Na ką aš galiu pasakyti...
Užklijuoti ant triūsikų tik galiu, nes esu šalia tavęs ir turiu visą įrangą. Tik laiko nebėr, rytojui neišeis.
PlanasB - iškepk pyragiuką!
PlanasB1 - nusipirkit ledųųų, daugg šokoladooo, kokių uogyčių. Sūriuko su vynuogėm ir vyno buteliuku. ir visi kartu pasėdėkit. Tiesiog taip.
PlanasB2 - užsipildykit visi kartu būdami anketėlę (turiu šiokią tokią, labai atvirą) Mes ją per mergvakarius naudojam. O visai smgu būtų, vaikiukai trinsis šalia, o Jududu tiesiog pasikalusinėsit ar pažįstat viens kitą. O gal dar ko ir nežinot, tai proga bus sužinoti.
PlanasB3 - Susidedi sumuštinukų į krepšį, to pačio sūrio, vyno, taures ir kur nors pievelėj (Vingio, sereikiškiu parke ar tiesiog pas mus prie ežeriuko). Paprasta. Bet genialu kas paprasta.
PlanasB4 - nupiešk kokį sertifikatą pati: laisvadieniui, masažiukui (kurį pati padarysi). Čia irgi vienos forumietės super idėja.
PlanasB5 - tiesiog pabūkite visą diena kitokie nei visad. O ir diena superinė. Džiaukitės, kad esate visi kartu. Pasivaikščiojimas mieste irgi puiki galimybė pašventimui. Nusipirkit kur arbatėlės ir pagerkit ant suoliuko.
O ką galima būtų padovanoti alavinių metinių proga?
Bliamba, pas mus pirmadienį bus antrosios metinės. Dėl dovanų - pats paprašė ko nori - tai čia ne bėda. O va atšvęsti tai turbūt nebus kaip. Visų pirmą - pirmadienis, antra - ant rankų mėnesio kūdikis. Nei palikti kam, nei ką. Neramus jis pas mus, pilvuko putimai ir t.t. Gyventų mama Vilniuje - kitas reikalas, išleistų mus kur nors, o ji Kaune. Tai visa šventė bus namie. Jei lelius leis - pagaminsiu vakarienę. Bet norisi dar ko nors įdomaus. Na, ant visų veidrodžių namie su lupdažių prirašysiu gražių žodžių. Vakarieniausime prie žvakių šviesos, o ką dar? Gal dar ką patarsite?
QUOTE(Tomy @ 2006 08 12, 17:25)
PlanasB2 - užsipildykit visi kartu būdami anketėlę (turiu šiokią tokią, labai atvirą) Mes ją per mergvakarius naudojam. O visai smgu būtų, vaikiukai trinsis šalia, o Jududu tiesiog pasikalusinėsit ar pažįstat viens kitą. O gal dar ko ir nežinot, tai proga bus sužinoti.
O gal galėtum ir man atsiųsti tokią anketėlę? Man dar anksti, bet draugė kitą savaitgalį švenčia metines, tai irgi norėtų ko nors įdomaus... Labai būčiau dėkinga.
Mes šiandien švenčiame penktąsias metines - restorane jau papietavome per pietus ir vyras užsiminė, kad antra dalis namuose Tikiuosi, kad tam tiks mano išrinktos žvakės....
O šiaip tai planavau nueiti į fotoatelje ir įsiamžinti po penkerių metų visai (jau pagausėjusiai) šeimai... Tik, deja, sukarščiavo mano mažasis vyrukas, todėl fotosesiją teks atidėti šiek tiek vėlesniam laikui.
O šiaip tai planavau nueiti į fotoatelje ir įsiamžinti po penkerių metų visai (jau pagausėjusiai) šeimai... Tik, deja, sukarščiavo mano mažasis vyrukas, todėl fotosesiją teks atidėti šiek tiek vėlesniam laikui.
QUOTE(Tomy @ 2006 08 12, 16:25)
" Tu super super supermergaitė...."
QUOTE(Neffertite_ @ 2006 08 17, 22:47)
Bliamba, pas mus pirmadienį bus antrosios metinės. O va atšvęsti tai turbūt nebus kaip. Visų pirmą - pirmadienis, antra - ant rankų mėnesio kūdikis.
Mes irgi šventėme su kūdikiukais ant rankų.
Bet viskas buvo , svarbu nusiteikimas ir galimybė nesilaikyti laiko grafiko
ryte - pusryčiai lovoje, kūdikiukai ropinėja ant grindų.
popietę - išvyka į Katedrą, kurioje tuokėmės. Buvo numatyta ir pasivaikščiojimas bei fotkės, bet užklupo liūtis
Vakare - romantiška vakarienė ir visokia veikla, bendravimas (kūdikiukai sotūs ropinėja aplink ir traukia viską nuo stalo/vėliau palaimingai miega lovytėje). Abu su vyru atlikome anketą, iškurios paaiškėjo, kad kai kuriais atvejais mes labai klystame manydami apie kito pomėgius, o kartais mastome visiškai vienodai.
Dar į gražia dėžutę su kaspinėliu kiekvienas usrašėme po 10 romantiškų svajonių/romantiškų niekučių, kuriuos galima bus išsitraukti kada vėliau ir taip paruošti staigmeną antrąjai pusei.
Naktį- .......
QUOTE(Pasaulė @ 2006 08 18, 12:20)
O gal galėtum ir man atsiųsti tokią anketėlę?
Tomy pametė idėja, o klausimus pasidariau pati:
-mėgstama spalva
-valgis
-didelis noras
-Svajonė
-norima dovana
-silpnybė
-gerosios savybės
-Kas erzina sutuoktinyje
-Kas žavi
-Kokie jo/jos mėgstami rūbai
-sex fantazija
-kas labiausiai jaudina/užveda
-mėgstamas laisvalaikio praleidimo būdas
-jo/jos nuomone, kas labiausiai sutvirtin santuoką
...etc (gali pridėti, atmesti pgl abiejų pageidavimus)
Niekur nerandu 17 metiniu, hm
arteja mano teveliu sidabrines vestuves ir man reikia jas organizuoti, tik nezinau kaip Buvau metrikacijos skyriuj tai sake pasigalvoti programa, prasau padekit man
Gal kas zinote kaip vadinasi 13-osios vestuviu metines? Gal velniskos Si savaitgali musu sukaktis. Svenciant,manau, svarbiausia gera nuotaika ir demesys vienas kitam.
Gal kas zino kaip po vestuviu praeina menuo ar ka nors reiskia ar reikia laukt tu metuku prakeliautu ar dovanot kanors vyrui. Pasidalinkit savo ziniom
QUOTE(raganaite2005 @ 2006 08 24, 20:35)
Gal kas zino kaip po vestuviu praeina menuo ar ka nors reiskia ar reikia laukt tu metuku prakeliautu ar dovanot kanors vyrui. Pasidalinkit savo ziniom
Pirmais metais minima kas mėnesį ir paprastai moteriai dovanojamos gėlės
Bet juk nebūtina laikytis standartų