, bet aš noriu juos nustebinti. Lauksiu jūsų patarimų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bulba @ 2006 08 30, 17:45)
Nu man tie izadu atnaujinimai stebint visai giminei arba siaip zmonems i misias susirinkusiems yra cirku cirkas. Emocinis ekshibicionizmas yra naturalus jauniems zmonems, bet garbaus amziaus porai, hm, kaip cia pasakius.... Jus geriau bukite isitikine kad seneliai tikrai to nori, o ne daro vaikams ir anukams malonuma sutikdami toje ceremonijoje dalyvauti. Vis delto tai ju diena.

O man tai labai gražus žingsnis. Asku, žmonės turi būti tikintys, antraip nevetrta eiti nei per jokias metines, nei per pacias sutuoktuves smile.gif

Kai mano dėdė su teta šventė auksines vestuves, ėjo į bažnyčią, kunigas dar kartą palaimino jų santuoką - labai gražu 4u.gif
Atsakyti